−17 °C

Va säger ni till det då? Upp emot −20 °C har de lovat oss. Underbart tropiskt väder här i Oslo!
Efter att ha gått runt i terminalen i 10 minuter och satt upp alla scanningbord, hade jag tappat all känsel i tår och fötter. Härlig känsla! Tur jag bara har 20 minuter kvar tills Lone kommer ned och tar över mitt pass.

In love again..

Jag är kär! Djupt förälskad och kan inte vänta tills jag kommer hem och får flasha mig i dom..





Har haft hygge afton samman med Chilie. Varit i dampbad 50 minuter, och efter det spelade vi WII sport.

Nu har jag Bibi, Chilie, Mille och Selma här ute. Kan det bli bättre? Inte mycket bättre i alla fall!

Färglös cola??

Det är bra att ha en sekreterare som heter Annica. Hon kommer med coca cola till chefen. Idag hittade jag något intressant på netto. Vad tror ni. Kan det bli en hit??

Dagens julgåva!

Dagens julgåva är en APELSIN:





Tack underbara Kristine!

−6 °C

Sitter med två små värme element. Händerna är blå av kylan och fingrarna börjar stelna till.

Det är verkligen iskallt här i Oslo. Sitter i terminalen iförd en styck vinterløpar tröjja, skjorta, uniformsjacka, fleecejacka och frack, sen har jag 100dens strumpbyxor, vinterløpar byxor och finbyxor över. Ändå fryser jag häcken av mig. inte hjälper det att dricka th\e heller. Har suttit här sedan 9:30 och har bara en timma kvar.

Skattjakt!!

Fick ett mail för fyra dagar sedan om en skattjakt. Jag har tänkt och tänkt för att klura ut var denna skatt skulle kunna ligga gömd. All information jag fick var följande:

"Hej Pianist-pige
Der ligger en "skat"ca. 1½meter over _ _ _ _ _ _ maskinen på dæk 6..."

Tänker inte avslöja hur jag fann ut av var den låg gömd. Men jag fann den, och jag är GLAD!! TACK Picasso!



Fått julgåva av jobb också.








Så var det jul..

Så börjar julafton närma sig sitt slut för min del. Det har mer eller mindre varit en helt vanlig arbetsdag för mig.
Vi ankom 09:30, stod nere i terminalen i check-in fram till klockan blev 14:00. Jag kan säg er att det var så kallt att jag förlorade känseln i tårna. Mer eller mindre lika kallt inne som ute. Dock slapp jag snön och vinden.

Klockan 15:00 fick vi glögg och äppelskiver i mässen.



Haft mycket och göra, men samtidigt så känns det som om jag inte fått något gjort.



Har inte spenderat så mycket tid med papa som jag hade velat. Men samtidigt är jag väldigt glad över att han är här och att vi har fått se varandra åtminstone. Love you!



Räkcocktail till förätt, and med bruna katofflor till huvudrätt och ris a la mande till dessert.
Fick även polsk mat på julbordet, det var uppskattat av både mig och papa. Yummie!!



Här har vi papsingen som njuter av lite god and.



Varit en underbar jul. Svårt och få julstämning med tanke på att man jobbar. Tur papa är här!



Sov gott världen..

Lille julafton..

Har ett ord som summerar min dag = MYCKET!!

Men papa är ombord över julen, och vi har nyss fått oss en riktigt god steak i Steakhouse. Nu skall jag sova.



Fick lite underhållning. Bang i Bygget, bra och simpelt nöje på kvällarna!

Segare än en segråtta!

Fick två timmars sömn inatt. Tvättade mellan 7-12 och sen har jag vatt i full gång hela dagen. Padde Broholm kom till Malmö på besök. Sen har jag vatt i stan med brorsan och grabbarna hela dagen. Känns dock inte som om jag fått gjort något vettigt. Lämnat in min digitalbox på Bogalleriet och inhandlat några stickade tröjor och strumpbyxor. Spännande dag. Ändå har jag känt mig stressad och irriterad. Men nu är jag hemma igen, och skall snart packa väskan. Jobbet väntar på mig imorgon. Det blir skönt att papa skall med trots det inte blir mycket "jul-stämning". Men det allra viktigaste för mig är att få spendera de närmaste dagarna samman med honom.

