Grattis till Patrick!

Så fyllde lillbrorsan 23 år idag. STORT GRATTIS TILL DIG!!
Det blev middag på Sultan Palace och efter så åkte vi alla hem till mama där han fick öppna sina gåvor.





Vår söta lilla Annica..




La ner mycket tid på att packa in det fint!



Lite höstblommor..

Fick X-mini speakers av Mads..

Sparbössa med startfond till nästa resemål..

Underbar kväll och jättetrevligt sällskap. Måste säg att jag är glad att Mads valde att följa med.
Det gjorde det hela bara ännu bättre, och jag vet att Padde uppskattade det jättemycket.

Nu skall jag lägga mig i soffan och kolla på Shrek 3 med mannen.. Natti..

Nite out..

Haft en heldag samman med Mads. Tvättat, softat, myst.. Vi har nyss kommit hem från biografen där vi såg Inglourious Basterds. Lite småbrutal emellanåt, men mycket humor och lättsam på något udda vis. Skönt och göra något tillsammans. Vi var på Just like Mama's före och fick suverän mat. Rostad Bruschetta med basilika och cherrytomater till förrätt efterföljt av en Sicilianapizza. Kapris, sardeller och massa vitlök. Yammi!
Hann även med en chai latte på Barista där vi satt o mös i deras fina röda fåtöljer.

Vi tar dagarna lugnt och stilla. En dag i taget. Vi kan inget annat. Jag är väldigt förvirrad och fragile. Hur kommer det fungera med avståndet? Jag i Malmö, Mads i Aalborg och så seglar jag 14 dagar i månaden.. Jag vågar inte hoppas alltför mycket, inte än.. Men jag är förälskad.. Det kan jag inte förneka..

Igår träffade jag papa. Vi har inte setts på ett tag. Det blev middag på Yukai. Misosoppa efterföljt av "Rawstyle" vilket är olika sorters rå fisk på en bädd av japanskt ris.



Efter middagen fortsatte vi ner till Foo på Ice för en liten stänkare. Kul att få umgås lite med papa.
Blev en rolig kväll. Träffade på några som jag gått på Johannesskolan med när jag var liten, en 08:a som blev vid med och säga "Himla Amalia" typ 1000 gånger och en sött par från Igelösa. Alltid kul med nytt folk! Padde kom förbi en kort sväng, och var även den som fick kört mig hem mitt i natten. Så tack!

Nu tror jag att jag skall lägga mig i soffan och kolla på Vänner med mannen.. Natti..

Phillie food..

Så blev det födelsedags middag hemma hos mami. Traditionell philippino food. Inte helt fel!
Hade en jättetrevlig middag, trots mina kramper i magen. Jag undrar vad det kan bero på, har haft de ända sen Gran Canaria. Är inte dålig, har bara otroliga kramper. Tack för en riktigt lyckad afton. Mahal kita..



Utöver middag hos mami.. Har jag även nått med en "chocolate dream" behandling tidigare idag.

Först fick man en helkropps chokladpeeling som kändes väldigt djupt rengörande.
Efter det fick jag ett varmt bad i chokladskum, och under tiden som jag låg i badet fick jag först en mild ansiktspeeling efterföljt av lermask och ansiktsmassage med lavendelolja. Jasna som utförde behandlingen, hade väldigt mjuka med precisa rörelser när hon masserade ansiktet. Fick även filat mina ömma fötter. Efter badet, fick jag en helkroppsmassage i varm chokladolja! Jag kan varmt rekommendera Jasna och hennes behandlingar. Jag vet att jag kommer återvända till henne inom snar framtid.
Kolla gärna hennes hemsida;

http://milstenenspa.se



Efter behandlingen var jag en sväng förbi stan och lagerhaus. Sen åkte jag till Värnhem för och hooka med Julija och Sara. Mötte Sara på Centralen, som var på väg åt fel håll med fel buss.. Typiskt Sara.. haha.. Julija var hos Taibe och skulle plocka ögonbrynen. Så fick jag en gratis ansiktsbehandling med ultraviolett strålning eller nått. Perfekt! Snurra runt inne på Entré och tog en kaffe på Barista. Sen var det raka vägen hem till Mads, och sen till mami.. Det var min dag i korthet! Nu skall jag softa.. Natti..

