Home sweet home!

Är äntligen hemma.. Sitter i sängen och lyssnar på Beat it och har precis betalt alla räkningar.. Det är skönt och vara hemma. Vi gjorde inte alls mycket igår.. Sov, kollade på tv, sov lite till, åt tacos, kollade på tv.. SOV ännu mera. Jag har varit riktigt trött.. Vet inte hur många timmar jag har sovit inatt, men jag vaknade först runt lunch tid idag.

Har ont i ryggen, måste verkligen få tag i en ny säng.. Skriver mer senare..
2009-07-31 @ 12:32:10Nyss kommit hem från stan. Vi bestämde oss för att åka in till pildammsparken och mata änderna.. Men var har alla änder tagit vägen? Har de dött ut eller bara flyttat? Parken bestod mest av gäss och måsar. Inte alltför spännande. Så brödet vi hade köpt med oss har följt med oss hem igen. Får försöka leta reda på änderna en annan dag. Tycker Pildammsparken rent allmänt såg rätt sliten ut. How come? Gräsmattorna var uttorkade och bestod mest av kala fläckar.
Så har vi vatt på Ica och handlat in. Så nu blir det majskylling till middag samman med pasta och nån god sås.
Varit en lugn och skön dag. Härligt och vara hemma med mannen.. Dags att laga mat!

I feel Superduper!! :)

Solen skiner och det kommer en lätt bris över havet.. På väg mot Oslo igen.. Två dagar kvar tills jag skall hem. Det skall bli så skönt. Jag märker att jag mentalt, är helt slutkörd! Men samtidigt är jag hög, hög på glädje! Ler hela tiden och känner att jag fått mig en kick av positiv anda! Jag är kär!!

Jag har inte skrivit på några dagar, men det beror på att jag haft besök ombord av min kära pojke. Han kom i söndags.
Det har varit härligt och ha honom här. Jag har ju jobbat, men det har ändå varit bra. Har saknat honom och jag är tacksam för att han orkade komma ut här. Vi har inte gjort så mycket. Var av en sväng i Oslo och tog oss en fika igår. Sen har vi mest legat i sängen och kollat på tv tillsammans. Men vi såg inte så mycket av varann idag, för när jag fick fri kl. 11  och ville väcka honom för att äta lunch, slutade det med att jag totaldäckade istället och sov nästan tre timmar. Så när jag vaknade igen lite innan 2, så var det tid för mig att sätta på mig uniformen och börja jobba igen. Hann knappt säga hejdå till varann, det blev lite snabbt i terminalen bara eftersom jag stod med gäster på biljettkontoret. Men vi ses snart igen ju!

Händer nog inte så mycket mer idag, skall betala räkningar och kolla lite på tv tror jag. Eller kanske spela Zelda.. hehe..

Natti..

Lördag..

Nästan glömt att det är lördag.. Imorgon kommer älsklingen på fritur! Kan knappt vänta! :o)

Fortfarande huvudvärk.. Börjat tänka alla möjliga dåliga tankar om vad det kan bero på.. Försöker tänka positivt, men fan va jobbigt det är när det dunkar.. Jobb har varit ok, inget nytt som skett..

Har spenderat min fritid idag till att spela Zelda.. Är helt hooket på det nu! Kom nästan för sent till terminalen på grund av det! hehe.. Men ikväll skall jag försöka somna lite tidigare än de andra kvällarna som varit..

Hoppas ni har det bra där hemma! Peace..

I HATE Zelda!! :/

Nu har jag äntligen funnit "ro" så att jag kan börja spela på mitt DSi igen.. Har inte haft lust och spela på länge, men nu så! Tack än en gång baby för spelkonsolen!! :) Började på ett nytt spel idag.. Zelda! Men nu har jag fastnat på ett ställe och det är Grymt irriterande! Älsklingen vet hur jag blir! :p Efter många försök med boomerangen har jag gett upp för idag och satt mig i mässen istället. Men tror inte det blir ett långt inlägg, måste sova. Är helt slut idag... Igen...

