15 min försenade..

Blev vi till ankomst i Oslo pga ett militär skepp som låg till i hamnen.

Vi möttes av en vacker syn i fjorden imorse, SNÖ! Massar av snö.. Vita trädtoppar och riktigt kyligt. Nu kommer vintern på riktigt här uppe verkar det som. Underbart säger jag bara.

Är extremt trött, sovit kanske två timmar, högst tre. Han ringde inatt. Jag vet ej vad jag skall säga. Ledsen..

Myskväll med tjejerna..

Hade Chilie och Louise på besök. Det blev filmafton med massa chips, popcorn och gottis. Marley & Me med Owen Wilson och Jennifer Aniston i huvudrollerna. Vi trodde det var en komedi, men den var bara sorglig. Vi satt allihopa med tårar i ögonen tillslut. Saknar Tito just nu.. Min kära vovve..

Trevligt med tjejkväll. Det var länge sen man gjort något sånt. Killar & kläder blev största samtalsämnena ikväll!

Nu tror jag att det är tid för mig att sova. Imorgon är löne-dag, vilket innebär att det blir mycket arbete för mig och chefen. Ser inte fram emot att vika lönesedlar. Gonatt världen..

klagar..

Idag mår jag bara allmänt dåligt. Tror det är biverkningar på medicinen.

 • Huvudvärk
 • Illamående
 • Klökningar
 • Ont i magen
 • Trött
 • Utslag i hela ansiktet

Varit i dampbad och solat ikväll. Underbart skönt. Nu skall jag sova. Gonatt världen.

Lägenhetsvisning!

Så har jag blivit erbjuden att komma på visning till lägenheten på Augustenborg. Nu får jag hålla tummarna för att den är i bra skick och passar mina behov. Men visningen är den 3/12, så jag får skicka någon från familjen eller någon kompis. Någon som vill ställa upp?

Besök av..

De tre musketörerna. Tack för en jättetrevlig eftermiddag, kul att ni kom och besökte mig på båten.

Lägenhets drömmar..

Så är söktiden slut för lägenheten jag gjort intresseanmälan på. 649 personer i allt har sökt denna lägenhet, och jag ligger fortfarande på köplats 1. Håll nu tummarna för att jag får den, eller åtminstone kommer på visning.

Lägenheten jag sökt ser ni här.

Dag två..

Efter 2 starka värktabletter och ett sjösjukepiller (de fungerar faktiskt bättre mot sömnproblem än sjösjuka), så hoppades jag på att få en god natt sömn. Men ikke! Drömt otroligt underliga saker och sovit alldeles för lite! Linserna skaver och jag kan inte fokusera blicken. Kanske har det och göra med att jag har en annan sorts lins i nu, men irriterande är det. Det börjar närma sig månadsskiftet, och jag känner stressen krypa upp mot mig. Vill inte tänka på det, men det kan inte undgås. Snart är det tid för, håll i er nu.. LÖNER och TIMINDTASTNING!

Men annars har lilla jag det fint. Medicinen jag fått har nog inte hjälpt ännu, den enda skillnaden jag märkt av sista dagarna som jag i och för sig inte vet om det beror på medicinen eller inte är, att jag är så torr och sträv i munnen. Som en katts tunga! Konstigt och obehagligt.

Arbetsdagen fortsätter. Terminal-vagt och sen skall jag upp och äta lunch.

Första dagen..

På jobb avklarad! Dags att bädda sängen och krypa ned för att vaggas till sömns.

Varit en sån där uppstressad första dag på jobb. Ingenting fungerar när man kommer ut på jobb. Data systemet är nere, stressad chef som försöker ordna it-problemen o.s.v.

