Lost..

Idag satt jag i ett rum fyllt av människor jag håller av. Michaels födelsedagsmiddag med familjen. Men ändån kände jag mig helt bortkommen och näst intill tom. Såg mig omkring, kunde se hur läpparna rörde på sig. Men trots det, så hördes inga ord från deras munnar. Det fick mig att undra var jag befann mig, men jag satt helt tom på tankar också.

Valde att komma med en dålig ursäkt och åkte hem. Fick som tur var skjuss av hans moster. Huvudvärken har kommit smygandes, så det var en vit liten lögn. Men jag kände bara att jag inte var närvarande.

Sometimes I wish for? Ibland har man så många tankar och önskningar. Just nu önskar jag att jag bodde mitt i Utrecht istället. Då hade jag kunnat gå ut, sätta mig nånstans och bara flumma bort i vimlet av alla människor. De andra åkte nyss iväg till Casinot. Men känner inte mig social nog till att umgås med honom och hans bröder.

I wonder what they are thinking about..


Sista dagarna har jag varit så extremt trött konstant. Huvudvärk och smärtor i hela kroppen. Vintern närmar sig, så då kommer smärtorna också. Tror jag tackar för mig och lägger mig på soffan.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

The life I live..

Be a part of me, as I am a part of you..

RSS 2.0