Skriver mer när jag kommit ut på havet igen.

Tack Kandee!

Kom nyss hem, låg ett sött litet kuvert nedanför post inkastet.



Fått en annan rolig liten gåva av mama idag också.





En sjungande tomte som jag kan ha på mitt skrivbord på jobb!

Dagen har annars varit lugn och fin. Jag och brorsan lunchade med Sara. Sen har jag varit med mama hela dagen.

Mys!

Bowling = skador!

Härlig söndag samman med familjen. Det blev bowling på O'learys och efter det middag på Yukai.



Annica spelade uruselt, men är en värdig förlorare. Fick en krigsskada och kunde ej spela efter det, då jag inte kunde hålla fast klotet längre. Tappa gärna klotet på golvet lixom! Men även om jag inte hade skadat mig så är jag urusel!







Rainbow rolls, och till dessert. BEN & JERRY'S!!





Snöflingor..

Så här såg det ut för fem dagar sen när snön började vräka ner.



Så här ser det ut idag.



Mixed feelings..

Blommorna var som jag anade, från Mads. Jättevackra. Men kan blommor göra allt gott igen?

Sitter här med otroligt blandade känslor. Fick ett sms, om att kolla ut genom fönstret. Plötsligt plingar det på min dörr, och där står han. Väldigt chockerande. Han brukar inte vara den som är spontan.

Det blev ett jobbigt samtal. Jag sa till honom senast igår, att jag inte förstod varför han inte har kämpat mer om han nu ville ha tillbaks mig. Haft så många chanser. Men samtidigt har jag ju försökt gå vidare, släppt hoppet om oss två. Det har gjort ont och det har inte varit lätt. Men nu har jag kommit till den punkten att jag inte kan gå tillbaks.

Kanske gör jag mitt livs största misstag som inte tar chansen? Nu har han ju insett vilket misstag han gjorde som avslutade förhållandet. Det känns så otroligt hemskt att såra honom, se honom ledsen. Men jag vet ej vad jag skall ta mig till.

Kan inte utsätta mig för den känslomässiga smärtan en gång till. En del av mig vill bara krama om honom, säga att allt blir bra igen. Men den andra halvan är kall och tar avstånd från honom. Är jag bara dum som låter honom gå?

Har svårt för att föreställa mig ett liv med honom, men också att föreställa mig ett liv utan honom. Just nu känns det som om jag står i en twilight zone. Kan verkligen inte placera mina tankar och känslor.

Ingenting jag gör just nu känns rätt. Under så lång tid, kämpade jag för att få det att fungera mellan oss. För att få honom och inse att det var mig han skulle dela sin vardag med. Men hans tankar var åt ett annat håll. Varför kunde han inte insett allt detta för några månader sen? Det har blivit ett hål mellan oss, ett stort avstånd. Känns hemskt. Jag vill gråta, men kan inte. Men det tynger mitt hjärta, och det gör ont. Saknaden finns där, och jag känner mig så ensam och liten i världen. Vet inte vem jag skall prata med, var jag skall vända mig. Behöver bara få ut allt, skrivandet får vara min flykt från allt.

En dag kanske jag kommer ångra mitt val. Det återstå att se. Låter så hemskt, och när jag läser va jag skrivit så får jag en ännu större klump i magen. Varför hände allt detta? Varför kunde inte livet bara fortsätta den väg jag ville?

Liljor..

Det kom nyss ett bud hem till mig med blommor. Vem känner mig så pass bra att de vet att vita liljor är bland mina favoriter? Liljor var ju min och farmors blomma.. Fick tårar i ögonen när jag såg dom..

Jag tror jag vet vem det kan vara.. 



Sekretess..

Sitter och dricker enchinacea thé och hoppas på att det skall göra susen för halsen.
Tror bara jag stannar hemma idag, vill inte riskera att bli sämre..