Men det har varit okej trots allt.  Jag är normalt nere på biljettkontoret och hjälper till om eftermiddagarna, men idag stod jag nere vid in-checknings disken med Christel och kontrollerade pass och boardingkort. In-checkning gick hyfsat, in-scannings programmet körde inte helt optimalt efter kraschen men det gick. Haft tryckande huvudvärk hela kvällen men det är nog för att jag inte hade ätit mer än lite sallad till kvällsmat och fått alldeles för lite vatten i mig. Magen strejkar!

Imorgon är en ny dag med nya friska tag!

Gonatt världen..

Söta små ljus..


Ni ser kan inte vad det står.. Men det gör jag, och det räcker! "DU SØD"

Tack, jag uppskattade det riktigt mycket!

ÄLSKAR DIG LEE!!Loggade nyss in på min facebook, och det första jag ser är att Lee har tillägnat en video till MIG. WoW.. Jag log, skrattade och grät samtidigt! Det är första gången någon tillägnat en video till mig och att det är från Lee, gör det hela bara ännu mer speciellt. Jag saknar henne så otroligt mycket, och vet ej vad jag hade gjort utan denna tjej i mitt liv. Under alla dessa år jag känt henne, har hon alltid varit min klippa. På gott och ont, så finns hon alltid här!

I Freaking LOVE you!!

Long distance..

Fick precis ett long distance call från Philippinerna av min favo kusin. Brian!! Snackade i hela 13 minuter. SÅ kul!


Me, Brian and Kuya Arvin..

~Singing musicals~

Solen skiner på oss idag, vi är välsignade med värme och glädje!

Var hos optikern imorse, skall prova månadslinser istället för mina day2day linser. De är ju betydligt billigare. Får se vad ögonen tycker om dom nu veckan framöver.

Lunch på Graffiti med brorsan och Musta. Samtalsämnet som fångade mig var:

Padde: Café Opera är rätt fint va?
Annica: Ja, det är det väl antar jag.
Padde: Min dröm är att fika där i jogge.
Annica: Jogge?
Padde: Ja, joggingbyxor!
Annica: Ok? *skrattar*
Padde: Så skulle Måns Zelmerlöw sitta mitt emot mig, Elita brevid honom
och Erik från Idol vid min sida. Tänk vilken intressant mix av samtalsämnen!?

Ja, alla har vi olika drömmar!Efter lunchen promenerade vi bara runt, njöt av värmen. Sen åkte jag och solade. Nu sitter jag här och sjunger med till min Andrew Loyd Webber skiva med det bästa från alla hans musikaler!

Försöker göra fransk manikyr, som verkar gå käpp rätt åt skogen! Orkar inte göra om det heller. Efter det skall jag packa väskan och bege mig till DK för en mysafton med god mat och sällskap! Jobb väntar mig imorgon.

Hjärtan av ost!

Papa gjorde risotto till oss ikväll. Såg nog inte mycket ut för världen, men oh så gott! Så fick jag sett min vovve också och vi delade pepparkakor. Är man bortskämd så är man!

En runda hem till Julija och Alex hann jag också med ikväll. Jättemysigt och det var skönt och se dom båda.

Kvällen avslutades med en runda förbi Mcdonalds med Padde och Annica.

  

Hämtat ut medicinen till magen också. Fick "Omeprazol Mylan 20mg" 

Omeprazol Mylan används för att behandla sår i tolvfingertarmen och magsäcken och för att behandla och förebygga inflammation i matstrupen som har uppstått av sura uppstötningar. Omeprazol Mylan används också för att behandla och förebygga sår i magsäck eller tolvfingertarm vid samtidig behandling med inflammationshämmande och smärtstillande läkemedel.

Tror det är tid för mig att sova, men någon håller fast mig vid messenger!

dregel i soffan..

Efter timmars av dreglande i soffan, blev man väckt av papa. Så nu kan jag inte sova mer. Tror jag åker hem till honom och tvingar honom att laga mat till mig! Måste ju få mat i mig och jag är för lat att själv laga nåt!

Hallå där, kött och blåbär!!Kan inte annat än ÄLSKA denna kille! SÅ bra!
RUUMPAAA!!