Gongrats to Mami..


HAPPY B-DAY Mami!!

Idag fyllde mami 51 höstar. Det blev en lugn kväll hemma hos mami och brorsan med pizza och god dessert.
Imorgon blir det middag med hela familjen, då bjuder mami på filippinsk mat! -Längtar-



I övrigt har det varit en lugn dag. Har bara varit hemma med Mads. Sov riktigt oroligt inatt och hade många underliga drömmar. Så jag låg i sängen till långt in på eftermiddagen. Jag tror anledningen till min oroliga sömn kan bero på att jag inte är van vid att ha honom liggandes brevid mig längre. Har ju sovit ensam nu ett tag.
Eller ja, jag har ju alltid Mr. Isbjörn.. Så jag tror att jag var rätt nervös, inte för att jag själv förstår varför.

Skall snart i säng, skall upp tidigt och få mig en skönhetsbehandling kl. 11:00, skriver mer om den imorgon.

Natti..





rubrik?

Så fick kvällen sig en oväntad snurr..

Städat hela dagen, vatt på toppen av berget! Dansat till bra musik och haft det allmänt bra med mig själv.
Åkte till Mobilia och handlade och bara en kort stund efter att ja kommit hem, så kom Mads.

Det har inte gått alltför bra. Först var allt lugnt, snackade lite och kollade på tv. Så lagade jag mat, och där under den halv timmen, gick nånting helt snett.. Jag vet inte alls hur jag skall hantera situationen eller honom. Han mår ju tydligen riktigt dåligt, och gråter hela tiden. Vad skall jag göra? Jag vill så gärna hjälpa, men kan nog inte.

Vet inte hur bra det är för honom att umgås med mig, kanske gör det saker bara värre?
Har själv en del och klura på nu, och han förvirrar mig. Vad vill han mig? Tycker han velar fram och tillbaks en hel del. Men han vet nog inte ens själv var han står i allt detta, eller vad han vill och känner.

Tror jag avslutar här, det är för mycket för mig..

Sexy bitch!

Lagt upp de flesta fotona på fb nu. Sitter och lyssnar på vår GC musik. Känner rytmen i kroppen. Tror jag måste resa mig upp och dansa lite! Det har mest vatt house som gällt denna vecka, nice!

Har i princip inte vatt hemma på en månad, så jag borde städa. Mads kommer till Malmö ikväll. Vet ej hur länge han stannar. Han skall komma för att hämta sina sista grejer. Har faktiskt inte tänkt så mycket på det, men jag undrar hur det kommer gå. Hur kommer man reagera? Min resa har stärkt mig, jag känner att jag klarar mig nu.

Det är en bra dag idag, idag klarar jag allt!

Gran Canaria d last dayz..

Lite uppdateringar om vår resa, men det blir bara kort.

Dag 4: Åkte hem till hotellet efter vår lilla träff med Josef. Efter vi hade ätit middag, upptäckte vi att grannarna under oss faktiskt inte var pensionister. Och Woops, så hade vi nya vänner! Två helt underbara systrar som heter Jeanette och Gabrielle. De hade också valt det livliga hotellet Norcopia. Nej, jag klagar inte. Är bara lite små sarkastisk. Tycker faktiskt att det är rätt skönt att vi bodde lite utanför Inglés. På så sätt var man inte fast mitt i skiten om man ville ta en slappardag. Plus att vi bodde centralt nära både till shoppingcenter och stranden.



Vi kände att det var på tiden vi prövade utelivet på GC, så Cederholmarna och Jeanette gick ut för och dansa. Vi åkte ner til Plaza i Inglés, för och checka läget. Där stötte vi på Jung, en kille som vi bodde granne med på Spångatan. Riktigt kul och se honom, jag har inte sett honom på år och dar. Vi gick in på Scandic, klubben där han jobbar. Fullt ös! Massa folk, massa dricka, och riktigt nice musik! Klubbarna brevid var nästan helt tomma och så var det varje kväll. Det var denna natt vi träffade på våra Irländare, Luke och Matthew och deras lads!

