EPL!

Thanks to Brian, I've been introduced to a book named "EPL". Which stands for Eat, Pray, Love.

Earlier today when I was out walking with my father. We dropped by a bookstore and I finally found the book Brian was telling me about. It was already published in 2006, but as always. I am not up to date!

EPL just had premiére in the theatres this month starring Julia Roberts as Liz Gilbert. Looking forward to see the movie after I've read the book. So, this is where it all starts.


Söndagsgåvor!

Efter att Hassel lämnat byggnaden här i eftermiddags, ringde papa och bjöd in sig själv. Bra initiativ!

Efter lite kaffe bestämde vi oss för och ta en promenad till Mobilia. Papa var så söt och köpte en extern hårddisk till mig så att jag kan göra en backup på allt jag har på min laptop. Med tiden har det blivit en hel bilder till exempel. Han köpte även två nya växter till mig som jag tänkt ha i vardagsrums fönstret.

 

 

Otroligt att en promenad fram och tillbaks mellan Möllan och Mobilia kan ta så hårt på mig. När vi kom tillbaks till Möllan var jag helt färdig. Idag gör det mer ont i benen än igår och fötterna är ömma. Händerna är stela som bara den. Får sitta och stretcha så gott det går. Tycker inte de smärtstillande pillerna hjälper idag.

 

Innan vi gick hem, bestämde vi oss för att gå till restaurant Möllan Fick en riktigt höstig och god potatis, kron- och jordärtsgratäng med getost på toppen. Smakade gudomligt! Tack för gåvorna och middagen papa! ♥

 

 

 

Lördag..

Lördag och jag har inte gjort något vettigt som helst känns det som. Tiden har bara flugit förbi idag.

Sov till halv två i eftermiddags, eftersom jag sov väldigt oroligt hela natten. Säkerligen på grund av medicinerna. Ryggen kändes helt pajad och jag var stelare än ett metallrör när jag äntligen steg upp.

Tog en dusch för att vakna till liv, och inväntade Johan. Vi promenerade sedan ner till stan efter jakt på kaffe och mat. Som alltid när vi två skall hitta på nått så yrar vi runt länge innan vi väl finner nått som passar.

Standard svaret när den ena av oss frågar den andra om vad vi skall hitta på, eller vad vi skall äta blir;

-Jag vet inte!
(Efterföljt av en blick som får oss båda att skratta högt)

Tillslut tog Johan beslutet om att vi skulle ta en sen lunch inne på Spot som är en Italiensk restaurant nere vid Hansa. Har gått förbi stället hur många gånger som helst, men aldrig varit inne där förrän nu. Det blev en pizza för min del. Kommer helt klart gå dit fler gånger.Sen blev det en rask promenad ner mot Triangeln eftersom Johan skulle hinna köpa en bukett inför en fest han skulle på ikväll. Det blev en jobbig promenad hem, överansträngde nog ryggen lite väl mycket idag. Kände hur det tog emot i bäckenet och det strålade ner i båda låren. Så, väl hemma har jag bara vilat och inte gjort något som helst. Proppat i mig smärtstillande och bara suttit vid datorn och jobbat på diverse projekt.

Ja, så får jag ju inte glömma. Fick sällskap av Hassel som skulle se fotbollen här hos mig. Tea, varma mackor och gott sällskap. Helt klart en fin lördagkväll. Nu är det tid för denna flicka att sova.


Läkarbesök.

Jag fick en tid till en läkare i fredags, och fick utskrivet smärtstillande och inflammationshämmande piller. Men jag får nog ge dem några dagar innan de börjar verka ordentligt. Om inte annat så blir jag extremt trött och somnar till hela tiden. Smärtorna har börjat sprida sig ännu mer, och nu börjar det bli jobbigt att skriva till och med.

När jag äntligen tog mig samman vid tio tiden på kvällen för att hämta ut min medicin, tog jag en sväng förbi frugans lägenhet också. Hon bjöd på nyponsoppa och fredagsmys. Eftersom ryggen är inflammerad, kunde hon ju inte massera mig. Men jag fick lår- och benmassage. Jag vill gärna tro att det gjorde mig lite mer avslappnad.

Sen somnade vi gott i soffan båda två. Skön fredag!


Köpes, ny rygg!?