Jobbade mellan 7:00 och 9:30.. Efter att jag lagt kläder i tvättmaskinen, la jag mig för och spela lite. Men däckade nästan direkt.. Sov ca till kl. 12:00.. Kl 12:30 var det dags för Båd og Brand. Som i princip innebär att vi får en genomgång/utbildning av HELA skeppets säkerhet osv. Det skall man göra varje gång man kommer till ett nytt skepp. Jag har ju varit här förr, men eftersom det är mer än sex månader sen jag var ombord sist, fick jag äran att göra det igen. Det var klart kl. 14:45.. Mellan 15:30-16:30 var jag nere på biljettkontoret för att hjälpa till med att ge ut boarding-kort. Sen sa Jane att jag bara kunde gå upp med posten så kunde hon och Niels (Service Leader) ta landgången för mig. Nice!

Sen har jag bara suttit på kontoret fram till kl. 20:00 .. Gjort massa småting.. Nyckelkort, tastat timmar, namnskyltar, beställningar till Baresso och banken.. Istället för att jag skall gå igenom det hela varje dag vilket kan vara lite påfrestande, har vi gjort som så att vi tar "en" punkt i taget på "overleveringen" .. Det känns mycket lättare faktiskt, och på så sätt får jag mer styr på alla arbetsuppgifter. Men tro nu inte att jag lärt mig det hela, är fortfarande osäker och förvirrad. Speciellt över VISMA och PO VESSEL, men det säger Jane att jag måste gå igenom flera gånger för att jag skall lära mig det någorlunda.

Nu har det gått några dagar där jag fått arbeta samman med Jane och det har gått rätt bra. Visst kör hon sitt race, och jobbar lite annorlunda än Vibeke. Men det fungerar fint! Knud som också är under upplärning, och som har avlöst för A-ledaren, skall hem nu på söndag. Så Morten kom idag. Känner inte honom, men det skall bli intressant och se hur det föregår på avdelningen. Men jag har bara hört positivt om honom än så länge.

Det är nog inte så spännande för er att läsa om mitt jobb. Men när man är här ute på havet, ÄR jobbet mitt liv. Jag är ju trots allt här ute halva månaden.. Varje månad.. Så ni kanske kan tänka er hur jag har det!?

Neh, om jag skulle ta och läsa mailet papa har skickat och sen sova kanske.. NATTI!!

MADS : I LOVE YOU 2!!  Längtar till Söndag! Det kommer bli riktigt kul och ha dig med på båten!  

Mads älsklingen.. <3

Jag vet inte helt hur jag skall reagera på dagens arbete.. Började kl. 7:00 imorse.. Haft massa och se till, men ändån känns det inte som att jag gjort ett skit. Vibeke var stressad och på dåligt humör.. Vet precis hur hon känner sig. Så som jag hade det då jag jobbade på Queen i restauranten och jag var på bristningsgränsen till att slå ihjäl någon, där är hon nu! (sa ju upp mig) Så jag förstår att hon smäller av på minsta lilla.. Men hon åkte hem på fri idag, sen har hon bara en törn till i Augusti, sen är hon fri från "helvetet" .. Jag har fortfarande inte kunnat få mig en uppfattning om avdelningen och mina arbetsuppgifter. Men det börjar ge mer mening och jag har fått lite mer styr på vissa saker som att lägga standard/non standard ordrar och ta emot ordrar. Jag behöver nog se det fler gånger för att det skall fastna.

Så har ju Jane kommit ut, Vibekes mottörn. Jag vill ej uttrycka mig ännu om hur jag känner inför henne. Jag tror att jag måste ge henne en chans och lära känna mig och vice versa. Men det är helt klart en STOR skillnad på dem två. Både arbetsmässigt och i personligheten. Det har iaf varit en intressant "första" dag samman med Jane.
Har fått klart och tydligt besked på att jag skall göra ALLT dessa följande 8 dagar som kommer. Så det är bara att lära sig den hårda vägen! :p hehe..

Men det bästa med HELA dagen, har inte alls med jobb att göra! MADS, min älskling... Kom och hälsade på mig när vi låg i Köpenhamn tidigare idag. <3 Fick kanske en 2 timmar samman, men jag märker att det betyder otroligt mycket för mig. Bara att få se honom.. Ligga i hans famn, känna hans doft.. Höra hans andetag.. Skön känsla.. Saknar honom bara så himla mycket och jag önskar att han låg kvar i min säng nu.. Men om vi har tur, så ses vi redan på söndag igen. Om frituren går igenom.. -kärlek-

Vi får nog rätt mycket och göra på jobb, eftersom att vi skall tasta in alla timmar för hela månaden (till alla medarbetare), men där skall nog vara tid till att umgås trots det. Mina arbetstider är lite flexibla, men mer eller mindre jobbar jag 7:00 - 11:30/12:00 och sen igen från 14:00/14:30 - 20:00. Bättre tider än i shopen iaf.