Pratade precis med en gammal bekant. Jag respekterar hans val om att vara anonym. Vi pratar inte särskilt ofta, vilket är rätt synd. Men de få gånger vi talas vid, oftast via messenger. Så blir jag så himla glad och varm inom mig. En underbar person, som jag inte sett på år och dar. Varför undrar ni säkert, men helt ärligt så vet jag inte ens det själv. Jag saknar verkligen honom, och saknar våra dagar samman. Det kan ibland kännas som om vi alltid kämpat mot varandra, mot vänskapen. Har inte ens hans nummer så att jag kan ringa honom. Jag hoppas innerligt att vi finner tillbaks till varann och den vänskap vi hade. Man vet aldrig vad framtiden har att erbjuda.. Du skall veta att jag fortfarande tänker på dig..

Kyla!!

Det ser jättemysigt ut när snöflingorna slår mot mitt fönster. Men samtidigt vill jag klaga. Jag vaknade imorse, med en hals som är svullen och gör riktigt ont. Det är så kallt här inne. Det är knappt någon värme i elementen, och man kan inte höja för värmen heller då det är central värme genom hela huset. FRYSER!!

Mina fingrar är blåa, normalt?

Äppelpaj och julsånger..

Brorsan var förbi här på kvällen. Det spelades mysiga julsånger på radion och så gjorde jag äppelpaj. Mads recept! YUMMI!!





Rösta på granen


Kolla in min fina gran

listan..

Lång lista.. Än så länge får jag det till 42. Säkert glömt några tal..

Blodkorv..

Är äckligt gott!!

Japanese food..

Hade en mysig afton igår. Brorsan hämtade upp mig och hunden. Sen var vi på restaurant. Det blev YUKAI, ett av mina favoritställen som serverar Japansk mat. Misosoppa, makirullar, friterade vårrullar och ebi tempura.



Gjorde inte mycket mer igår, vi var bara hemma hos brorsan och tjejen. Lekte i snön med Troy.

Hundbajs..

Som ligger mitt på trottoarkanten är extremt irriterande! Varför kan hundägarna inte bara plocka upp efter sig eller åtminstone låta hunden göra sina behov längre in i buskarna? Kul, fick hundbajs under skon!!

Det ironiska var att jag skulle plocka upp efter Troy när det hände..

Morgonstund HAR gull i mund!

God morgon världen. Sitter och ler för mig själv. Det är tidig morgon och jag har fortfarande inte kommit i säng. Sitter och lyssnar på en av världens mäktigaste röster och njuter..



Idag har jag varit en lucky bastard! Katshiiing!! Dags för mig att sova tror jag..

Snygging..

Wow! Vem är det här? Snygging må jag ju säg!

Gåvor från Japan!

Det har ramlat ner ännu fler söta små gåvor i brevlådan. Tita Lota, min moster som bor i Tokyo har skickat gåvor till hela familjen. Hon är bara så underbart söt. Se vad jag fick!





Mahal na mahal kita, and I miss you Tta..

Shakes!

Har nyss upptäckt att banan och avokado blir en perfekt mix till shakes!



Riktig snö!!

Ställde julkortet i fönsterkarmen. Nästa sekund börjar det snöa, och nu vräker snön ner.
Mariah Carey sjunger i radio, "All I want for Christmas is you". Jag kan inte sluta gråta..


Kärlek från andra sidan..

Vill nästan gråta.. Det kom något oväntat och väldigt vackert ner i min brevlåda idag. Hela vägen från Malaysia! Tack underbara för kortet, det räddade min dag! Märker hur mycket jag saknar dig. Det enda jag tänkte inatt var, att jag önskade du var här hemma. Låg brevid mig i sängen och pratade mig till sömns. Saknar dig och den kärlek du har. Vänskapen som blir starkare för vart år. Det är faktiskt skillnad på vänner och VÄNNER!

Det kan jag säg utan att skämmas.

Du är en av de få i livet som verkligen har en inverkan på mig. Du är en väldigt stor del av mitt liv. Jag har inte sett dig på länge. När du väl varit hemma har våra scheman knappt gått ihopa. Men ser jag dig EN dag under ett år, så är jag glad för den ena dagen. För då vet jag att jag kan leva på det i ett år till! Du är extremt saknad Bomullstuss!

Tack för kortet!



 

Saknar en kram..

Allt jag hade velat ha just nu är en varm och kärleksfull kram!