Det hade inte varit helt fel med en ny rygg. Ibland är jag bara så dum. Jag borde se symtomen när de kommer, men jag väljer alltid att ignorera dom in i det sista. Så, nu får jag stå mitt kast. Vill inte vara en gnällspik, men nu är smärtorna sjukligt jobbiga. Fingrarna är stela och rörligheten i händerna är begränsad. Vad jag trodde var en sträckning i ryggen eller en nerv i kläm, kan möjligen vara ett revben som gått i lås och även en inflammation.

Men jag får nog göra en full hälsokontroll imorgon om där är möjlighet för det. Pratade med Julija, och där är rätt många varningstecken jag borde få sett över.

Reunion..

Sist vi sågs var i mellanstadiet på Monbijouskolan. Jag måste varit 11 år, hon 12 år. Nu har vi pratat en del över facebook ett tag. Långa emails och sms fram och tillbaka. Jag har upplevt en känsla av att hon kommit nära mig utan att vi faktiskt setts. Hon har visst även följt min blogg litegrann. Men idag möttes vi äntligen! Visst, det blev en kort fika. Men det var så otroligt kul att få träffa henne efter alla dessa år! Det gjorde hela min dag!

Tack för att du tog initiativ till att ses! ♥

Vinglande hemresa..

Det här med att åka baklänges är som sagt inte min grej. Speciellt inte när det går så här fort. Blir illamående och tågresan känns allt annat än trevlig. Men har åtminstone sällskap av min nya kurskamrat Maria.

Det blev inte många timmars sömn igår natt vilket resulterade i en zombie-liknande dag. Har känts lite som om man varit i nån sorts twilight zone hela dagen. Minns knappt sista föreläsningen vilket hölls av en kvinna som arbetar för American Express. Men så blir det väl om man sitter framför föreläsaren och bara nickar till i en hel timme. Är tacksam för att ens kurskamrater knuffade till en, innan man somnade till ordentligt. Pinsamt illa!

Får ju helt enkelt skylla mig själv. Satt uppe halva natten och pratade med Harez. Eller ja, han pratade med mig om, hör och häpna! Fotboll! Jag fick inte ens tre timmars sömn. Hade språklektioner mitt i natten med. Det går bättre och bättre med Holländskan, men tillslut kunde jag märka att hjärnan bara la av. Vilket resulterade i irritation då min lärare fortsatte ge mig meningar och ord att översätta. När jag väl fick lägga mig ner, totaldäckade jag på soffan.

Vi hade en mer praktisk dag idag. Blev fotograferade och uppdelade i små grupper. Minglande och lärde känna varandra bättre. Övade lite i "First class" och fick sett lite på Amadeus. Har inte gett mig på böckerna ännu, det får bli morgondagens projekt över en stor kopp kaffe. Det här kommer bli mäktigt, men jag har gett mig fan på att jag skall göra det här och jag ser verkligen fram emot det!


 


Det nya klassfotot, oh my!

Nu har vi nått Alvesta med tjugo minuters försening. Men bara jag kommer hem ikväll så är jag glad. Det blir nog att man går direkt i säng. Är trött, illamående och har ont i röv och knäna på grund av allt sittande. Nu vill jag bara ha mat och min säng! I helhet har det varit en väldigt inspirerande resa! Mötet med både Harez och Gravin har varit jättetrevligt och alla nya människor jag mött på kursen verkar vara fina personer. Alla med olika bakgrund, arbets- och livserfarenheter. Nu får vi se vad som sker.

xoxo

Dancing FA's!I love Phillie ♥
Det är kanske jag i framtiden. Vem vet!?

Eskilstuna..

Dagen har varit väldigt lärorik och givande. Mycket ny information att ta till sig och folk att lära känna. Intressant upplägg och jag ser fram emot att komma igång med det hela.När jag kom tillbaks till Stockholm hade jag stämt träff med Gravin på Sergels torg. Det blev middag på kungshallen och kaffe på Wayne's. Vi har ej setts på fyra år . Sist var visst på hans inflyttningsfest på Värnhem. Det blev en massa prat om gamla minnen från Svalöf och gemensamma vänner.

Skall upp igen om tre timmar, så jag säger godnatt!

Solna..

Är äntligen framme i Stockholm efter några timmar på tåget. Har verkligen blivit upp passad ikväll.

Helt bortskämd!


Harez lagade middag till oss, pasta med laxsås. Sen fick vi något tea som han kallar "blatte tea".
Ingen aning om smak, men gott var det. Kvällen avslutades med glass och film. "The terminal".