Läkarbesök..

Sådär ja. Så var man hemkommen från läkaren igen. Läkaren kände och tryckte på magen och jag fick ta både blod- och urin prov. Svaret från urinprovet kom direkt. Ketoner i urinet. Hittade en artikel om det.

vetenskap

Ketoner - Snabbare än blodsocker

Insulin och stresshormoner är varandras motståndare. Insulinet sänker blodsockerhalten och stresshormonerna höjer den. Vinner stresshormonerna över insulinet produceras syror, så kallade ketoner. Vid typ 1-diabetes kan förhöjda nivåer av ketoner leda till ett allvarligt akut tillstånd, ketoacidos. Vid typ 2-diabetes händer det sällan.

Ketoner är ett bränsle som bildas när kroppen har brist på insulin. Då släpps inte sockret in i cellerna och blodsockernivån blir hög ute i blodbanan. I det läget rycker stresshormonerna in för att skaffa annan energi till cellerna. Kroppen börjar bryta ned fett och när fettet kommer ut i blodet omvandlas det till ketoner.

Källa : ssdf

Fått medicin som jag skall hämta ut som förhoppningsvis skall hjälpa magen. Vet inte exakt vad det är läkaren ordinerade. Skall även ta 3 prover hemma, för att se att ja inte har blod i avföringen. Mys! Åker ut på båten nu på onsdag, men så fort jag kommer hem om två veckor väntas ännu ett besök.

Trevligt.. Jag undrar vad det är för fel på min mage?

Jag är inte mycket..

För tidiga morgnar. Speciellt inte efter enbart tre timmars orolig sömn. Ögonen kliar och magen säger aj aj.. Trodde vårdcentralen öppnade kl. 07:00 som det står på deras hemsida, så var ju uppe med tuppen. Men icke! Får snällt vänta ytterligare ett kvarter innan de vill prata med lilla mig! Min kära bror ligger fortfarande och snarkar högt på soffan. Ha en super skön måndag allihopa!

Chai och bio..

Jimbo kom och hämtade upp mig tidigare ikväll. Åkte in till stan. Det blev Chai latte och mudcake på Espresso house, SÅKLART!! Intressanta människor på stan idag, är folk totalt höga eller bara allmänt underliga? Värmen var uppskruvad på det högsta, så vi bestämde oss för att ta en promenad i det fina höstvädret. Runt runt i stan, tills vi gick förbi biografen och bestämde oss för att se Paranormal Activity

Måste ju erkänna att jag tyckte filmen var lite långtråkig och smålöjlig i princip rakt igenom, men slutet. FREAKY!! Gömde mig i Jimbos tröja! Tror jag väljer att hålla mig vaken hela natten efter att ha sett denna film.


  

Kom hem nån gång efter midnatt, livrädd för att falla i sömn. Men nästan direkt efter att jag kommit hem så ringer brorsan. Så han kom över med allt möjligt gott så vi kunde göra varma mackor och nu ligger han och snarkar på min soffa. Perfekt! Så nu tror jag att jag vågar sova ändå. Jimbo har lovat och ringa och väcka mig kl. 07:00 så att jag kan ringa min läkare. Blir inte många timmars sömn.

Gonatt världen..

Fortfarande ointressant..

Måste verkligen komma igång med städningen.. Tänt rökelser, ätit ett knäckebröd. Underligt att jag inte känt hunger idag. Tankarna snurrar i 190 idag, och jag kan inte styra dom.

Borde engagera mig för att ringa vännerna, träffa dom. Men jag pallar faktiskt inte. Är helt off!

Idag..

Är jag ointressant!

The Vanishing..

Äter clementiner och dricker tropisk juice. Kan inte sova. Sitter och kollar på The Vanishing på tv3.

Grubblar över saker och ting. Behöver verkligen sova.

You're the ONE that I want!!Tagit direkt från en av mina favoritfilmer. Ser slutet av filmen nu på TV2.

