London..

Nu skall jag packa min väska, sen bär det av till Esbjerg med tåg. Skall åka med Dana Sirena som är ett av Dfds skepp, över till Harwich. Därifrån blir det tåg in till London. Är hemma på fredag igen. Over and out!

Grillparty

I lördags blev det grillparty på min gård. Invigning av min nya grill. God mat och gott sällskap!




Lille coolingen Ebott!

Söta Egon

Mina fruar

Mackish och Miss Hedman

Tuffa killar på besök

Midsommar firande!

Vi hade en förtrollande midsommar. Den var riktigt lugn och bara helt underbar. Vi var hemma hos Mama och Bengt i Genarp. Brorsan kom också dit. Tog ett dopp i hans pool, tro mig det var ISKALLT! Sen solade vi lite, och njöt av fågelkvittret och lugnet i byn. Skönt att komma bort från Malmö. Det blev grillat och en massa sill till middag. Har inte firat midsommar på 5 år, så jag njöt verkligen av att bara vara med familjen.


Två fina midsommar flickor

Brorsan sköter grillningen..

En massa god mat..

Midsommar flicka..

Ute på ängarna.. Letar blommor..

En vän..

Livet är bara underbart..

Midsommar..

Det här med traditioner har ju inte varit en av våra starka sidor i familjen de sista åren. Så det blir desvärre inte mycket till midsommar-firande för vår del idag. Men jag och Lee skall åka ut på landet till mama och Bengt och grilla och bada i hans pool. Det blir nice! Ser fram emot att komma bort från stan och njuta av landet!



Fin morgonfrissa fotograferad av min älskling! Sexig!

Shopping..

Började gårdagen med en fika på Red dog med en vännina. Solen brände gott på benen och vi hade en fin utsikt över S. Förstadsgatan och folket som gick förbi. Det finns inget bättre än att sitta på ett ställe och bara observera Malmö-folket och deras beteenden. Jag kan sitta i timmar och bara beundra människor.

Efter fikan cyklade jag ner till stan för att mötas med Zanna. Ännu en shoppingrunda.


Ännu en blazer

Precis vad jag behöver till sommar outfiten

Jeans från Zara



Fick två enkla men söta klänningar också

Fick ett linne av Zanna, satt perfekt. Tack gumman!

Efter shoppingen blev det mys hemma hos Zanna. Köttbullar och makaroner! WOW!
Det har jag verkligen saknat. Tack för middagen och trevligt sällskap.

Sen cyklade jag vidare hem till brorsan och tjejen. Fick se alla bilder från Japan.

Jag måste säg att jag har verkligen slappnat av och njutit av att vara ledig!




Besök hos mama..

Efter min shoppingtur med Vibeke cyklade jag raka vägen hem till mama.

Hon berättade om sin resa till Japan och jag fick en massa fina gåvor från henne och familjen.
Måste erkänna att jag är lite avundsjuk på henne och brorsan. Men otroligt glad att de fick uppleva det här.

Bilder kommer upp senare.

Vibeke Rossau..

Väntar på att mitt mumintroll Vibeke kommer över till Malmö från Köpenhamn. Mys dag!






Updatering av vår dag.

När vi äntligen fann varandra på Centralstationen här i Malmö kände jag bara en enorm lycka. Jag har inte sett Vibeke sedan början av året. Det blev ett kärt ögonblick då vi kramades! Har saknat henne så mycket.

Solen sken och vi skulle på shopping tur. Det blev många fina saker. Ni får se ett litet urval av vad jag fick tag i.


Smått och gott från Monki


Kjolar från H&M och Monki

Blazer från Zara

Tröjja från Monki

Lite sommarlack..

Nya solbrillor, även dom från Monki

Fick även tag i rätt mycket underkläder, men det håller jag för mig själv.

Det var riktigt skönt och få lov och bara "vara". Prata om saker och ting som skett året som gått. Som ätit mitt inre. Vibeke är bra att prata med när det kommer till kärleksproblem. Tro mig jag har MÅNGA Love issues! Hon har ärliga och raka svar. Håller hon inte med i mitt tankesätt så säger hon ifrån, och hon kommer med bra råd om hur jag skall tackla alla situationer och känslor. Jag värdesätter hennes vänskap enormt mycket, trots vi inte haft möjlighet att ses särskilt ofta sista tiden. Vi är bara en kort tågresa ifrån varandra. Nu får det bli ändring på det. Vi hade en superfin dag i solen och det var länge sen jag kände sånt lugn inom mig. Love you!