Översofta snubbar. De följde med oss vidare till Chinawhite, Lamai beach. Där jag för övrigt blev krigsskadad genom att trilla på deras halv golv. Vurp sa det bara! Har nu två stora svarta blåmärken på båda knäna, och en ond vänsterarm. Efter det blev det Cream/Systembolaget där vi dansade vidare till riktigt fet house musik! Har nog inte skrattat så mycket på länge. Helt galen kväll, med galet folk. Kom hem runt 8 på morgonen skulle jag tro. Tog täcket och kudden och la mig i solstolen på balkongen och sov runt 2 timmar tills solen började steka.
Jeanette den galningen skulle på bergsvandring, så det blev inte mycket sömn för henne. Crazy!

Dag 5: Vi hade ju äran att få besök av solen, så vi låg nere vid poolen och chillade hela dagen. Jag och Padde lekte i barnbassängen och sen somnade vi glassandes i våra solstolar. Super härlig dag!



Kvällen blev det utgång igen. Bilderna får föra min talan..



Dag 6: Ännu en slappardag vid poolen. Jag märker att jag blandar ihop dagarna lite, eller rättare sagt så smälter de in i varandra.. Så det jag skriver kanske inte hände i exakt den räckföljd jag skriver. Vid det här laget var vi alla partyprinsessor, så varför inte ännu en natt i neonljuset, dansandes till HOT (Fly like you do it) med Inna!? And don't forget the La la song!

 

Trots vi haft flera utgångar, så har det ändån varit relativt lugnt.  Vi har haft äran att lära känna massa skönt folk, som vi hängt med hela veckan. Har njutit av varandras sällskap och fått oss många goa skratt. Jag hoppas vi kan hålla kontakten nu när vi alla rest hem igen. Har haft en riktigt bra vecka, och jag har kommit hem med massa glada och roliga minnen. Jag reste dit med ett förvirrat inre, och har kommit hem med sann lycka inom mig. Det känns som att jag äntligen har fått lite ro i kroppen. Samt att det har hjälpt att prata med Gabrielle om det, även om vi inte pratade så detaljerat. Men hennes ord fastnade.



Sov på balkongen även denna morgon, och möttes av denna fina soluppgång.



Sista dagen spenderade vi allesamman nere vid poolen på hotellet. Tror vi allesamman var rätt slitna igår.
Härligt att vi fick så bra kontakt med tjejerna. Padde var dock dålig, och försvann upp till lägenheten rätt tidigt. Stackarn.. Jag ville så gärna bada på stranden, så jag gick ner där ensam. Men efter ca 15 minuter började det blåsa runt som en storm där nere, och efter bara några sekunder kunde man inte ens se min handduk under all sand. Så det blev back till poolen och tjejerna.

Det blev en lugn kväll, vi tog en promenad längs stranden upp mot Inglés. Mest för att få lite luft och för att få se Jung och irländarna innan vi skulle hem. Stannade på Scandic ett tag, men denna gång blev det nykter.
Jag vet inte med de andra, men jag tyckte det var lite trist att vi alla skulle splittras denna natt.



Hann sova en timma innan vi skulle bli hämtade av flygbussen som skulle ta oss till Las Palmas.
De fem timmarna det tog att flyga hem gick snabbt iaf, eftersom vi båda sov som bejbisar. Fick ta flygbuss till malmö, och sen har vi faktiskt bara varit hemma hos mama hela kvällen.

I helhet, en PERFEKT resa. Väl behövlig för oss båda. Tack Padde för att du följde med! Love you..

Girlz, Tack för allt. Ni är underbara! Nu skall jag kolla lite på tv och försöka däcka i soffan..

 

Last day...

Sista dagen har i San Augustin. Har hamnat pa varldens mest crapy internetcafé, sa skriver inte sa mkt. Jag uppdaterar imorrn istallet med vad som skett i veckan. Det har vart massa kul och traffat massa nytt folk.
Space tangenten funkar inte, och musen ar trasig, sa jag maste anvanda min harnal till att "klicka".. Det har orkar jag inte med.. Skriver mer imorrn eller senare om jag finner ett annat lite mer modernt och updated café!

GRAN CANARIA...

