Trots att regnet öser ner, så skiner solen...

210720111943 (MMS)

Trots att regnet öser ner, så skiner solen här i Nieuwegein. Sitter på La Fuente, ett cafe här i byns shoppingplaza. Förvånansvärt stort. Har fått tag i lite småsaker som vi behöver där hemma. Igår köpte vi både ny soffa och matsalmöblemang. Vi får först vår nya soffa på tisdag, men jag ser redan det framför mig. Det kommer bli så fint! Huset känns redan så mycket luftigare. Vi besökte även hans moster Nora igårkväll. Papa kommer på besök imorgon och stannar till tisdag, så vi fick lånat madrass av henne. Om en timme kommer Rex hem, då skall vi ut och springa. Efter det blir det en sväng till Ikea igen. Att flytta samman är spännande, men för att jag skall känna mig som hemma här, måste jag nog inreda lite mer. Så jag känner att jag också är en del av huset. Vi har kommit en bra bit på vägen och det känns mer och mer som vårt "vårt hem".

Sitter och ser ut genom de smutsiga fönstr...

Sitter och ser ut genom de smutsiga fönstrena på tåget som tar mig mot Utrecht, skyskraporna utanför sträcker sig högt mot den blå himmeln. Ser flera flygplan på ingång och i öronen spelas Holländska kärleksballader på hög volym. Jag ler, jag känner mig lugn och sansad. Jag är hemma, jag är äntligen hemma! Rex fyller år idag, så har köpt med mig tårta och gott vin till senare ikväll. Happy birthday baby! <3

Glassig fest!

Sista kvällen innan man går hem på fri firas med glass på kontoret! Ibland är det bra att vara kontorsråtta!1800 passagerare med på dagens avgång från Oslo. Men veckan som gått har varit bra trots att vi haft så himla mycket och göra. Sommarsäsongen är verkligen igång. Stora internationella grupper från Kina, Japan, Ryssland och Israel reser med var dag. Alla springer runt som små myror och jobbar hårt. Men det är ett bra samspel och vi gör bra ifrån oss. Nu ser jag dock fram emot att åka hem till Holland och Rex. Två veckors ledighet väntar mig.

 

Sol och en styck Kristine

När det är sol i Oslo så älskar vi dig!

Middag i hytten

Senaste dagarna har jag ätit middag på min hytt. Känner inte för att sitta i messen där det är högljutt och mycket folk som springer omkring. Hoppades på att Rex skulle vara online, men han är visst på joggingtur. Istället blir det CSI på tv, och har proppat i mig 17 bitar sushi. Fortfarande hungrig dock.


Råkade skada min högra axel igen för några dagar sen, samma axel jag blev sjukskriven för i höstas. Så har varit inne hos en kiropraktor i Köpenhamn idag. En massa knak och jag skall tillbaks igen på tisdag innan jag åker hem till Holland, för ännu en behandling. Min kropp är verkligen felprogrammerad! Nej, nu är det dags och jobba igen.

My coffee date

När jag och Kitty träffas, så är det alltid över en kopp kaffe, eller två. Vi möttes nere på Kongens nytorv idag och det var meningen att vi bara skulle göra en kort visit inne på Nespressobutiken. Men regnet öste ner, så vi stannade där nästan en timme vill jag tro. Kändes så i alla fall. Men det gjorde inte så mycket. Fick pratat lite med söta Annica och intog en god kopp kaffe med George Clooney, i väntan på att regnet skulle avta. Kitty var så trött att hon somnade sittandes. Det var det roligaste på hela dagen. Hon såg så söt ut.

Så fort regnet försvann skyndade vi oss över till Magasin, där vi intog en kopp kaffe till. Fick även gjort ett impulsivköp. Ett rosa linne med paljetter i ryggen från Saint Tropez.

 

Är verkligen glad att Kitty bor i Köpenhamn numera. Kommer sakna henne när hon åker hem till Chiba här till höst. Blir alltid fylld av positiv energi var gång vi ses. Tack för en underbar dag Kittykat!

Min vy just nu från min hytt.

110720111905 (MMS)

Min vy just nu från min hytt. Vi lägger just nu till i Köpenhamn. Det gör visst Queen Mary också. Tror det kommer bli en fin dag, solen har börjat titta fram nu. När jag får fri från mitt skift i terminalen, blir det en cykeltur ner till byn för att träffa lilla Kitty. Senare idag kommer Lee för att segla med i två turer. Saknar den lilla råttan, så jag är som ett litet barn som väntar på lördagsgodis!

Stor frukost innan vi beger oss från Malmö...

050720111903 (MMS)

Stor frukost innan vi beger oss från Malmö. Pärlan nästa! Har haft en riktigt underbar fri från jobb, och jag har fortfarande 4 dagar med Rex innan han åker tillbaks till Holland. Kan inte bli bättre.

Fiskedag

Här ikväll har vi varit ute med båt och fiskat utanför Malmö. Jag, min far, min bror, Alex och Ferry. Ferry lyckades få dagens största fångst. En torsk, som hamnade på 5,2 kilo. Första gången han är ute och fiskar till havs så det blev en stor succe! Det blev en sen middag, med färsk torskfilé och svamprisotto.
The life I live..

Be a part of me, as I am a part of you..

RSS 2.0