Nu är det tid för mig att sova, skall upp riktigt tidigt för att ta mig till Eskilstuna.

Haft en riktigt soft kväll och jättekul att se Harez igen efter alla dessa år.

tuff tuff tåg..

Snart framme i Stockholm. Solen skiner utanför och termometern på tåget visar precis under 0°-sträcket.

Det blir trevligt och träffa Harez efter alla dessa år. Tiden flyger förbi. Minns inte ens sist vi sågs. Minns tillfället, men inte året. Det blir en lugn kväll, eftersom jag skall upp tidigt imorgon. Äventyr väntar mig. ♥

Befinner oss någonstans utanför Norrköping.

ring ring ring..

Min telefon ringde, och för första gången på länge pratade vi på riktigt. Inget messenger, inget skype, ingen konversation via webcam. Nu var det ett helt vanligt samtal via telefon. Ett samtal som visade sig bli rätt märkligt.

Joddla med Siv och Swing inn..

Det blev en liten, intim och supersjysst fest! De personer jag ville träffa, tittade förbi med sitt glatta humör. Det är huvudsaken. Tack till Annelie, Erika, Mehmet, Mustafa, Padde, Tony, Zanja och resten av folket som kom för att festa till det med oss. ♥ Lite Joddla med Siv, Björn Rosenström och E-rotic gav tillställningen en "Svalöf" känsla. Det hela slutade med utgång. Swing inn för min, Annelie och Zanja's del.

Kvällens outfit.

Det är inte ofta jag går ut, så det var extra kul att gå ut med tjejerna. Trots att genomsnittet åldersmässigt måste ligga långt över de "grå" så var det rena rama köttmarknaden. Blev lite chockerad över hur många som försökte ragga upp en. Tur man hade frugan med sig.

Okänd äldre man tuggar tuggummi frenetiskt:

-Vad gör ni flickor ute SÅ sent?
Annica tittar på uret som visar 01:55:
-Vad gör DU ute så sent!?
Mannen tittade märkligt på oss, ställde några fler idiotiska frågor och gick sedan vidare.

Idag har jag inte gjort mycket mer än att hänga med Hassel hela dagen. Sett på tv, snackat skit och njutit av att det är söndag. Mysig dag! Nu är det snart tid för mig att sova. Imorgon åker jag upp till Stockholm.

Gonatt världen!

Fest på gång!

Makaroner och köttbullar är verkligen underskattat. SÅ gott! Det blir kvällens middag för min del.
Sträckte min axel för två kvällar sen, det blir bara värre och värre. Kan knappt röra nacken nu. Hoppas på att ett glas vin eller två kommer lindra smärtorna. Om en timma börjar folket droppa in, så det är väl bäst jag börjar göra mig i ordning och tar en dusch. Vi får se vad kvällen slutar. Dansandes på borden kanske, eller kramandes i soffan.

XOXO

Good ol' memories..

Vem sa att vi inte hade kul i skolan? Svalöf, det var tider det!

Sömnlöshet och oro..

Är det legitimt att känns svartsjuka när allt det byggs på är ens egna rädsla och osäkerhet?

Gör jag rätt? Är det rätt val? Är det rätt väg att gå? Är det dumt att ifrågasätta det som sker?

Som så många andra nätter denna vecka som gått, så sov jag riktigt dåligt inatt igen. Drömmar och tankar förföljer mig och jag känner en stark oro i kroppen som jag inte helt förstår.

Det byggs upp igen, den oro jag försökt tränga bort nu sista tiden. Men åter igen, så förföljer den mig. Det kanske är tid att klura ut vad som sker. Drömmarna blir bara mer och mer underliga och realistiska.

Det är svårt att erkänna för sig själv, men jag mister kontrollen. Försöker andas djupt..

tacos och kladdkaka..

Det var länge sen jag skrattade så mycket att jag grät. Länge sen jag hade så roligt, åt ingenting.

Var hemma hos Julija och Alex igår. Danne var också där, och några släktingar till Julija. Hade riktigt kul och det blev tacos till middag efterföljt av Ica's kladdkaka som blivit "vår" kaka. Sen låg vi allihopa i soffan hela kvällen och såg på "Bourne Identity" som gick på tv.

Mys..