Nu har vi varit här pa Gran Canaria i tre dagar.. Ni far lite uppdaterad information i korthet.


Första dagen d. 16sep: Ankom till Las Palmas 19:30 lokal tid. Redan mörkt ute, men fortfarande rätt varmt. Akte buss ner till San Augustin där vart hotell är placerat. Lägenheten vi fatt är i topp standard. 2rums lägenhet, med sovrum med tva sängar, och stort vardagsrum kombinerat med öppet kök. Balkongen är inte och leka med.. Sju meter lang med bade matbord och solstolar.. Utsikt över havet och endast 300 meter ner om man nu vill bada..
Vi har varit duktiga och handlat in, sa det blir bade frukost och middag pa balkongen. Riktigt mysigt faktiskt.
Men första kvällen blev det middag ute.. Padde fick stekt hajfilé och jag fick grillad tonfisk. Sen tog vi oss en promenad längs stranden, hela vägen ner till El Inglés. Det tog lang tid och komma dit, men det var varmt sa det gjorde ingenting. I Inglés var det livat.. Det är uppenbarligen där alla turister hänger.. Vi gick runt och kollade lite och fick oss en underlig pinapple drink.. Sen blev det en lang vandring hem igen.



Dag 2: Gick upp redan vid nio tiden.. Minns inte helt i vilket ordning vi gjorde saker. Men vi spenderade mestadels av dagen till att bada och ga längs stranden. Vi hann med lite solning med, men inte sa mycket. Det var en lang dag och underbar dag. Sen gick vi hem och softade och lilla Annie somnade redan lite efter 22.00..



Dag 3: Vi gick upp vid nio igen. Hyrde en scooter, akte ner till San Fernando och handlade in massa mat pa ett mer lokalt ställe.. Akte hem och gjorde matpack och akte upp mot Bergen och Soria.. Det var riktigt intressant. Fick upplevt flera olika klimatförändringar. Bade det tropiska och även lite mer hart klimat med berg och massa granar, tall etc. Pa ena sidan var det valdigt varmt, men pa andra sidan frös man nästan. Underliga vägar dock.
Sen körde vi ner mot Mogán och besökte hamnen där och sen vidare till Amadores där vi badade pa en sand som var helt vit och vattnet var helt kristallblatt. Det hann bli rätt sent innan vi var hemma i San Augustin igen.
Padde lagat mat och sen somnade jag ute pa balkongen innan klockan var. 22.00 ens till Fear and Loathing in LV.






Idag: Regnar det och det är kyligt i luften. Vi fick ga upp tidigt för att aka och lämna tillbaks scootern. Sen gick vi runt i El Inglés och kollade runt lite. Solen tittade förbi runt lunchtid, sa vi satte oss nere vid stranden och fick oss en pizza. Sen har vi mest yrat runt. Var nere vid Plaza da vi sag ett välbekant ansikte. En kille fran Malmö som heter Josef. Bade jag och brorsan känner honom sen Johannes. Han satt pa ett café där, sa vi satte oss ner och fick oss en trevlig liten pratstund. Vi var egentligen pa väg hem nu, da jag bestämde mig för att skriva lite..

Vi skall bara handla lite, och sen ta bussen hem. Börjar bli hungriga.. Far se om jag skriver mer en annan dag!


Pirr i magen..

Idag är en bra dag.. Har sovit gott, även om jag inte fått många timmars sömn. Jag tror jag vet orsaken till det, men det vill jag helst ej skriva detaljerat om här.. Snackade med en viss person på msn igår, och även om jag hade det lite underligt med allt han skrev. Så värmde det mitt krossade hjärta.. Chock, helt klart. Men uppskattat. Jag är dock rätt förvirrad just nu, och jag vet inte själv var jag står med hänsyn till mina känslor. Jag tror jag behöver tid. Så det är nog bra att jag kommer lite väck med P.C till Gran Canaria.. Få nya intryck, ny kultur och annan miljö.. längtar verkligen..

Ringde honom när jag kom upp på kabinen, det var skönt o höra hans välbekanta röst.. Det känns som en evighet sen sist vi hördes vid. Pratade i en halvtimme och efter det var jag bara så lättad. Vet inte helt varför, men jag behövde det telefonsamtalet kan jag märka..