En ung John Travolta som dansar är ALDRIG fel! Me like!!

Ceder och Lilja..

Det blev lunch tidigare idag på La Grappa med Miss Sara. Efterföljt av en lång gå tur genom Malmö city för att finna ett café som inte var Helt fullsatt! Var kom alla dessa danskar ifrån som ockuperade alla sittplatser? Fy!

Efter flera rundor blev det plats inne på Barista. Samma bord, samma dricka. Självklart, slår aldrig fel!

Härligt och få lite tid och umgås med henne, saknat henne juh! Min söta Sara.. Helt underbar tjej!

Stötte på brorsan och killarna på stan, sen promenerade jag hem till mama och har spenderat hela kvällen med henne. Blev CSI och kyllingkebab. Magen mår fortfarande ej bra. Men snart är det måndag!

-svävar på rosa små moln-

hoppas hoppas hoppas!!

Jag var helt inställd på att enbart leta lägenheter genom privata fastighetsbolag. Men nu släppte jag stoltheten, eller vad det nu var som fick mig att inte söka kommunalt. Har blivit medlem på Boplats Syd.

300,- för ett års medlemsskap och man kunde föra över söktiden som man haft hos MKB. Min söktid går visst helt tillbaks till 2004-07-06. Har bott i min nuvarande lägenhet sedan 2005-11-01.

Sökte i.a.f en lägenhet på Augustenborg. Inte helt centralt, men närmre än va jag bor nu. Relativt lugnt område skulle jag tro och det är i en "eko-stad". Perfekt! Första jag sökte, och jag ligger redan som nr. 1 i kön! Wooho!! Lägenheten ligger ute fyra dagar till på marknaden, så det kan ju hinna komma många fler som har längre söktid än vad jag har. Men håll tummarna för mig att jag får gå på visning åtminstone! 

Augustenborg

Augustenborg Augustenborg Augustenborg
Att leva i Ekostaden Augustenborg innebär ett boende i en unik miljö. Här är miljöarbetet mer utvecklat än i någon annan stadsdel. Det gröna tänkandet genomsyrar hela området och syns överallt. Öppen dagvattenhantering, gröna tak, en genomtänkt utomhusomgivning, miljöhus och boendemedverkan är bara några av fördel-arna med Augustenborg. En omtyckt skola och ett par 55Plus-boenden gör att området passar såväl seniorer, som unga och barnfamiljer.

Nu går jag..

Ut och får i mig lite frukost på stan med Sara..

Vad är egentligen värst? Toalett tankar..

kinesiskt och idol..

Hade en mysig kväll hemma hos Annica och brorsan. Mama kom också. Vi köpte med kinesiskt från Shanghai, blev kylling och ris för min del, men som jag trodde så svullnade magen upp ännu mer. Nu ser jag ut som en tjej som är i åttonde månaden. Not good! Det gör satans ont alltså!! Tröttheten kom fram nästan direkt också. Hoppas jag klarar mig till måndag.


  


Borde varit i säng för länge sen.. Men någon håller mig uppe.. -svävar lite-

familje mys..

Ikväll blir det middag hos Padde och Annica.. Mami kommer också.. Får se om jag klarar av och äta utan att det gör alltför ont i magen. Den är svullen som en ballong just nu. Inte bra säger dom..


Smärtorna..

i magen fortsätter. Blir bara värre och värre. Kommer de kunna hjälpa mig?

Steget..

Idag tog jag ofrivilligt steget att berätta för Mads att jag gått vidare och kommit över honom. Det handlar inte om att någon ny har kommit in i mitt liv, eller att någon har tagit hans plats. Men jag har gått vidare. Tagit tag i mig själv och blickar framåt istället för bak i tiden. Det lönar sig inte och grubbla över det gamla.