I regn och rusk möttes vi och det blev en tur ned till videohandlaren där vi valde ut "Robin Hood" som kvällens film. Det var menat att vi skulle laga mat samman, men för och spara tid blev det istället take away från Green Mango som ligger runt hörnet där jag bor.

God mat, gott sällskap, och underhållande film. Kunde man begärt nått mer av denna torsdagskväll?
Nu har Hassel lämnat byggnaden för jobb, och denna lilla dam skall i säng.

Jag ler stort, det har varit en fin dag!

Kaffe rep..

Padde B. kom på besök med massa goda kakor till mitt exklusiva Zoega's kaffe. Helt perfekt bryggt. Vi har nog inte setts sen min födelsedag om jag minns rätt. Det brukar av någon anledning alltid dröja länge mellan våra träffar. Lite synd, men det är skönt att vi känt varann så pass länge att det alltid uppskattas och aldrig blir stelt.


Det blev en runda ner på stan också då han skulle besöka Meadow, en butik vid Östra Rönneholmsvägen. De hade sjysta grejer för killar. Värt ett besök tycker jag. Checka gärna deras hemsida Meadow
Sen en sväng förbi vinylbutiken vid Triangeln innan vi skildes åt.

Nu skall jag vila lite innan Hassel kommer förbi på middag och film.

XOXO

Mat-koma Deluxe!

Tre personer i mitt kök blir lätt lite väl trångt, men vi fick oss en riktigt god middag igår. Enkel, men god!
Finns ju inget bättre än fisk som man själv fångat och hemmagjord potatispuré.


Johan kom förbi runt lunchtid. Tvättade hela eftermiddagen och sen var vi en sväng på loppis med Julija och Lia.
Kvällen spenderade vi hemma hos mig, och brorsan kom också över och lagade mat med oss. Lugnt och skönt.Tvättade imorse igen, förstår inte hur jag kan ha så mycket tvätt. Julija kom förbi en sväng innan hon skulle till jobb, så blev det frukost samman med Johan som sov över igår. Nu har jag dammsugat och dammat nästan hela lägenheten. Väntar bara på att Padde B. skall komma förbi på ett kafferep.


Morgonens utsikt från balkongen. Älskar färgerna på löven på väggen.


XOXO

Skåne roadtrip!

Var i stan tidigare idag, med Lee och brorsan och fick oss en kaffe på Espressohouse. Efter det gick vi åt varsitt håll och jag och brorsan valde då att göra en liten roadtrip i det vackra och soliga höstvädret. Skåne är verkligen underbart vackert vid den här årstiden. Höstens färger spelar fint över landskapet.

Nu skall vi ut en sväng igen och se om vi kan fånga solen, och sen hem till Julija innan det blir för sent. Kaffe hade ju inte suttit helt fel nu.

2010-10-19 @ 18:19:50

 


Uppdatering 2010-10-19 @ 23:42:45

 

Så var man hemma igen. Ser på en dokumentär från Pattaya. Jag vill också till Thailand. Eller ja, jag hade velat vara var som helst, förutom här! Någonstans där det är varmt och exotiskt. Men det blir nog ingen semester förrän nästa år. Nu har man ju lagt pengarna på annat. Som i längden antagligen kommer gynna mitt liv. Hoppas jag på åtminstone. En resa ner till familjen hade ju inte varit helt fel det heller. Just det, måste ner och ansöka om visum till Brian så han kan komma och besöka oss till våren. Husk, husk, husk!!

Jag undrar om jag kommer kunna sova inatt. Kaffeintaget hemma hos Julija blev mycket och starkt. Väldigt trevligt. Brorsan var med också. Jag har insett, att jag inte gillar och bo själv. Vad gör man åt det?

Spooky..

Spenderade kvällen igår samman med frugan. Färgade hennes hår, och halva mitt vardagsrums golv typ. Tur att trägolvet är "fläckigt" i förväg. Fin blev hon i alla fall! Sen fick vi sett på "Anneli" på Svt. Skönt att hon att droppade förbi och sov över. Behövde nog prata lite trots att jag inte var så pratglad. Men de få ord hon valde, räckte! Ibland tror jag inte ens hon förstår hur mycket hon betyder för mig. Jag är KÄR i LeeLee. Inte som i att jag vill ha henne som partner, men jag är kär i hennes personlighet och den vackra människa hon är!

Här har ni en underbar bild på oss från Bali i våras.