Måste erkänna att jag faktiskt är trött på det här. Jag saknar något.. Värmen och tryggheten. Känslan av att ha någon vid min sida.. Känns egoistiskt och säga, men jag klarar inte av ensamheten här hemma. Vet inte vad jag skall göra av mig själv. Det är en orolig känsla inom mig och jag får en större och större klump i magen. Jag vill inte det här.
Vill ha tillbaks min värld!

Har tappat all kontroll över mitt liv, och dagarna bara går. Vill vinna tillbaka harmonin.
Vad skall jag då göra för att finna tillbaks till mig själv och denna inre ro och kärlek?

Jag hade en dröm! En dröm om en framtid med en man som betytt så otroligt mycket för mig. Jag drömde om att snart få barn och bilda familj. Kanske en dröm som enbart var min, som inte var ömsesidig.
Men jag drömde och hoppades.

Det är en krossad bild i dagens läge. En spegelbild som är halv. Jag är halv!

Ibland krävs..

Inte mer än en tallrik med falukorv och pasta för att man skall känna sig tillpass.

Samhällets påverkan..

Min glädje försvann på två röda sekunder. Mitt humör har ändrats och återigen känner jag mig nedstämd och arg. Det är väl mitt eget fel i grund och botten. Men hur kan samhället tillåtas ha denna inverkan på mig? Jag vill helst ej nämna orsaken men jag tycker det är orättvist och istället för att få en chans, kastas man som sopor!

Jag går under..

Underbara söndag..

Haft en riktigt soft söndag. Åkte ner till stan för att träffa Sophie. Vi bor i samma lilla by, men ändån har vi inte setts sen i Maj förra året. Otroligt idiotiskt! Men trevligt var det. Vi hamnde på Asien restauranten nere på Möllan, ett av mina favorit ställen. Kul att hon också uppskattade deras mat.

 
Otroligt dåliga bilder. Men folk kollade underligt på oss på restauranten. Så fick skippa blixten.

Efter åkte jag hem till mama, hon bjöd på pepparkakor och lussekatter i form av kyllingben! Okey?



Fortsatte söndagen hemma hos min bror. Det blev grönsakssoppa, nachochips, muffins, läsk och godis. Så såg vi 2012!



Nyss kommit hem, tror det är tid för mig att nanna kudden.

söndags rufs..

Hård helg, men nu är den snart över. Skall i bad, sen åker jeg ned till stan för att träffa Sophie.

Gammal och trött.

Grannarna ovanför spelar musik riktigt högt! Jag älskar verkligen GREASE, men de förstör helt och hållet alla låtar. Det låter som en stor ostämmad kör som stampar i golvet! IRRITERANDE!! Guuuuuu va jag ser fram emot att flytta från denna byggnaden!

Alex fyllde ju som sagt 25 år idag, så jag åkte hem till honom och Julija för att gratulera. Jag var nog där lite före midnatt, så dom enda som var kvar var Mumme och Therese. Jättetrevligt sällskap!



Det var mening att vi skulle vidare ut för och dansa. Men det slutade med att vi hamnade på Campus istället..

GRATTIS till ALEX!!

Idag fyller Alex 25 år!! Stort Grattis till dig på din dag!



Så här duktig är jag på att slå in paket!

Fest och minnesluckor..

Gårdagen i korthet:

  • Pizza och Idol hos Julija och Alex.
  • Estella öl på gamla Atalay med Julija.
  • Trötta och sega..
  • Erika ringer och jag hoppar i en taxi.
  • Hamnar på Swing inn.
  • Vilse i alla labyrinter.
  • Massa vin och rom-cola.
  • Lindski är där.
  • Omringad av gamlingar.
  • Dans, dans..
  • Möter gammal bekant.
  • Privé minnen! Erika och jag skrattar ihjäl oss..
  • Efterfest på okänt område.
  • Ännu mer vin.
  • Fick provligga en Jensen säng.
  • Taxi hem på okänd tidspunkt.
  • TRÖTT deluxe.
  • Precis gått upp från sängen.
  •  Klockan är 18:06
  • MINNESLUCKOR!!!

Säng deluxe!

