Jag är en dansande sko!

Back @ work..

Fredagen visade sig bli en riktigt nice dag! Efter brunchen stack jag ner till Värnhem, till entré, det nya köpcentret..
Kollade runt lite, men det var alldeles för mkt folk ute. Så kom kära lilla mama, gråtandes av glädje :) Hon är så söt!
Med hennes hjälp fann jag 2 par fin-/Sommarskor.. Sen blev det en mysig fika inne på Barista efterföljt av drinks och gott sällskap hemma hos mama o Bengt!

Senare mot kvällen stack jag hem en sväng, bytte om och stack hem till Julija :o) Min kära lilla get.. Fan va underbart det var o se henne.. Macke kom oxå förbi och efter några glas cyklade vi in mot stan, riktning mot Babel!

Bra musik, dansande skor och massa gammalt folk som man ej sett på år och dar!
BEEEZ, you rock! :p Det blev en lyckad afton! Sen en lååång vinglande cykeltur hem.. Packade lite och däckade i soffan.. *mys*


 Dansande skor! 
  Vet någon va som kan ha hänt med min arm?!?!


Tågresan upp hit igår, var ett enda stort klydd.. Missade första tåget mot Alvesta eftersom att taxi-chaffisen var 15 min sen, lyckades få en ny 1klass biljett mot Alvesta efter bara några minuter som skulle passa perfekt med nästa tåg fr Alvesta mot Kalmar.. Men väl i Alvesta, blev det totalstopp.. Först var tåget försent 15min, 25min, 50 min, INSTÄLLT!!

De fick sätta in ett annat tåg som skulle ta oss till Kalmar, men vi blev avslängda i Emmaboda, där vi skulle vänta ytterligare 15min på ett tåg mot Kalmar.. Väl i Kalmar, fick jag snällt sitta på min resväska i 55 min och vänta på kustpilen som skulle ta mig till Berga.. Lång väntan må jag ju säg. Men väl i Berga fick det fint med att komma med en buss till Oskarshamn.. Lång tur, men jag fick möjligheten att se en del av Småland.. ha ha ha.. Ca 19:30 ankom jag till Queen, efter 8 timmars resande.. *Puuha*

När jag kom upp till cabinen möttes jag av en positiv överraskelse.. :) Älsklingen hade städat, och plockat undan och t.om moppat väggar/tak.. TACK! :o) O på sängen låg ett stoort påskägg fyllt med gottis och triss-lotter :p hehe..
Ni kan tro att Annica blev glad! Hade ju bara längtat efter att se älsklingen, och så gör han allt detta för mig! Du é BÄST!!Det blev en kort arbetsdag.. Ca 3½ timme.. Sen direkt i säng..Idag har det varit väldigt lugnt, har varit lite runt på golvet märker jag.. Trots att jag bara varit borta 2 dagar fr jobb..
2 arbets dagar kvar, sen åker vi till Visby.. Naajs!
Mads mor har skickat två böcker om Barcelona, så jag tror att jag skall upp och läsa lite, om inte Mads ligger och sover..

//Peace!

brunch..

Solen skiner idag, vinden blåser dock lite kallt.. Men jag njuter av varende sek..
Kom hem vid 17:00 tiden igår, papa mötte mig vid bussen med 2stk mackor.. Var nästan svimfärdig eftersom jag ej hade fått mat i mig sen dagen före.. :/ Vi softade lite hemma hos mig.. Sen stack vi ut till Möllan till ett jättemysigt japanskt ställe och fick en underbar middag :) Tack papa!!
Var oxå förbi papa o fick sagt hey till Tito.. Stackars har fått börja med medicin för sina dåliga höfter och bakben..
Sen åkte jag hem, la mig på soffan.. Kollade på CSI och däckade.. :o) Sååå najs.. Vaknade 4 på morgonen, hämtade en kudde och somnade om i soffan.. Har inte sovit så bra på läääänge! är utvilad och glad idag.. WoW!

Är hemma hos papa nu, har fått mig en rejäl brunch med allt möjligt gott! Skall snart ner till stan, se om jag kan få biljetter till Babel ikväll.. :)

peace!

Fri fr. Jobb..

Buss genom landsbygden i Småland, fr. Oskarshamn mot Hultsfred.. Sen ett MINIMALT krösatåg (en vagn) från Hultsfred mot Nässjö, o nu sitter jag äntligen på X2000 mot Malmö... Åkt igenom en stor del skog och sett massa söta småländska hus, sjöar och folk som viftat med Svenska flaggan.. Solen skiner och det luktar ko-bajs.. Är på toppen av lycka!