Men han har visst haft på känn att jag mött någon ny, så han ville gärna veta hur det låg till. Det blev inget trevligt samtal. Vill inte såra, men det gör man ju i vilket fall. Bara höra orden; Jag har gått vidare. Jag vet ju själv hur jag kommer reagera den dagen han säger samma ord till mig. OM han nu kommer göra det efter detta samtal. Jag önskar bara honom det bästa, DEN bästa! Så den dag han säger till mig att han funnit en ny kvinna, den dagen blir jag otroligt glad för hans skull.


Idag..

Är jag emotionellt på TOPP!!

Men jag kan inte sätta ord på det.. Vill inte sätta ord på det.. Orden räcker inte till..

Låt oss bara hoppa upp och ner..

För glädjen är hög.. Det bubblar inom mig..Duvan är min frihetskämpe..

ibland..

gråter jag utan anledning..

Varför?

Ny dag, nya tag!

Jakten på lägenheter fortsätter. Fick lite av en blackout igår. Jag minns att jag stod i klädkammaren och sorterade kläder, helt plötsligt var det som om jag vaknade upp ur en dimma och fann mig sittandes HÄR? Letandes efter lägenheter. Väldigt underligt..

Blev i alla fall medlem på något som heter forstahandskontrakt. Betalade 90kr för ett 90 dagars medlemskap. Fått en lista över en hel del privata och även kommunala hyresvärdar. Hann göra 3 intresseanmälningar igår hos hyresvärdar som inte vill bli kontaktade via telefon eller mail. Fint med mig! Tror jag skall ringa några idag också. En kopp thé får det bli, min whiskeyröst sitter i, 5 dagar nu. Otroligt!

Ägnar en tanke åt farmor..

Vill gärna skänka en tanke till min farmor denna kväll. Igår var det 4 år sedan hon gick bort och lämnade oss med stor sorg och tomhet. Saknar dig så mycket än idag. Jag vet att du finns med mig. Nu förstår jag varför jag var så orolig i själen igår. Du var ju och hälsade på mig här hemma. 

En tår fälls för dig ikväll. En tår av saknad. När jag blundar känner jag din doft, Chanel doften som smyger förbi. Mitt hjärta bultar lite extra hårt, och håren reser sig på armarna.. Det blir plötsligt kyligt i rummet. Jag är inte ensam ikväll. Blundar jag hårdare kanske jag kan se dig också, se dig här i rummet.

Inlägget tillägnat farmor som jag skrev förra året på hennes dödsdag; Min älskade farmor

Tid för harmoni..

 • Vaknar kl. 8:00
 • Helt utmattad står jag upp.
 • 10:00 tid för ansiktsbehandling på Rosa salong.
 • Harmonisk musik, ansiktsmassage, peeling, ansiktsmask etc.
 • Somnar..
 • Blir väckt.. Dags för klipp och färg.
 • Bestämmer oss för en röd/brun färg.
 • Somnar i stolen medan de tvättar mitt hår.
 • Färgas.. och klipps.. Nästan 10cm försvann i ett ryck!
 • 13:30 Klar!!
 • Tar bussen ner till Restaurant Any Time. Lunch hos papa, får köttbullar med mos.
 • Fika på Espresso house med papa.
 • Snurrar runt i stan. Trött, sliten, hängiga ögon.
 • Snackar med Jimsan i tele. Får tips om att ha en harmonisk kväll för mig själv.
 • Promenerar genom hela stan.
 • Köper kamomill- och enchinacea-thé, förkylningshonung och olika rökelser.
 • Inhandlar rotfrukter på Ica inför veckans soppa.
 • Nudlar till middag.. Sömnig!
 • Lyssnar på Buddhistisk meditation musik.Det var dagen i korthet. Snart tid och krypa ner i soffan under en varm filt med en kopp thé och känna doften av mina harmoniska rökelser..


Höstmys utanför mitt hus.. Gonatt på er allihopa..

Uppe med tuppen..