Vet ej om jag skall upp i shopen i afton och kolla lite på örhängen. Rikke säger att hon fått in massa fint :) Eller om jag bara skall gå i säng. Jag kommer vara ensam imorgon i vilket fall, och skall tasta timmar.. Spännande va! Vi ses..

Ännu en dag på Pärlan..

Har egentligen redan fri, men vi skall hålla avdelningsmöte nu kl. 21.00 (General office manager, sekreterare, banken och guest service center). Efter det blir det raka vägen i säng!

Imorgon skall Vibeke hem, och hennes mottörn Jane kommer ut istället. De verkar jobba på olika sätt, så det skall nog bli intressant. Det har varit en bra vecka. Vibeke har verkligen haft tålamod med mig, och trots att jag haft svårt att få en överblick över det hela, så tycker jag att det har gått relativt bra. Hon är en bra mentor och är nogrann med att visa och lära mig det hela. Veckan som gått har vi ägnat åt att bl.a tasta timmar för hela besättningen, sitta terminalvagt, gjort beställningar till de olika avdelningar ombord (det är vi som är ansvarliga för alla beställningar), stämma av konton/fakturor etc. Det har varit hektiskt och det är mycket att få in i mitt stackars huvud. Men jag är glad att jag får så lång upplärning, till skillnad från Vibeke som bara fick tre dagar då hon startade på avdelningen för tre år sen..

Tror nästan det är tid för mig att gå ner på kontoret.. Skriver mer senare..

work work work..

Så var man back in business!! Sitter här i mässen på Pearl och njuter av min cola light som jag fått av Vibeke.. Inte Vibz musen, utan en som jobbar här på pearl som sekreterare. :) Det är andra dagen på "upplärning" som sekreterare, och jag kan säg er att det är väldigt förvirrande! Men Vibeke är en bra mentor och hon förklarar allt väldigt precist. Det har varit två väldigt stressiga avgångar. Igår från Köpenhamn hade vi cirka 1800 pax (passagerare för er som ej förstår termen) och idag har vi maxat antalet till 1870pax. Det är vad vi rent säkerhetsmässigt får lov att ta med. Det innebar att 10 stycken chaufförer fick flyga till Köpenhamn från Oslo. Lyx!

Jag har aldrig prövat och stå i check-in eller biljettkontoret. Så det blev lite hektiskt och varmt må jag ju erkänna. Men väldigt kul! Det är väldigt mycket information man skall få in i mitt stackars förvirrande huvud, och det är många fler arbetsuppgifter än vad jag trott. Men det gör inget, jag gillar när det är lite press på det hela och på mig. Det kommer säkert ta ett bra tag innan det hela ligger i ryggmärgen, men jag skall nog klara det.. Man måste ju tro på sig själv inte sant! Men det märks att jag inte jobbat på 1½ månad, är helt ur form och blank.. Har haft huvudvärk sedan igår afton som envisas också.. Tror det blir att jag går tidigt i säng idag med. Får sovmorgon imorgon, börjar ej förrän 7:30, Wooohoo!!

Internetet strular som vanligt här nere, så det går riktigt långsamt, och jag mister uppkopplingen emellanåt.. Då om ni ser att jag loggar av och på hela tiden på msn/facebook beror det på det.. Tack för nu!

Wii och pizza..

Är så trött att jag knappt kan se texten på skärmen.. Nyss kommit hem. Varit hemma hos Johanna och Bjarne och käkat pizza och spelat Nintento Wii sports. Kul och träffa dom igen, har ju ej setts sen i Maj någon gång ute på Queen.
Tack för en soft kväll!