China stuff..

Glömde helt visa upp vilka söta små gåvor jag fick från Japan igår.


Tea från min lillebror. Perfekt till mig! Älskar tea och söta burkar!


En liten pengapung från min bror också. Samlar på såna här börsar!


Söt liten spegel och kam från min kusin Riuji.




Ett sött litet smyckeskrin


Sushi set från Tita Lota! Nice..


Hemma i Malmö..

Det har varit en fin dag. Spenderat eftermiddagen med min bror och hans tjej nere på Bo01, sittandes i solskenet med en stor latte och en massa kakor. Det har varit underbart! Vi har ej setts på länge, då han varit i Tokyo en månad. Kan märka att jag saknat honom väldigt mycket. Jag känner mig redan lugnare och jag har nära till leendet.


'



Har faktiskt spenderat hela kvällen med dom. Min bror lagade middag till oss och sen har vi bara kollat på tv och myst. Det är skönt och vara hemma. Nu skall jag dock sova, fick bara två timmars sömn igår natt.



Den här coola tavlan var det första jag såg när jag kom hem igår.
Fick den av min älskling Lee i födelsedags present.
Hon har själv målat den. Den är väldigt speciell för mig, precis som hon är!
Den påminner mig om vår tid på Bali. Är så tacksam för att jag har dig i mitt liv!

T-rex!

Lucky me!

hartelijk bedankt!
Correct?

Hem imorgon!

Borde sova, skall snart upp igen. Men jag väntar på att kuddarna och täcket blir torrt i tumlaren. Några få timmar på arbete imorgon, sen är det tid att ta sitt pick och pack hem till Malmö.

Köpte en "Smokey Joe" från Weber ikväll uppe i shopen. Så det blir kvalitets grillning i parken i sommar! Blir ni inte lite sugna? Jag kan knappt vänta tills jag får sätta den på prov!

Har fått många tips och råd från min vän nere i maskinen angående kurserna jag vill ta. Så skall hem, kolla närmre på kurser och skriva ansökningar till stipendier. Lite fördelar har man ju!

Skall bara prata lite med F, sen skall jag i säng! "I dream within a dream" Goedenacht!

Slutet..

Så börjar det närma sig slutet av mitt arbetsskift. Tre dagar kvar tills jag ställer mig på kajen och vinkar farväl.
Två veckors ledighet välkomnas! Man kan märka att mitt humör sviktar, det är inte bra. Inget tålamod till dumma norrmän och fulla danskar! Vi har haft många intressanta och spännande situationer och avgångar. Har ni sett programmet på kanal 5 som heter "Easyjet" eller "Färjan"? Det är vi i ett nötskal! Jag skrattar så mycket åt alla situationer vi hamnar i. Men, det är ju det som gör mitt jobb så intressant och utmaningarna jag utsätts för sätter mig på prov var dag! Jag är glad på ett sätt att jag upplever dessa ting, för annars hade jobbet varit alltför tråkigt.

Det har blivit mycket filmkvällar och Gossip Girl kvällar inne på min kabin de sista två veckorna. Godis och en massa coca cola. När jag kommer hem så får det bli lite mer hälsosam kost. Jag har börjat märka av mitt sockerbehov igen, och det är inte alls bra. Nu kan jag inte sova för jag proppat i mig alltför mycket chips och godis för att jag var hungrig. Man är inte alltför smart ibland. Mår illa!

Jag längtar verkligen hem denna gång. Det har varit många dagar där jag suttit med ipoden i öronen på högsta volym för att stänga ute omvärlden och alla i den. Vi behöver ju inte gå in på detaljer, men jag stör mig på vissa personer och jag har svårt för att släppa det. Jag behöver distans, och jag behöver koncentrera mig på mitt arbete. Men ibland är det väldigt svårt här ute, speciellt då man har öppet kontorslandskap! Blir skönt och komma hem och bli till mitt normala jag igen. Jag gillar inte Annica när hon är bitch och sur.

Sen saknar jag mama och Padde. De har precis kommit hem denna helg från Japan, så det blir kul och se dom på tisdag! Skall direkt hem till mama tror jag. Saknar min far otroligt mycket också, känns som om jag inte fått tillräckligt mycket tid med honom. Jag hoppas verkligen vi får tillfälle att åka på ferie samman nästa månad.

Har fått en kraftig sockerchock tror jag, full av energi! Skall snart upp och jobba, så borde verkligen sova.
Söndag imorgon så jag tror vi får en bra och stilla dag på kontoret. Har jag tiden till det, så blir det brunch i Köpenhamn med tjejerna. Gonatt världen!

jobb jobb jobb..