En styck genomfrusen Annica har nu anlänt hem! 
Är en styck säng OCH matta rikare, och plånboken blev visst lite lättare.



källa: jensen


Investerat i en Jensen Ambassadör kontinentalsäng. Längtar tills jag får sova i den. Men jag har bett dom leverera den i början av januari till min nya lägenhet. Så behöver jag ej tänka på att bära upp den. Det ordnar SOVA butiken åt mig. Det gick smidigt och de fann en perfekt säng direkt till mig. Älskar snabba och enkla affärer!

Min önskelista..

Det här vill jag ha från Halens, till min nya lägenhet..



Så önskar jag mig också denna säng från ellos.



Tänk vad man kan finna på nätet. Nu återstår och se om tomten tycker att jag har varit en snäll flicka i år!

I'm rich!

Blivit 400$ rikare tack vare betway! Woho!!

Är hemma igen. Troy får stanna hemma hos brorsan och tjejen. Min lägenhet skall besiktigas imorgon, och jag borde gå igång med städningen. Har bara ingen energi just nu.

Välj omsorgsfullt!!

Mama: Vilken våning ligger lägenheten på?
Annica: Fjärde, utan hiss.
Mama: UTAN hiss??
Annica: Ja? Det är ju många gamla lägenheter som inte har hiss.
Mama: Tänk när du skall flytta in.
Annica: Ja, vadå då? Så jobbigt är det ju inte.
Mama: Jo!
Annica: Det är ju inte som om du kommer bära nått annat än kaffekoppar.
Mama: Ja, men tänk på dom som skall hjälpa dig!!

JA VÄNTA, Nästa gång jag skall flytta så skall jag omsorgsfullt välja lägenhet utifrån dem som skall hjälpa mig och flytta. Ingen hiss, ingen lägenhet! Det är väl självklart. Eller är det?

Tacos och julönskan..

Det blev nästan en timmes joggingtur med den lille Körde två minuters intervaller, Vågar knappt något annat när jag inte rört mig på så länge. Men det var var en skön tur, vädret var perfekt att spring i. Valde att ta mig in mot brorsan och tjejen. Det blev tacos till frukost Jag håller min kost sund och hälsosam!

Nu sitter vi bara och lyssnar på musik och kollar in möbler på nätet. Jag skall investera i en ny säng och sängram. Plus jag gärna vill ha en ny tv, ett soffbord och matta. Ja, så massa småting..

Julgåvor till Annie kanske? :P

Skall ta mig ut i veckan och se vad jag kan finna. Har funnit en sängram på ellos.se som jag jättegärna vill ha. Men den är nog lite stor för det nya sovrummet. Vill ju gärna behålla den orientaliska stilen. Det får nog bli ett besök på Indiska och My Livingroom. Där finner man alltid fina ting.

joggingtur..

Blev väckt 08:50 av Troy.. Dags för en lång joggingtur.. Det lilla muskelberget skall ju ha motion!

pizza och gambling..

Varit ute och hämtat upp en pizza. Spelar lite på betway och ser på tv.

Total slappe kväll för min del. Troy sover.

Hundvakt..

Idag är jag hundvakt. Troy heter han och han är bara så underbart söt. Vi har redan blivit goda vänner.







Han fick ett ben som han ville gömma.. Grävde först runt i sängen. Men det passade inte herrn,
men sen han fann ett bra gömställe under alla kuddar i soffan. Sött!

Boplats syd = Bra val!

Grattis till mig själv!
Jag fick lägenheten som jag ville ha på Möllan.




Fick äntligen det bekräftat via mail här imorse av min nya kundvärd.

Är bara så otroligt tacksam och glad. Jag vågade ju inte hopppas.

Måste bara säg, att det har varit väldigt gynnsamt att bli medlem på boplats syds hemsida. Se så snabbt jag fick en ny lägenhet. Har sökt lägenhet via privata fastighetsvärdar hela förra månaden. Varit medlem här i två veckor och fick en visning redan första veckan. Den hade varit min om jag inte valt att tacka nej. Vilket jag är glad för att jag gjorde. Jag låg ju som nr två på den här, men jag fick den! Nu väntas besiktning på fredag, och efter det är avklarat kan jag skriva på mitt nya kontrakt. Så flyttar jag antagligen in redan den första januari.

*HAPPY*

Tror att jag har fått lägenheten..

Fick ett mail här om morgonen av MKB.. Men jag förstår det inte helt. Har jag fått lägenheten eller ej?