Dags för lilla Annie och sova. Vi har skruvat av benen på sängen och lagt madrassen på golvet, det verkar hjälpa lite.
Hela trästommen har ju gått sönder. Vi var på IKEA idag och provade sängar.. Fann en som jag kan tänka mig och köpa, men jag kan bara ej bestämma mig om jag skall köpa den imorgon eller om jag skall vänta till slutet av månaden.
Jag åker ju ändån till jobb på torsdag. Men om Mads skall va hemma, så blir det nog lite påfrestande för hans rygg och ligga på den. What to do? Måste bestämma mig innan kl. 9 imorgon bitti, eftersom vi redan har bokat bil. JOBBIGT!!

Gonatt världen!

Bästa bilden idag!2 kilometer till ... ANALT ???

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen. Turen hem gick lite smidigare än turen upp till Björkskog. Jag sov en hel del som vanligt.
Idag fick vi möjlighet att äta lunch på Gyllene Uttern, och det smakade bara helt utmärkt. Jag fick Skaldjurssoppa med scampi och pilgrimsmusslor. Papa fick röding från Vättern..


Min soppa

Papsingen.. :)

Verandan

Riddarsalen

Softar efter lunchen..

Det har varit en underbar liten "ferie" med papa, vi behövde verkligen det här. Bara att få spendera tid samman.
Sen att vi fick träffa släkten var ett stort plus. Skönt att komma ut i naturen också.

Skall snart i säng. Har tid hos Läkaren igen för mitt bröst kl. 9.15 och sen skall jag till Ekman 10.10 och bli lite misshandlad! Härligt!! Gonatt på er!

uppdatering av dagen..

Nu är Annie trött.. Lite rödvin och mackor med nystekt svamp.. *mums* Klockan börjar visst bli en del.. Hör Tito skälla där nere.. Hundmat på gång.. Vill sova.. Vi har ej fått kvällsmat ännu.. Skall hem imorrn bitti.. Blir skönt..

Nu har jag roat mig med och läsa Cecilia Habersaat's blogg.. http://cilicious.blogg.se/
En tjej som jag jobbade med i Oskarshamn på ett projekt mellan DFDS och Alstom. Mycket söt och jävligt skarp tjej!
Hoppas man får tillfälle och träffa henne igen nån gång. Bor iof en bit ifrån varann. Men världen är liten sägs det! :o)

Tror jag ska vila mig lite.. Natti!!

skog.lerpölar.svamp.svettigt.blåbär.blöta skor. Svensk Sommar!! ♥

Nyss kommit hem från en två timmar lång tur genom skogen med papa. Vi hade självklart med Tito och även lilla Tilda.. Två gamlingar som ligger nyduschade på terassen där nere och vilar sig.. Det  var en skön promenad, plockade massor med blåbär, och papa fann en hel del kantareller.

   

Igår hade A.C lite familj över.. Papas faster Margareta, hennes man Tapani och barnbarnet Viktor. Papas farbror Lasse var också här med sin Karin.. Så det var en trevlig liten samling med folk. Men när man inte känner sin släkt så kan det bli lite för stor dos vill jag påstå. Jag har ju inte sett dem sen jag var liten i princip. Vi fick oss iaf en god middag och det var på tiden att jag fick träffa dom.

  

Vi åker hem imorgon bitti. Längtar faktiskt hem. Det har vatt skönt och vara ute på landet och träffa familjen. Men nu känner jag att det är dags att komma hem.. Ligga i min egen, SÖNDRIGA säng och träffa min man. *saknat*
Får två hela dagar hemma, sen skall jag ut på Pearl och jobba igen.. Har ej varit ombord på över sex månader. Så de kommer väl tvinga en och vara med på "kend dit skib" igen. Nu blir det ny tjänst som sekreterare, det blir intressant!

Ha det bra alla där ute som läser.. Vi ses snart igen!

Stockholm stad..

Fredag afton.. Snart dags och sova.. Jag drömde något riktigt underligt natten till idag.. Om Alex.. Why? Det hela var väldigt obehagligt, och då jag vaknade förstod jag knappt om det var en dröm eller verklighet.. Har inte kunnat sluta tänka på det.

Solen log på oss idag och det var varmt och skönt. Var inne med papa i Stockholm stad. Gick en runda på Sergelstorg, var inne på Hötorgshallen och kollade deras saluhall.. WOW! De hade t.om en Filippinsk disk.. Så jag fick tag i Halo-Halo!! Weeeo! Käkade burrito på Kungshallen.. Gick neråt på Drottningsgatan ner mot Gamla stan.. Det var väldigt vackert. Jag har ju inte varit i Sthlm sen jag var väldigt liten, och jag minns ju inte så mycket av det heller. Fick en jättefin grön sjal och en svart handväska av papa inne på Indiska också.