Vill inte låta som en gammal kärring och sitta och beklaga mig. Men sedan jag mötte ut har jag haft huvudvärk, kvalme och irriterande tryck över bröstet. Pollen, astma eller vad det nu är, jag önskar bara att det försvinner.

Jobb går bra, men jag ger det inte 100% just nu. Jag är rastlös och trött. Behöver nya utmaningar i livet.
Lär mig något nytt i jobbet hela tiden. Men det känns som om det inte är tillräckligt för mig. Jag vill uppleva något annat. Se något annat. Funderar mycket på vad jag skall göra. Kollar runt på nätet efter jobb och utbildningar.

Tips och råd tas emot med öppna armar.

Who 2 blame?

There is no one to blame but myself. For putting myself in this situation, for beeing exposed.

I stab myself. I feel so.. Empty! But why? It is so surrealistic. Are my feelings even real?

I saw you, and it hurts. Should I just forget and don't look back? I am asking myself.

And I await.. Only one knows the answer..

Going to bed, headache..

Skön dag..

Träffade Julija tidigare idag för en fika på St. Knuts torg. För och respektera hennes val om att inte lägga upp bilder på henne, så får ni istället en bild på min goda räkbaguette.



Det var ett fint litet café vi hittade. Men det var BABY-BOOM deluxe. Vi var dom enda på hela stället som INTE satt med en baby och barnvagn. Babysnack, babykräk, babyskrik! Ja, det var visst ett baby-café.

Efter vårt lilla fik, fick vi för oss att cykla runt halva Malmö. Vi har besökt flertal antik- och begagnat-butiker på jakt efter lampor och möbler. Hittade dock inget av intresse idag. Men jag fick köpt ett par riktigt fina och vad det ser ut som, nya GABOR skor i en liten butik vid St. Knuts torg.



Det blev även ett par sommarskor, och en liten kjol från H&M.



Efter vår runda, mötte vi upp Julijas vännina och stack ner till Barista för ännu en kaffe.

Jättemysig dag. Vi satt där rätt länge och bara softade. Så dök en person upp som jag inte sett på år och dar.
V.O! WoW! Det måste varit minst tre år sen jag såg honom sist. Han stannade för ett litet tjitt tjatt!
Måste säg, det var riktigt kul och se honom igen!

Resultat; Höjdardag!

My new apartment..

Here are some pictures from my new apartment here in Malmö. There is still alot of work to do.
But this is what it looks like for now.


Kitchen..


Bathroom..


Diningarea..


Livingroom..


Bedroom..


Bedroom..


Bedroom..


My new tv..


Livingroom..

There you go, Grand tour!

Födelsedag..

Det blev en lugn med trevlig födelsedag. Fick ett videosamtal från Tokyo. Hela släkten gav mig sina lyckönskningar.

Ute med Julija på dagen och fikade.

Papa kom förbi på kvällen med min lilla gåva. Som vägde runt ett ton. Gillar den starkt!

Sen blev det middag på O'learys efterföljt av bowling. Det var länge sen jag hade så roligt.

Tack för en mysig dag! -Massa kärlek-




Större oljelampa får man leta efter :p




Birthday Party!

Jag vill bara tacka alla som kom för att fira mig igår! Riktigt kul att se er allihopa och det blev en grymt nice fest! Hade skitkul och än en gång tack för alla fina gåvor!


Pannband kan ju vara bra att ha när man tvättar ansiktet!


Massa skojiga gåvor från tjejerna.


Jättekul att se frugan igen. Det var ju inte igår inte.
Du har varit saknad, men nu är vi back in business!


Fick äntligen sett min lilla Nicke Nyfiken!


Underbaraste vännen. Bananer i Pyjamas!


Söta Miss Chilie



Tacos till middag. Yummie yummie






Grabbarna har funnit varann..

SUPERFEST!

Visma kursus..

Dagen började bra för mig. Uppstressad lyckades jag ta i sönder min hårfön. På nått vänster trillade den i golvet och fläkten gick sönder. Tåget över till Köpenhamn tog längre tid än förväntat med en massa stopp. Tog taxi till Huvudkontoret. Problem med mitt visakort. 10 minuter sen till mötet.

Undervisningen med Jens Speigelhaur i VISMA var dock väldigt intressant och lärorik. Fick även en grandtour runt hela Huvudkontoret efter kursen.