Senast igår snackade jag med Pernille om oväntade möten runt om i världen..
Vem möter jag inte på perongen i Nässjö om inte självaste Zulle??? Det var inte igår inte.. O hon strålar!
Man blir glad av såna små möten, se ett igenkännande leende.. Det gjorde min dag iaf! :) hehe..


Tankarna e spridda.. Lämnade jobbet i all hast, reste mig upp och gick. Fick inte avslutat det jag höll på med. Lämnade alla avbokningar till Lasse liten o Marianne. De får fullt upp. Vi har mkt och stå i.. Påsk och massa folk som åkt hem.
Och pappersarbete upp över öronen!

Jessica hade uppgett att arbetet på OKG skall fortsätta som vanligt, ev. så skulle 25% av arbetarna hem över påsken.
53 pers från SAMMET åkte hem imorse, några fr Metalock oxå trots att chefen uppgett att ingen skulle hem.
Lite oväntat, men samtidigt inte..

Jag har lite svårt för att slappna av då jag vet att jag bara lämnat allt. Även om bara för en dag eller två.
Jag vet att Lasse klarar av att göra allt, men jag e inte den personen som efterlämnar mig jobbet utan att avsluta det jag gör. Men nu blev det inte mkt till val..

Längtar bara efter att få komma hem o träffa papa, få snakka lite.. Äta gott..
Har jag möjlighet så skall jag träffa mama oxå, men hon jobbar visst imorrn, trots att det e helgdag.

Jag tänker mkt.. Men ser framåt..

e det jag?

Minuterna, timmarna, dagarna går sakta förbi.. Rutinmässigt och monotont..
De mörka ringarna under ögonen blir mer och mer tydliga.. Tröttheten börjar nog ta ut sig.. Sover inte så bra, äter dåligt..
Är frånvarande i mina tankar och allt jag gör är att försöka koncentrera mig på mitt arbete. Men där tar det slut.
Har inget socialt liv utanför jobb.. Knappt iaf.. Jag har hamnat lite utanför det hela, utanför gruppen.
Men så blir det väl när man jobbar ensam som jag gör. Det e lite tråkigt.. Men mitt schema passar inte ihop med de andras. Ser knappt älsklingen ens känns det som. Inte mkt iaf.

Varit här uppe i 9 veckor nu, 9 veckor på båten utan och komma hem eller att se familjen..
Det börjar kännas lite ensamt på nått sätt.. Man saknar något.. Jag har satt mig i mitt eget öde, kan ju inte skylla på nån annan. Men får iaf 3 dagar ledigt (15-17april) då jag o Mads åker till Visby/Gotland.. Ser verkligen fram emot den ledigheten. Slippa tänka på jobb.. På båten.. Få rejält miljöombyte och se nytt folk..

Det har vatt en del tråkigheter nu sista månaden som gått.. Men mannen som dog ute på OKG..

O med 24årige Kari Suhonen som var försvunnen i 2 veckor innan man slutligen fann honom under en bogserbåt här i hamnbassängen. Tragiskt.. Jag och Marianne tömde och packade samman alla hans personliga ägodelar igår morse..
Det är sorgligt, och man tänker en del på honom och vad som egentligen skedde den där'a lördagsnatten..

Jag vet ej varför, men jag känner mig bara "väck".. E detta jag???

Dax o sova..

vår i luften..

Varit en bra dag.. Morgon timmarna flög snabbt förbi, sen var jag en runda hos kiropraktorn+massören.. Somnade lite lätt inne hos Emily.. Det var bara såå avslappnat idag.. Det e jag glad för. Har ju varit där nu 3 veckor på raken. Men det e skönt o höra att det sker nått och att det blivit bättre i ryggen.

Sen blev det en promenad i solskenet.. En loka i solen och några skraplotter.. Fann ett kondis som hade hemmagjord sorbet, så det blev en strut med mango o hallon.. *muuums*

Tillbax till skeppet, massa jobb, timmarna flög åter snabbt förbi.. O nu sitter jag här.. :) Sitter o skriver lite med Macke :o)

Skall snart i säng.. Lite halv sleten efter mina behandlingar.. :)

Sitter o längtar tills jag o Mads skall till Visby.. Det har jag ju helt glömt bort. Jag har ju överraskat älsklingen med en 3dagars tur till Gotland där vi skall bo på ett Medeltidshotell mitt i Visby o bara mysa o njuta av varandras sällskap :)
Vi åker den 15-17 april.. Naaajs.. O sen Spanien i 2½vecka i Maj/Juni.. Flyyyt säger jag bara ;) hehe..

Tror jag tackar för idag.. Natti..

The life I live..

Be a part of me, as I am a part of you..

RSS 2.0