Tid för mig att klä på mig och promenera ut i gråa höstvädret. Kom på att jag inte har cykeln, så plötsligt fick man lite brått. Skall träffa frugan för en runda i stan.

 

XOXO

SOULMATE

People think a soul mate is your perfect fit, and that’s what everyone wants. But a true soul mate is a mirror, the person who shows you everything that’s holding you back, the person who brings you to your own attention so you can change your life. A true soul mate is probably the most important person you’ll ever meet, because they tear down your walls and smack you awake. But to live with a soul mate forever? Nah. Too painful.

 

Soul mates, they come into your life just to reveal another layer of yourself to you, and then they leave. And thank God for it. Your problem is, you just can’t let this one go. It’s over, Groceries. Ur soul mates purpose was to shake you up, drive you out of that marriage that you needed to leave, tear apart your ego a little  bit, show you your obstacles and addictions, break your heart open so new light could get in, make you so desperate and out of control that you HAD to transform you life, then introduce you to your spiritual master and BEAT IT.

 

 

Problem is, you can’t accept that this relationship had a real short shelf life. You’re like a dog at the dump, baby - you’re just lickin’ at an empty tin can, trying to get more nutrition out of it. And if you’re not careful, that’s gonna get stuck on your snout forever and make your life miserable. So drop it.

 

-EPL

Drool like a boxer!

Efter besöket hos tandläkaren tidigt här imorse, är jag fortfarande bedövad och dreglar som en liten boxer. Är extremt hungrig då jag inte ens fått i mig frukost, men vill ju inte riskera att bita mig själv i tungan. Jobbigt när man inte ens kan känna sina läppar. Mina tänder mår åtminstone bättre nu och jag skall inte tillbaks förrän om en månad. Som tur är har jag inga större fel på mina tänder och tandläkaren tycker de ser bra ut.

Här har ni mig idag.


Utöver tandläkarbesöket har jag inte gjort mycket mer än att sitta i telefon hela dagen. Försöker reda ut en situation som uppstått och orsakat mig stora bekymmer sista veckorna. Mer om det en annan gång.

Nej, om man kanske skulle ta och vila sig lite. Pratar lite med F, och försöker reda ut om vi skall ses eller inte. Är rätt kluven och kan märka på mig själv att jag stänger ute honom. Typiskt mig att bli så här. Jag får se vad som händer. Om vi nu skall ses, blir det först i mitten av november och om det blir av, så kommer det har gått tre månader sen sist vi sågs. Tiden går och det är inte lätt att hantera det längre tycker jag.

Känslor och dylikt..

Den uppfattning ni möjligtvis får av följande text, kan ha en helt annan betydelse för mig och handlar antagligen inte om den person eller situation som ni vill tro att det handlar om.

Ännu en natt där jag inte får ro till att falla i sömn. Varit trött i flera timmar. Men när jag nu sitter ensam här hemma i denna stora lägenhet, flyger tankarna omkring och timmarna likaså.

Hade en intressant konversation med Julija tidigare ikväll som fått mig att tänka.

Kan man manipulera fram känslor och är det rätt att göra det i så fall?

Utgår från att svaret blir att det är mer än möjligt. Men jag vet inte om det är rätt, rätt mot en själv. Man leker mycket med sina egna känslor och tankar. Man manipulerar sig själv till att känna, och INTE känna.

Skall man bara låta det ske?

Jag känner mycket, och jag känner starkt. Men nu vet jag inte om jag borde göra det. Emellanåt känner jag en saknad. Fast många gånger bara en tomhet.

En förälskelse så blind att du inte hinner lägga märke till känslorna som byggs upp. Är det så?


Jag vill tro på livet. På kärleken. Men varför gör vi det så komplicerat för oss själva? Jag vill kunna älska gränslöst, utan krav. Kunna dela mitt hjärta med alla som står mig nära.

Är jag kär i tanken på att vara kär?

Tror jag lägger mig i sängen och funderar vidare på det här.
Korv fest och tjejsnack!

Var på "Korv-fest" igår hemma hos Ola som fyller år nu här på måndag. Jag, Erika och en helt bunt med män. Det var riktigt trevligt trots allt testosteron! Riktigt kul och se Mange, Per och Ola igen. Har ju inte träffat grabbarna på flera månader. Det blev en helkväll i Männens värld!