Så var det bara två dagar kvar på jobb.. Har fortfarande en hel del arbete framför mig. Men får ta det som det kommer. Imorgon kommer iaf James Pinchin. Min New Zeelandska kollega, på fritur från Oslo-Copenhagen. Det blir riktigt kul och se honom, har ett setts sen vi slutade på Queen. Så det är över ett år sen. Han kommer med sin flickvän och sina föräldrar. Han har visst jobbat någonstans längre upp i Norge, och familjen har varit och besökt honom. Men nu vill de se Danmark också. Synd bara att jag inte får så mycket tid samman med honom då jag reser samma dag vi ankommer till Copenhagen. Men man skall vara glad för det lilla man får sett honom!



Tror jag skall börja packa mina ting idag, vet inte om jag kommer vara tvungen och byta kabin nästa gång jag kommer ut eller inte. Men lika bra och ha det gjort. Hinner inte imorgon på dagen, om de kommer tidigt. Plus att Annica är på jobb resa i Oslo, så vi skall se om vi inte kan nå och ses över en kaffe. Hade vatt trevligt.

Peace!

GRAN CANARIA!!

Tre dagar kvar på jobb.. Idag är vi i Oslo igen..

Sist vi var i Oslo, var det rena sommarvädret. Jag gick ut med Michelle, ner för Karl Johansgade och sen tog vi oss en kaffe på M/S Louise nere vid Akers Brygge. Självklart hade Annica tagit på sig två par strumpbyxor och vinterjacka och dubbla tröjjor. Blev lite  väl varmt må jag ju säg.. Det var en underbar dag. Jag är tacksam för att jag  har så bra människor runt mig i dessa svåra tider. Börjat lära känna lite fler ut av folket som jobbar här, och det är riktigt kul.

Sen till det bästa! Har ju kollat runt lite på resor, och igår fick jag äntligen bokat en resa till Gran Canaria! Åker nu på onsdag direkt efter jobb med P.C. Så har fått gå ifrån lite tidigare så att jag hinner hem och packa. Flyget lyfter 15.20 från Sturup. Det kommer bara bli SÅ härligt! Han fyller år denna månaden så det blir min gåva till honom. JOY!



Jobb rullar på som vanligt. Suttit med mina faktura avstämningar sedan igår. Det är till att kräkas över ibland. Vet inte varför, men det har blivit massa klydd i det. Tur man har Jonas till att hjälpa mig med det.
I all förvirring, hoppas jag verkligen inte att jag har glömt massa nu. Vill ju inte göra det jobbigt för Jane när hon skall möta ut på onsdag. Men det har jag garanterat gjort..

Ha det bra alla änglar, PEACE n LOVE!

IQ badboll..

Chill dag.. Mår bättre idag än igår.. Säger inte att jag är på topp idag. Men har iaf hållt mig på jämn nivå.
Har inte haft jätte mycket och göra, men tillräckligt.. Jonas.. Sjæfen, mötte ut idag. Nu vet han också.. De verkar ha god förståelse för min situation. Så skall iaf inte oroa mig över det med att jag kanske inte är helt med i svängarna.. Gått igenom lite jobb också med omkonteringar and stuff..

Gick ut en sväng med Michelle i eftermiddags då vi hade fri. Vi skulle egentligen bara till Netto och handla lite. Men sen tog hon med mig till ett fint café som ligger i samma område som vi ligger till. Så blev det kaffe och lite chit chat.. Mycket trevligt! Vi känner inte varann sen innan, men det jag fått se av henne hittills gillar jag. Toppen tjej!

Satte mig i ångbastun här efter jobb i en halvtimme, och sen fick jag också solat i tio minuter.. Verkligen avslappnande. Efter det hade vi ett kort avdelningsmöte, där vi fick veta att vår andra chef.. Morten. Blivit uppsagd idag från Pearl. Samma dag som han skulle hem.. Trist! Men han skall över på något av våra andra skepp istället. Knud kommer ta över hans tjänst. Så det har varit lite omtumlande för allesamman tror jag.

Nå.. Nu sitter jag med kollegorna.. Så tror jag avslutar här.. Gonatt!

Det spricker..