 
Sergels Torg

Utanför Riksdagen

Gamla Stan

Blickar ut över hamnen

Fin ny sjal

och väska..

Det har allmänt varit en skön dag. Marika har kommit hit.. :o) Riktigt kul och se min lilla cuz! Fick oss en god middag.. Igen! Snackat massa skit.. Softat framför tv.n. Nu verkar alla off och skall i säng, så det är väl dags för mig och avsluta.. Natti!

Skog och blöta hossor..

Det har slutat regna.. Är uppe i Björkskog, lite utanför Rimbo, några mil från Norrtälje. Någon som vet var det ligger? Är mitt ute i skogarna hos min faster Ann-Christin och hennes man Lars. Vi kom hit igår..Skall vi ta det från starten?

9.00 Papa kom och hämta upp mig ute på Gullviksborg.. Inser snart att han glömt Titos koppel, så vi får vända om och köra ner till Möllan igen.. Papa hade hyrt en fin KIA kombi på diesel.. 2600,- för en vecka inkl. fria mil. Mucho nice!
Jag sov visst mestadels utav resan. Vaknar till då vi är utanför Gränna. Vi hade bestämt oss sen innan att vi skulle luncha på ett ställe som heter Gyllene Uttern, men då vi kommer dit, står en man och spärrar av hela stället. Visade sig att det var abbonnerat just igår! Typiskt.. Men inte grät vi för det. Vi körde vidare in mot Gränna centrum, som var jätte mysigt. Käkade lunch på Hamnkrogen. Papa fick någon inbakad abborre och jag fick Västerbottenpaj. Helt ok. Sen gick vi en runda nere i Hamnen. Köpte självfallet Polkagrisar.. :)

Resan fortsatte, och jag somnade mätt och belåten.. Tills jag märkte att papa svängde av och saktade in. Genom en liten sniff kunde jag känna en obehaglig stank (Trodde först papa hade släppt sig) som blev värre och värre. Vi insåg ganska snart att Tito mått dåligt, och sprutlackerat HELA bakluckan/bagageutrymmet!! FYYY FAN!! Visst det var jättesynd om honom, men så jävla äckligt! Då det var en Shellmack med 7eleven, hade de inte riktigt något och rengöra med. Så papa fick köpt tvättservietter för bilar.. Medan papa kämpade för och få bort det värsta, fick jag tvätta Tito med en vattenkanna.. :p Fick också köpt wunderbaum och nått luktegott.. Men trots detta, så stank det som satan!!
Sen var det bara att köra vidare. Resan tog som ni kanske förstår lite längre tid än planerat eftersom vi fick stanna rätt ofta efter denna lilla olycka. Stannade även i Stavsjö så Tito kunde gå runt lite i skogen, medan vi plockade vilda smultron! :) Tror vi kom fram runt 20.00 nån gång.
 
    

Jag kan knappt minnas sist jag träffade faster och dom. Men jag tror det var när Farmor gick bort. Så det är nästan 4 år sen (November 2005). Oj! Jag har bara besökt dom här uppe en gång, och det var julen 2001, samma år som mina föräldrar skiljde sig. En KATASTROFAL jul!! Jag har förträngt det mesta och det lilla jag minns, är hemskt!
Nu är vi här i bättre anda.

Det blev rätt lugnt för min del igår.. Lars gjorde en jättegod middag. Det blev en hel del vin mellan dem andra tre. Jag höll mig i bakgrunden och lyssnade och betraktade. Känns lite stelt för min del.. Känner mig fortfarande som en främling på okänd mark. Men här är mysigt och de är trevliga.. Vi har ju ingen nära kontakt egentligen. Lite synd.
Men jag behöver nog det här.. Vara mitt ute i skogarna, nära naturen.. Vi har 3 hundar som springer runt här hemma och regnet stör mig inte alls. Tro mig, det har öst ner!