Idag har jag varit hemma hos Julija hela eftermiddagen och kvällen. Kaffe, kladdkaka och tjejsnack. Uppskattar allt du gör för mig gumman. Ger mig morötter och grejer! Tack..

 

Snart fyller Ola och Hasselnäs år! Grattis till er båda!

The little mermaid..

Hade brorsan över på besök i eftermiddags. Lite kaffe, prat och lite snark i soffan. Blev även middag innan han skulle vidare. Väldigt trevligt att ha honom här. Själv cyklade jag över till frugan för att spendera kvällen hos henne. Skönt att vi bor så pass nära varann. Hon klagar t.om på att jag cyklar hem till henne när vi bor så nära. Tycker det är praktiskt och bra! Så handlade vi in lite godsaker på hemköp.

Tea och pannkakor med nötcreme, bananer, nötter och filmen "Lilla sjöjungfrun". Alldeles för länge sen man såg den filmen. Tänk att man hade Ariel som förebild när man var liten. Ja, och Jessica Rabbit från "Roger Rabbit". Intressant nu när man tänker efter.

 

Tack för en jättemysig fredagkväll min underbara.

Kaffe och stjärnor..

Helgen närmar sig, och jag vet bara att vi kommer få mycket och göra på jobb. Haft två sköna dagar nu där min hjärna fått lov att köra på halvfart. Det är väldigt mycket på gång. Men jag är inte redo att skriva om det ännu.

Men saker och ting som jag gått och tänkt på länge, verkar falla på plats nu.

Igår var jag ute med SH på cykeläventyr i Köpenhamn. Besökte en guldsmed nere på Kongsvej och fick höra lite om olika procedurer för att tillverka smycken av guld och silver. Väldigt intressant!

Sen var vi på Tycho Brahe's Planetarium och såg "Sea Monsters" i 3D. Riktigt häftig föreställning!

 

Idag hade jag en mysig fikadejt med Michelle och Kristine i Oslo. Det blev choklad scones på United som vanligt. Är bara så glad att jag har möjlighet att gå av skeppet. Solen sken och det var en riktigt fin höstdag.

 

På väg till Akersbrygge.

Akerhus fästning.

Lördag kväll..

Ännu en dag på jobb har passerat förbi och nu sitter jag här med en stor påse popcorn alldeles för mig själv och ser lite på tv och pratar med Rex. Jobb har varit helt okej, inget värt att nämna.


Söta Michelle var ute och köpte scones på Lagekagehuset idag och till det fick vi marmelad här ikväll, som hon själv gjort och tagit med ut till mig. Det var en höjdare! Jag har det alltför bra.

Chanel #491 Rose Confidentiel

Latest in my collection of nail colours

Lönsedlar åt folket!

Dag 2.. Det är freaking KALLT i Oslo!! Min näsa är som en liten isbit just nu! hmm.. Tid för mig att packa ner lönsedlar i kuvert.. 251 stycken!! Wooohoo!! Sen har vi lika många vilotids scheman. OJ vad jag ser fram emot det här!

Liten uppdatering. Då ALLA mina kuvert med "vindue" var slut, fick vi låna en kartong från BK OSL.


Kuverten vi normalt använder ombord, är fliken redan öppen på, klara till att bara lägga i det som skall sändas och sen klistras dem igen genom att bara vika ner fliken. Check!

Kuverten vi fick av BK. Skall man först vika upp fliken, stoppa in pappret, slicka på fliken och sen klistra igen det. Efter 51 stycken var min tunga snustorr och hade fått sig en del papercuts. Fick använda mig av det gamla limstiftet. Oldschool? Never again! Detta tog dubbelt så lång tid. Investera i nya moderna kuvert!

 

 

Day 1..

Första dagen på den här törnen avklarad. Bara 11 dagar kvar!

Jag är evigt tacksam för de vänner jag har här ute. För deras stöd, vänskap och arbetsmoral. Utan att gå in på detaljer, vill jag bara påpeka att jag inte alltid är helt tillfreds med hur vissa hanterar konflikter och konfrontationer.

Michelle räddade min dag idag. Trodde jag skulle bryta samman. Djupa andetag räckte inte. Men hennes leende smittade av sig och kvällen slutade med ett leende och sprudlande positiv energi. Så tack Michelle för ikväll!

Tid för denna dam att sova. Lång dag imorgon. Gonatt världen.

The life I live..

Be a part of me, as I am a part of you..

RSS 2.0