Idag känns det som om jag bär hela världen på mina skuldror.. Det har varit en lång dag..

Har inte pratat med Mads på tre dagar, och sist vi pratade gick det inte så bra. Men nu har jag iaf fått det helt avklarat. Det kommer inte finnas en chans för oss att finna tillbaks till varann.. Det gjorde riktigt ont när han sa det.. Men nu när han äntligen sagt orden, som kändes som ett hårt slag i ansiktet. Kan jag börja jobba på att komma vidare i livet. Det är otroligt hårt.. Det känns hela tiden som om han sänt dubbla signaler.. Beteendet från hans sida då han var hemma sist i Malmö, alla sms etc. Fick sagt en massa som jag burit inom mig.. Nu har jag inte hört alls från honom.. 

Sara, min kusin.. Skrev till mig på fb tidigare idag.. Hon visste inte att det var slut. Hon hade tydligen stött på honom i Aalborg.. Att bara läsa det, gav mig tårar.. Jag har inte kunnat arbeta idag.. Började gråta i terminalen när jag jobbade. Fick gå ut en sväng.. Kollegorna trodde jag var sur.. Morten min chef, kom ner och såg att jag var helt förstörd.. Men jag fick jobba vidare.. Kämpandes mot tårarna.. Kom upp på kontoret och började gråta igen.. Morten har verkligen ställt upp för mig idag. Det är jag verkligen tacksam för. Han har visst själv varit i sitsen där han blivit lämnad, och sen varit tvungen och komma ut och jobba.. Man är så isolerad här ute.. Så vi pratade en del, och han har sagt att om jag känner att jag behöver åka hem tidigare, så är det inga problem. Hade det inte varit för att man förlorar en veckas lön, så hade jag nog åkt hem imorrn. Han har även hjälpt mig med mina arbetsuppgifter idag. Har legat efter med allt eftersom jag inte haft energi till något som helst. Tror snart jag skall gå för dagen, lägga mig i sängen och kolla på film.

Jag vet inte hur jag skall klara det här, men på något sätt kommer man väl vidare? Det går inte en sekund utan att jag tänker på honom.. Har fortfarande klumpen i magen, och det gör ont inom mig att prata om honom och tänka på honom. Men nu har jag iaf tagit steget att berätta det för folket här ute.. Det är inte lätt.. Men så har de kanske större förståelse till varför jag är distraherad hela dagarna.. Folk har många olika åsikter om hur jag skall komma över honom och hur jag skall komma vidare i livet.. Jag själv tror att det kommer ta lång tid.. Det är nästan så man hoppas på att man blir hopplöst förälskad imorgon, bara för och slippa smärtorna som Mads efterlämnat i mitt hjärta.. Jag vet att det är hårt och säga.. Men det gör alldeles för ont att älska, och inte bli älskad tillbaka.. Jag vill inte ens hem nästa vecka.. Jag vet att det kommer vara jobbigt att komma hem till vår lägenhet.. Det kvittar att det var min från början. För nu är där bara minnen kvar ut av honom.. Det krossar mig.. Är på botten av havet just nu..

Har en vecka kvar på jobb..

Hade besök ombord igår. Av Johan F. och Sara! Det var bara så hyggeligt och se dom. Har ej sett min favorit 08:a på ett år tror jag.. Så det var väl uppskattat! Det blev lunch i mässen och en grand tour av hela Pärlan.




Annars har det inte hänt så mycket sen sist jag skrev.. Det är bara jobb, jobb och mera jobb!

Gonatt..


Mitt eget spa..

Hade en riktigt skön kväll igår.. Efter jag hade fått fri var jag nere hos Michelle i Adventure club och snackade lite med henne. Hon hade fått ner massa tester från shoppen, av märkena Origins och L'occitane. Så det blev massa testande och luktande på krämer och dylikt. Bestämde mig för att ta mig en avslappningskväll, så jag gick upp och hämtade bikinin och la mig i poolen.. Efter det blev det lite mys i jacuzzin.. Så himla skönt. Min kropp behövde verkligen det. Avslutade kvällen med ångbastu och en väldoftande bodyscrub från L'occitane som jag lät sitta på medan jag var där inne. Perfekt eftersom den smälte in i hyn och eftersom den innehåller så mycket olja, blev min hy som en baby's efteråt. Fick också prövat L'occitanes schampoo, håret blev som silke. Men måste erkänna att jag inte är alltför förtjust i doften.. Men däremot Origins bodycream, men som luktar av ingefära, SUPER god! Borde verkligen testas!! Lyckad kväll..