 

Idag har vi varit inne i Norrtälje. Faster skulle kolla på tapeter. Jag och papa passade på att gå in på ÖB och köpte textilrens. Sen åkte vi in till Centrum och gick på loppmarknad, promenerade runt i byn och fikade på ett mysigt gammalt café som funnits sedan 1912. Papa fick Latte med kanelsnäcka. Jag fick Thé med brownie toppad med kolasås och valnötter. WOW! Maffigt och supergott!!Nu är vi som sagt hemma igen, vi har dammsugat bilen, och skurat och haft oss. Ser ut som att textilrensen kommer göra sitt. Good! Nu hoppas jag bara att stanken försvinner.

Nu börjar jag bli stel och kall i fingrarna, och jag kan höra hur smöret smälter på stekpannan där nere. Så jag tror jag avslutar här. Tack för att ni orkar läsa. Ses snart igen!

Scones och golvfläkt!

Så var det måndag.. Helgen var lugn, varit hemma med Mads bara. Idag har jag bakat scones (riktigt goda) och så har vi äntligen fått fatt i en golvfläkt!! Skall tvätta kl. 19.00 också. Så spännande har jag det.. Men det är faktiskt skönt och ha en "vardag"..  Dags och sortera tvätten..

 

 

Fredagkväll..

Nyss ätit middag.. Färsk pasta med cherrytomater och kött, och en god pestosås till.. Mads har ÄNTLIGEN kommit hem!

Men låt oss gå tillbaks till början av denna fina dag. Jag var ute på Möllan med Julija igår, det blev några öl. Kunde som vanligt inte sova inatt. Sov 2-3 timmar innan jag var tvungen att gå upp. Hade en vaxtid kl. 9:15 imorse, kände mig som en uttorkad svamp. Men jag kom upp, cyklade dit på 20 minuter och det hela gick fort. Efter det tog jag en sväng förbi möllevångstorget och köpte massa frukt och grönsaker..

Det passade nästan perfekt med att Mads kom hem samtidigt som jag. Helt underbart att se honom, men jag var faktiskt lite nervös kan jag erkänna. Kändes nästan som om det var första gången på nytt. Men dagen har varit underbar. Vi har pratat en massa om allt mellan himmel och jord, myst, sovit 4 timmar, ätit en god middag. Nu sitter han och spelar på sitt DSi och jag kollar på tv.. Ler inom mig, det var länge sen jag kände av  saknad. Jag har verkligen saknat honom, nu är det bara så skönt att ha honom hemma igen. Tror jag skall lägga mig i soffan hos honom.. PEACE!

vinglig cykeltur..

Kom nyss hem.. Blev en vinglig tur hem på cykeln från Möllan.. Julija ringde och ville ta en öl. Så jag stack dit.. 3 öl och en tequila senare, är jag trött och småberusad. Men jag hade en trevlig kväll och det var skönt att få spendera lite tid med henne på tu man hand! Nu har jag bara lite ångest, för jag måste ner i källaren och hämta tvätten.. uff.. :/

Mads kommer hem typ 11 på förmiddagen imorrn.. O jag skall ner och vaxa mig kl. 9.15 imorrn.. Lyckat! ALKOHOLISERAD!!

Sitter och snackar med älsklingen på msn nu.. Jag borde hämta tvätten och sova.. Yr.. Gonatt!!

Dagens köp: CYKEL!!

Varför får jag ingen luftcirkulation i min lgh? Fyyyy va varmt här är! :/

Började dagen med ett besök hos Zinkernagel. Som konstaterade att det var ett kraftigt ryggskott jag fick i Spanien. Just det, glömde skriva om det igår. Jag hade sååå extremt ont i ländryggen att jag fick gå till en läkare i Roses. Han var då specialiserad inom chiroterapi. Så han stretchade, böjde, knakade och suckade.. Fick en injektion med kortison (smärtstillande iaf) rakt in i ryggen.. Det hjälpte absolut, men det har ju inte försvunnit helt. Hoppas behandlingen idag kommer hjälpa. Jag skall tillbax nästa torsdag igen. Har även beställt tid hos Ekman för massage imorrn eftermiddag.

Sen träffade jag papa, så tog vi oss en islatte/Smoothie på Barista.. *mums* .. Jag har varit på jakt efter cykel på blocket nu ett tag. Men det kommer aldrig in något bra. Så vi beslutade oss för att gå till Hojen och kolla. Fann mig en Velo Scania! Exakt likadan som papa har.. hehe.. Men den är riktigt nice och cykla på. 2995,- gick den på, plus att jag köpte extralås för 299,- .. Mycket pengar och lägga på en cykel nu när jag inte har en inkomst. Men bättre köpa kvalitet som papa säger. Plus att det är så dyrt och åka buss hela tiden!
  