"Hejsan Annika!!
Hoppas allt är bra med dig! Tänkte meddela dig att jag har skickat dig på en kreditupplysning på lägenheten som du var och tittade på i går, på simrishamnsgatan 20. Du kan väl fundera på vilket inflyttningsdatum som skulle passa dig! Hör av mig när jag vet mer! 

Ha en bra dag. 
Hälsningar sandra"

Vad tror ni?



Tydligen skall jag flytta!! Fortfarande ej fått svar på det mailet jag besvarade imorse.
Men min nuvarande kundvärd ringde mig nyss och sa att hon måste besiktiga min lägenhet denna vecka så att jag kan skriva under det nya kontraktet! WHAT? Vågar nästan ej tro det.. Fick jag verkligen lägenheten som jag vill ha!?

-julmusik-

Lyssnar på julradio

~Myskänsla~

Mudcake och thé..

Haft en mysafton samman med Mille i mässen.. Hade köpt med mig mudcake från Espressohouse i Malmö och så bidrog Mille med lite gott thé.. Bara suttit och snackat en massa och kollat på bilder.

Var i Malmö tidigare idag på en lägenhetsvisning på Möllan. Säger bara en sak, FÖRÄLSKAD!! Har köplats 2, det är två väninnor som ligger på första plats till den. De är egentligen ute efter en tre rummare, så jag HOPPAS på att de tackar nej. Men med min otur, så får jag säkert inte den. Valde att tacka nej till den andra jag blivit erbjuden. Kundvärden som visade mig lägenheten har bett mig ringa på onsdag så att jag får besked. Men kan inte tänka på annat. Det känns som en evighet tills dess juh! Håll tummarna för mig. Den här är bara underbar och passar mig perfekt. Äldre stil, öppen, breda fönsterkarmar, högt i tak. Nytt kök och badrum. Neutrala fina färger på väggarna.

Medan jag väntade på att brorsan skulle komma till stan för att möta upp mig, stötte jag på Julija på gatan. Blev SÅ glad för att se min underbara. Så tre smällar i en. Lägenhet, bror och Julija. Kunde inte bli en bättre dag!

Tror jag skall ta mig en lång varm dusch och krypa ner i sängen.

Malmö nästa!

Så är snart min vagt avklarad, och jag åker till Malmö. Lägenhetsvisning på Möllan väntar mig.

Klipp i ögat!

Fick ett finger och en sax i ögat. Smart Mille, smart! Men fin blev jag. Hon har klippt min lugg, så nu ser jag ut som en tolvåring igen. Me like! Skall bara hem och färga håret mörkare nästa vecka tror jag.

Lång dag, hade en timmes fri mitt på dagen, hann få en halv timmes powernap. Annars har jag varit igång hela dagen med allt möjligt smått.. Var t.om en sväng uppe i shoppen ikväll och stod i kassan några minuter. Kan märka att jag saknat det lite grann.

Tror jag skall i säng nu. Gonatt!

Snö..

Ni skulle sett min vy inatt.. De hade tänt det orangea ljuset nere i akter och när snön irra runt i luften, kände jag direkt en ro i kroppen som jag längtat efter hela året.. Snart är det vinter..

Så sket hästen!

Trine kom bara med det bästa skämtet idag. Så otroligt dåligt så det blev bra.

Lyfter på hästsvansen och säger:

- Så sket hästen!

Så är det bara några få dagar kvar tills man skall hem. Har sån otrolig hemlängtan. Inte efter att komma hem till lägenheten, men bara komma väck. Är trött och mentalt utmattad på jobb. Men törnen har gått fort.

Har fått lov att vänta med och ge svar angående lägenheten tills jag varit på den andra visningen nu här på måndag. Har inte sett någon planlösning på den, men enligt beskrivningen som jag fått av kundvärden så verkar den vara helt i min smak med högt i tak, stukatur, breda fönsterkarmar och valv. Ligger dock på köplats 2 till den.

Har fått papas biljett idag. Han kommer med på fritur under julen. Jag kan inte ens beskriva hur glad jag är! Julen skall bara tillbringas med farmannen även om det inte kanske är SÅ kul och vara på mitt jobb. Men jag uppskattar enormt att han vill komma. Så det blir danskt-norskt julbord och hygge.