Idag sker inte heller så mycket på jobb verkar det som. Det är söndag, så det kommer i och för sig in mycket beställningar hela dagen från alla avdelningar. Men det verkar vara det enda viktiga.

800 passagerare med ikväll, 500 av dom är nya. Så det blir nog inte så travlt i terminalen/billetkontoret.

Mads, om du läser detta.. Jag tänker på dig, och hoppas du har det bra.. Saknar och snacka med dig..

resa..

Jag vill verkligen tillbaks till Phillie..Sitter och jämför priser.. Hade velat åka snart, men vädret där borta är inte det bästa nu. Så jag kollar både resa mellan januari-februari och mars-april. Kan inte välja.. Men det billigaste jag funnit hittills ligger på circa 7600sek. Om det är någon som vet hur och var jag kan finna billigare alternativ, tveka inte att skriva till mig! Saknar min familj, och mina vänner där nere. Ja, och så den tropiska värmen såklart.. Det är mycket man älskar med landet, men också mycket man inte direkt gillar. Men det vill jag helst ej skriva om här. Vore politiskt okorrekt.

Jobb rullar på.. Har svårt och koncentrera mig som vanligt dock. Hade avdelningsmöte för två dagar sen, fick frågan om va jag tyckte om att jobba i avdelningen.. Hade lite svårt för svara på det just där. Så sjæfen frågade mig igår när vi var själva inne på kontoret. Jag trivs ju, men det är annorlunda. Saknar Queen och de gamla. Men nu är det tid att släppa och ta sig an det nya. Fortfarande osäker på allt, men man kan ju inte  göra annat än och dagen som det kommer och utmaningarna som kommer med den. Eftersom det är lördag idag, händer det inte alltför mycket.

Men nu är min vagt nere i terminalen klar, och Jane har kommit. Så jag tror att jag skall springa upp till kontoret och tasta timmar igen.. Ooh glädje! Kan inte bestämma mig om jag skall sova i eftermiddag eller ta en tur i Oslo..

Well..  PEACE!

smoothie och historier..

Ännu en arbetsdag.. Har ej hunnit skriva så mycket. Eftersom att jag mötte ut mitt i månadskiftet, har jag haft fullt upp och alla papper och blanketter har staplats på skrivbordet.

Har varit helt slut på kvällarna, och har bara legat i sängen efter jobb och kollat på kriminalserier.

Men idag var jag iaf av båten för första gången denna törnen. Gick ut med en kollega som ej varit av båten på 2 år på grund av arbetstiderna, och vi promenerade ner till Akers brygge. GRAND PRINCESS låg i hamnen, fan va gigantiskt och ståtligt skepp. Ser lite ut som en hammarhaj..

Det  blev en smoothie på en hyggelig restaurant med vy ut över hamnen.. Nu är det dock tid igen för att arbeta..

Ha d!

Tillbaks på vågorna..

Så var man tillbaks på jobb.. Nu står man på helt egna ben! Får se hur det går! Det är veckans brandövning ombord. men jag sitter som terminalvagt så jag får inte vara med. Ingen som informerade mig heller om att jag inte skulle bli avlöst.. Underligt.. Fick riktigt travlt denna morgon här nere. Massa konference gäster som ville ombord direkt när vi anlände. Självklart gick en av våra scanningdatorer offline.. Typiskt.. Blev lite stressat och Sjæfen fick komma ned. Slutade med att jag fick använda en annan istället.. Inte roligt och komma ner till stress.. FY!

Annars har jag inte haft en särskilt spännande morgoni övrigt  heller, har vikt ca 300 lönesedlar och lagt i kuvert.. Tror iaf att vi är runt 300 i besättningen totalt.. Nu kommer det fler konferencegäster.. Skriver mer senare..

The life I live..

Be a part of me, as I am a part of you..

RSS 2.0