Nästan i alla fall. Sovit sju timmar, fortfarande utmattad och sliten. Dags att klä på sig och bege sig ned till stan. Ansiktsbehandling står först på listan idag. Sen skall det klippas och färgas hår också.

konstig känsla..

Har ett mörkt moln över mig idag. Kan inte riktigt placera ångesten, den bara är där.

Har jag gjort ett misstag?

Önskar jag hade någon här. Till och bara hålla om mig, smeka mitt hår och säga att allt blir bra igen. Men här är ingen, och jag måste hantera det ensam.

Idag är jag liten på jorden..

Party party!!

Så var man hemma i Malmö igen. Satt mig ner vid köksbordet med några knäckebröd med skagenröra och blickar tillbaks över party helgen som gått.

Det blev ingen konsert i fredags. Det var redan fullsatt när vi kom dit. Men.. Padde kom i tanke om Prins Bernhard. Ett relativt nytt uteställe i Malmö. Det är visst Günther som äger det? Det är en båt som är ombyggd till nattklubb och restaurant. PRINS BERNHARD 

Resulterade i en mycket trevlig afton samman med mina grabbar och James Pinchin.

Stötte på Anders på klubben. Blev så otroligt glad av att se honom. Minns inte ens sist vi sågs. Anders är en gammal klasskompis från grundskolan. Men har ej haft kontakt sen han flytta till Lund.
Det blev mycket dans och festen fortsatte långt in på morgonkvisten med ett besök på Étage också. Det stötte vi på Carina och henne har jag inte heller sett på år och dar. Helt klart en suverän kväll!

Gårdagen spenderade jag i Helsingborg. Tre gånger 25 års fest. Lilla Johanna fyllde år. Jag och Lina hade bokat ett hotellrum tillsammans och hade följe till festen. Temat var Hollywood och det var intressant och se folks tolkningar av det. Jag såg nog mest ut som en crack-hoe. Började med mingel på Jocob Hansens hus nede i källaren. Sen blev det tre rätters middag följt av massa lekar. Jättetrevligt! Jag och Lina sneaka in oss på Jojes bands fest på ovanvåningen också och fick dansat litegrann. Senare på natten fortsatte festen på Tempel.

Super mysig kväll! Tack Johanna för festen och tack Lina för en kväll fylld med skratt och dans!
Ny start..

Bubbelbad = Fräsch start!

Så skall jag försöka ta mig ned till stan. Måste finna en klänning till Hollywood festen imorgon i Helsingborg. Känns som jag varit runt överallt, men där är inget som jag passar i eller tycker om. Sista chansen nu. Annars får jag gå som Lady gaga, naked! Måste få tag i linser också. yada yada yada..

Rödvin = trött

Är lagom sliten känner jag. Nyss kommit hem. Rödvinet vi fick i oss igår har satt sina spår.

Återigen är lilla Annie tankspridd. Vad hände egentligen? 

God morgon.

Sovit nästan 15 timmar. Däckade på mamas soffa igår.. med alla kläder och brillor.. Trött?

Hemma igen..

 • Jobbade till lunch.
 • Packade och städade kabinen.
 • Ut i regn.
 • 13:03 tar tåget till Malmö, däckar direkt!
 • Brorsan hämtar upp mig och kör mig till mamis lägenhet.
 • 15:15 Vaxning nere i stan.
 • Kommer på att jag ej fått mat idag. Frukost (18:00) blir 2 cheeseburgers.
 • Yrar runt på stan till kl. blir 18:30
 • 4 nya nagellacker och en stickad tröjja.
 • Mama bjuder på spagetti och köttfärssås
 • Huvudvärk deluxe

Kiwi besök!