Promenerade över till Pearl för ett litet besök. Inte många att underhålla. Så jag stod i terminalen och pratade lite med GI Jane. Ikram kom också förbi så hade vi följe med bussen in till stan. Det var då jag upptäckte att taxi chaffisen förstört mitt visakort. CHIPET hade åkt av och hela magnetremsan var sönderskrapad! Hur lyckades han med det? Han drog i.o.f kortet våldsamt flertag gånger igenom kortläsaren då han påstod att det var något fel på kortet. Vilket det då inte var, jag hade nämligen använt det tidigare på dagen.

Åkte hem till Chilie som varit i NY några dagar. Fick en fin liten box med Hello Kitty plåster. Tack!
Hon åkte inte med till Malmö som planerat, något med hennes bankkort. Ja, och jag kunde ju inte använda mitt heller. Så jag åkte hem själv, plågandes av cirka 30 ungdomar som varit på klasstur i Köpenhamn. Fulla, skrikandes och lagom irriterande. Turen som normalt tar runt 30 minuter, tog över en timme på grund av tekniska problem med dörrarna på tåget. Spännande resa.

Resten av dagen har väl flytit på rätt bra. Lyckades dock ta i sönder en glasruta till en ram medan jag höll den i handen.

Här på kvällen fick jag besök av Macke. Wow! Det var länge sen jag såg honom. Vi har bara chillat och sett på tv. Vi var båda rätt sega så det passade fint med lite coca cola och Roast på Berns.

Tror jag skall i säng nu. Skall upp tidigt och ordna det sista inför festen.

Gonatt!

kvällsmys..

Mys med Lee och Cello..

Skön dag..

Fått gjort en massa. Med Lee's hjälp har jag fått upp en massa flyttkartonger och annat trams på vinden. Man kan ju alltid gå igenom dom vid ett senare tillfälle. Känner inte att jag orkar gå igenom allt innan lördag.

Var ute en sväng med Julija och Lia tidigare. Oooh.. Lia är så vacker med sin gravida bulle! Me like!

Stötte på Felix Bratt på hörnet vid Möllan. Trevligt, har ej sett honom på flera år. När jag satt och fikade med tjejerna på andra hörnet av gatan så kom Florencia förbi. Intressant, har inte sett henne heller på år och dar! Fick oss ett jättetrevligt litet snack! Gav god energi att prata med dem båda.

Jag har verkligen saknat Möllan och all dess skumma folk! Känns bra och vara hemma.

Fått hem mitt gustavianska hörnskåp också, så nu skall jag bara få in alla mina krämer! Var är DU Johan!?
Jag ser fram krämkväll med Lee och Johan i sommar.

Papa och Padde Broholm har även dom varit förbi och borrat upp hyllor. Det börjar likna något!

En kopp kaffe, lite bra housemusik och en skurtrasa! Städning pågår!

R.I.P Tito..

Jag vaknade imorse. Tittade runt i lägenheten. Väntade på ljudet av Tito's klor mot golvet då han reser sig upp för att komma och säga Godmorgon. Men det var helt tyst. Jag blev förvirrad, kollade runt i lägenheten. Kunde inte finna honom. Då det slog mig att han inte finns hos oss längre, blev jag otroligt ledsen igen och började gråta.

Igår eftermiddag, vid 16:00 var vi nere på Djursjukhuset med Tito. Tid för honom att somna in.

Det var plågsamt att sitta där i väntesalen med alla andra hundägare och bara vänta och vänta. Hur kan de låta en sitta där i 45 minuter? När de vet varför man kommit dit? Det var en otroligt lång och plågsam väntan.

När de väl tog emot oss, kom vi till ett rum med tända ljus och änglastatyetter. Sköterskan gick igenom hela proceduren med oss. Sen fick han en lugnande spruta, och sköterskan lämnade rummet. Tito kunde märka på oss att något var fel. Han gick fram och tillbaks och kollade på dörren hela tiden. Efter ett tag började han bli slö och vi kunde få honom till att lägga sig ned. Utan några som helst krafter låg han bara där och blev klappad av oss. Cirka ett kvarter efter, kom sköterskan tillbaks in i rummet och gav honom de sista 3 sprutorna med sömnmedel. Det tog inte lång tid förrän han hade somnat in.

Både jag och papa grät floder. Bäddade in honom i hans filt och satt och klappade honom medan vi pratade goda minnen.

Tito, du kommer alltid vara saknad. Han blev en gammal liten vovve. Fyllde 15 år denna månad.



The life I live..

Be a part of me, as I am a part of you..

RSS 2.0