 
Var inne på Søstrene Grene och köpte lakritsrot och hyldblomstdricka. Yaaammmi!!
Efter det tog jag mig en sväng in om ÖB och köpte rengöringsprodukter etc. Så nu skall här städas!!
Just nu sitter jag och väntar påv att tvätten skall bli klar nere i källaren. Finns ju roligare saker att sysselsätta sig med..

Papas 56års dag!

Soft dag..Har egentligen ej engagerat mig så mycket för att göra något. Varit förbi myrorna för att försöka finna en vas, men ikke. Var på Mobilia, köpte bh's.. Tro mig, behöver verkligen nya!! Fick tag i 4 stycken. Var på jakt i Spanien efter nya, men det var omöjligt!

Sen kom papa.. Han fyller år idag.. Så vi köpte lite vin.. Färsk pasta, bacon, pesto, tomater etc.. Fick oss en underbar middag.. Han lämnade nyss byggnaden. Spenderat mestadels av kvällen till att diskutera Surrealism.. Salvador Dali, Halmstad gruppen, Hieronymus Bosch etc. Helt underbart! Snackat med Carlito på msn oxå, blev rätt impad över hans kännedom av S. Dali! Stort Plus till honom!! :o)

Nu e man lite tipsy, fått sig en del rödvin.. Borde kanske sova..

Dålig på att skriva..

Nu har jag varit hemma från vår interrail i ca en vecka.. Jag kan se att jag inte har skrivit blogg sedan den 21maj. Ett tag sen kan man ju säg. Jag har inte riktigt orkat skriva när vi varit på resande fot, och det har faktiskt känts lite onödigt att gå in på ett internet café bara för o skriva blogg..

Mycket har hänt..

Resan var helt underbar.. Har upplevt alldeles för mycket för att ens orka skriva om det. Men kan skriva lite kort.
Första stopp var Paris där vi stannade i 3 dagar.. Regn, kallt, blåsigt.. Men vi hann uppleva en hel del.. Eiffeltornet, Triumphbågen, Louvren, Sacré Couer..
Sen fortfsatte resan ner mot Barcelona.. Vi skulle egentligen bara stanna där i 3 dagar, men vi upptäckte redan andra dagen att det inte skulle räcka.. Så det slutade med att vi var där i 9 dagar. :) Andra dagen lyckades vi t.om bli rånade! Mindre trevlig upplevelse, men samtidigt lärde vi oss att vara mer försiktiga.. Nå..

Resan omfattade även, LLoret de Mar, Figueres, Roses, Cadaques, Pübol, Port de la Selva, Port de la Rodes.. Och massa dagsutflykter till diverse byar! Mestadels av tiden har vi nog spenderat på att se diverse museeum, kloster, kyrkor, byggnader, parker. Men vi fick också några dagar vid stranden. En månad gick bara alldeles för fort tycker jag.
 
Nu är man hemma igen.. Mads åkte till Aalborg nästan direkt efter att vi kom hem. Själv har jag varit lite disträ i tankar och känslomässigt.. Men jag har fått tiden till att gå.. Har umgåtts med mama, Lee, Julija, papa, Vibeke.. Hunnit med en fest hos Lee i lördags också som blev riktigt lyckad! Kul att få se Lee och Marcello igen..  Guuud va jag har saknat den snubben! :o)

 

Veckan har gått fort. Nu försöker jag bara finna en hundpassare till Tito så att jag och papa kanske kan ta oss en restresa. Men det verkar inte vara det lättaste. Ingen som kan passa honom verkar det som. Så om du läster detta, och kan tänka dig att ställa upp, hade du gjort min far riktigt glad! Skriv till mig här eller msn/facebook! Vi vill gärna resa på söndag eller måndag. Men blir det ingen resa har vi snackat om att eventuellt resa upp till min faster. Det hade också varit trevligt.

Nä, om man kanske skulle ta och klä på sig och bege sig utåt. Tänkte gå till myrorna och leta efter vaser! :)
The life I live..

Be a part of me, as I am a part of you..

RSS 2.0