 • Hörde ej alarmen imorse. Vaknade 07:59.
 • 08:05, chefen ringer och skrattar i telefonen och undrar om jag kommer på arbete.
 • whiskey stämma..
 • Indtastning av timmar och terminalvakt.
 • Jobbar igenom hela dagen.
 • 14:38, James ankommer till terminalen. (Min kiwi vän)
 • Tog en timme ledigt och chillade med kiwi.
 • 16:30, ned till terminalen. Sista incheckning och kontroll av passagerare.
 • Fri 19:00, dusch på med civila kläder.
 • Julbuffé kl. 19:30
 • En timme senare. Mätta och belåtna!
 • Hälsade på Gilberto.
 • Virgin Strawberry Daquiri i Columbus club.
 • Har kul på andras bekostnad. Fulla norrmän som dansar.
 • 11:30 Säger godnatt till Kiwi.
 • Snabb runda upp i kakkerlakken med Mille.
 • GODNATT!!

Godis...

Det blir sent idag igen..

Nu har nästan alla mina sötlingar åkt hem. Känns lite tomt och stilla.. Men snart är det min tur..

Posten landade.. På min dörr!

Titta vilket fint kort som hängde på min dörr när jag kom hem till cabinen i förmiddags!
Ni kan tro att lilla Annie blev jätteglad. Kul att det finns folk i ens omgivning som är så söta!

1 trip left..

Nyss kommit tillbaks till båten efter en promenad i regnet. Varit nere i stan på jobbärenden. Hann med en runda inne på H&M där jag fann två enkla vardagsklänningar till en billig peng.. Goodie!
Lunchen blev två cheeseburgers och lite poppers.

Så har jag bara en tur fram och tillbaks till Köpenhamn, så får jag åka hem! James Pinchin, vår lilla Kiwi som jag jobbade med på Queen of Scandinavia. Kommer på fritur imorgon enkel tur. Det blir trevligt.

Arbetade sent igår, och hade en riktigt soft kväll samman med Errebo. Kollade på The fifth element och åt massa gottis och slogs med bamsar. Tack för godis och sällskap.


  

Har verkligen ett behov för att vara social här ute nu känner jag. Annars orkar man ej jobba riktigt.

Dags för in-check i terminalen..

 

Medlidandeångest?

Jag utför ett servicearbete. Ett jobb som kräver att jag ger full service till våra gäster och uppfyller deras önskemål och krav. Man skall kunna vara sympatisk, men samtidigt vara rak och hålla hög standard.

Min kollega sa till mig att jag skall akta mig så jag inte får "medlidandeångest".

Kan inte gå in på detaljer. Men har haft fullt upp idag med att försöka få ett klartecken av vår kapten till att få lov och ta med en passagerare på vår avgång idag, som egentligen skulle ha åkt hem med Crown igår. Han fick inte åka med dem tillbaks till Köpenhamn, anledningen till detta är sekretess.

Men killen som är i min ålder, har sovit UTOMHUS hela natten. Utanför terminalen!! Tycker inte det är okej att lämna honom där, vad personen än har blivad nekad ombordstigning för. Kunde de inte släppt av honom på tågstationen, eller ta in honom? Det är inte varmt här uppe. Tror det legat på mellan 0-5 celsius inatt.

Efter att jag gjort närmare undersökningar, har jag fått godkänt av Kaptenen och han får resa med. Var nere med lite mat till honom i terminalen. Han har inte ätit sen igår och var bara så tacksam för att jag brydde mig tillräckligt för att komma ned med mat till honom. Fick Team coordinatorn Trine till att gå upp och göra klart hans kabin redan nu, så att han kunde komma ombord 12.30 istället för att sitta där nere till 15:30. Tror han behövde både ett varmt bad och en säng att ligga i. Ibland har jag ingen förståelse eller respekt för dem med makten..

Så jo, jag får nog medlidandeångest. Idag är jag bara glad att han mår bra, och att han får komma hem till DK.

Motivation?

Har inte skrivit på flera dagar. Har inte haft någon motivation till att skriva. Haft en del och göra på jobb, och kvällarna har jag spenderat med kollegorna. Varit extremt trött och det har påverkat mitt skrivande. Ingen ro i sinnet. Skall snart hem dock, vilket kommer bli riktigt skönt.