Nu tror jag skall lägga mig i sängen och kolla på tv.

Äppel och Kanelmuffins



Ajm happy!

Lägenhetsvisningen idag..

Äntligen fri.. Tvättat, duschat, målat naglarna, och nu kollar jag på CSI. Skönt att bara kunna ta det lugnt.

Åkte ju till Malmö tidigare idag för att gå på en visning. Hann träffa Padde och Annica före, vilket var underbart.

Lägenheten var inte i det bästa skicket, faktiskt väldigt dåligt skick. Vi var 4 stycken på visningen, men kundvärden sa att den är min om jag vill ha den. Mkb skulle i så fall stå för skifte av golv i hall, sovrum och kök plus en ny säkerhetsdörr. Även ny kyl/frys och slipning av parkettgolv i vardagsrum. Men mannen som bott där, har redan fått VLU på lägenheten, och har då valt baby blå färg i sov- och vardags-rum. Så om jag vill ha andra färger, får jag själv stå för den kostnaden. Men det kan jag väl investera i antar jag. Har inte bestämt mig ännu om jag vill ha den eller ej. När jag var på väg tillbaks med tåget mot Köpenhmn, ringde en annan kundvärd från MKB och frågade om jag ville komma på en visning på Möllan på måndag. Jag har köplats 2 på den. Tackade ja.

Lägenhetsvisning idag!

Jag har lyckats byta bort min vagt i in-check i eftermiddag så att jag hinner åka till Malmö och gå på lägenhetsvisningen. Blev så glad när hotellet sa att de kan täcka för mig. Så jag skall vara på Augustenborg klockan. 14:00, det blir visst en offentlig visning. Hoppas den är i fint skick och att jag i så fall får den.

Skriver mer senare idag när jag varit och sett på den.

Post-it notes..



Den här synen möts jag av var dag när jag kommer till jobb på morgonkvisten.. Post-it notes som pryder min dator skärm.  Ikväll har de gått amock och prytt hela skärmen.





Jag har söta kollegor!!


läggdags..

Närmar sig läggdags. Haft avdelningsmöte ikväll, så det blev rätt sent. Hann åtminstone gå i dampbad och sola innan mötet vilket var riktigt efterlängtat idag. Är extremt trött, och magen krånglar. Har ej tagit medicinen på två dagar. Skall se om jag hinner ringa läkaren imorgon bitti.

Lägenhetsvisning om två dagar, hoppas verkligen Annica hinner gå och kolla på den åt mig.

Hatar och vara ensam här ute, blir tokig.. Önskar bara någon bodde i min øverkoj så hade jag varit glad! Sista dagarna har varit förvirrande och rent ut sagt jobbiga. Alla dessa tankar tar kål på mig. Vill bara ha ro i sinnet.

Sömnbrist..

Sov som ett litet barn här på eftermiddagen, 1½ timme. Helt slut! In-checkningen gick fint. Jag var nere på biljettkontoret och hjälpte till. Nu skall jag klippa och sortera cigarett-sedlar. Joy oh joy..

Svart under ögonen..

Borde vara i säng.. Har nyss betalt in alla mina räkningar.. Alltid ett nöje!

Jobbade igenom hela dagen utan och hålla eftermiddags fri. Med två timmars sömn igår, så måste jag erkänna att jag känner mig som en säck potatis. Blev inga löne-sedlar idag, så har en del och stå i imorgon bitti. Fick fri kl. 19:00 idag, riktigt skönt. Var nere en sväng vid Michelle och hängde med henne i Adventure club. Sen var jag uppe på broen i 1½ timme ikväll och snacka skit med Styrmand Sten på hans vagt.

Chilie lämnade mig för en kort stund sen. Vi har haft filmkväll igen. Changeling med Angelina Jolie. Baserad på en sann historia, väldigt bra film. Kan varmt rekommendera den till er.

Det har varit en omtumlande dag med många tankar om livet och framtiden. Men kommer inte fram till något. Velar fram och tillbaks och allt jag vet med säkerhet, är att jag måste sätta mig själv i första hand.

Nu tror jag att det är dags för mig och sova. Natti natti..

The life I live..

Be a part of me, as I am a part of you..

RSS 2.0