Idag och igår..

Orkade ej skriva igår. Vilken dag man hade. Somnade till i terminalen. Sen var hela dagen förstörd. Sov på eftermiddagen, vilket resulterade i att jag ej kunde sova inatt. Därav har jag varit mega trött hela dagen idag.

Eller så berodde det kanske på att Kim kom upp till min cabin med massa godis och chips på kvällen och vi satt och proppade i oss det tills vi fick ont i magen.


Fint foto på Kim, Marcin och Vibeke. Mina söta info kollegor.

Var i stan i eftermiddags, tog en kaffe med Sara. Hatar verkligen att vi går i mottörn nu. Men det är tur hon bor i Köpenhamn, så vi kan ses när hon kommer hem på fri åtminstone.

Annars har det varit en soft dag. Chilie åkte hem, vilket jag inte är helt tillfreds med heller. Men Kimsan och Louise är fortfarande ute. Sen har jag ju Michelle och Pernille. Så det är fint!

Sen kan man alltid stå och bugga Snorre nere i terminalen om eftermiddagarna. Men han skall dock bara vara på roomservice fram till torsdag. Vilket är lite synd. Hade hellre jobbat fulltid med honom.Bilder från gårdagen kommer upp imorgon då förbindelsen är bättre. Sov gott allesamman..

Idag..

Idag är jag TRöTT! Kan knappt hålla ögonen öppna. Sitter och gungar till med huvudet hela tiden.

Kinderägg och brunch..

Varit en soft söndag. Vet inte ens var timmarna försvann imorse. Men helt plötsligt var det lunchtid. Tog en taxi in till hovedbanegården med Selma och Jane. Lämnade in deras resväskor, och sen promenerade vi ner längs Istedsgade ner till Chilie.. SÅ nice lägenhet hon har. Exakt vad jag hade velat ha. Old school och massa små rum.
 

Utanför Chilie finns en KUL grill! Var ju bara tvungen och ta foto.

Hängde hos henne ett tag. Sen åkte jag och Chilie in till Nørreport och fick brunch inne på Marius.Fullt ös nere i in-check idag. Flera gäster som åkt ner med Crown of Scandinavia i helgen för att gå på Sensation i Köpenhamn hade ju blivit portade från att åka med dom hem. De blev härmed också portade från att åka med oss idag. För att undgå problem med dessa gäster som varit fulla, höga och förstört en massa på Crown. Så satte vi in tre av våra ISPS vakter, tre externa security guards och tre poliser som stod utanför terminalen. Vår Business Leader Service och min chef var också nere på biljettkontoret med oss. Visst var där lite sura miner, och småtjaffs. Men det hela gick trots allt rätt bra och smidigt tycker jag.

Är trött kan jag märka. Suttit med Chilie i mässen och ätit popcorn, kinderägg och julgodis! YUMMI!!
Beställt lite fler Kan Dee plagg också! Intresserad? Kolla in: KAN DEE

Nu tror jag det är dags för mig att krypa ner i sängen och falla i sömn till ljudet av motorerna..


Satt och filosoferade i min cabin tidigare idag..

X-factor!

Idag skall min kära vän Vibeke Rossau vara med til prøve til X-factor. Krydser fingrarna och hoppas de faller för din ljuva stämma, precis som jag gjort. Ett av mina starkaste minnen av dig, är den aftonen jag låg på scen-golvet i Blue Riband på Queen of Scandinavia, och blickade ute över den mörka vinterhimmelen och du spelade för mig på pianot. Minns att jag fick tårar i ögonen. Det var där jag insåg hur mycket du betyder för mig Vibse!

GOOD LUCK 2day Sweetie!

2009-11-01 @ 09:16:09


Liten uppdatering.

Vibeke gick VIDARE!! Happy happy joy joy!!


The life I live..

Be a part of me, as I am a part of you..

RSS 2.0