Tonfisk och en älg!

Nyss kommit hem, jag borde varit i säng för länge sen.. Skall ut på havet imorgon och jobba i 16 dagar. Har inte ens packat. Typiskt mig.. Får packa imorgon istället.. Borde kolla tågtider..

Så vad har jag gjort idag?

Låg i soffan halva dagen, tror till och med jag somnade till i några timmar. Hade huvudvärk och stank av alkohol.
Inte för att jag var full igår, tre öl och en cider.. Men när man inte dricker så ofta så kommer dunkandet!
Papa hade planerat en middag, så jag stack dit runt 6pm. Stötte på Erika och Saga på vägen.. 

Tonfisk på burk var allt han sa att jag skulle få. Det blev iof tonfisk, men det blev lite mer än så.
Stekt tonfisk med saffranaioli, färskpasta med spenat, chili och vitlök och trumpetkantarellsås! Yammi!! 
Min papa är verkligen en underbar person att älska! Jag uppskattar vår quality time enormt mycket. Han är som en bästis, inte bara en papa.. Det var en jättetrevlig middag med bra rockmusik i bakgrunden och smaklökar som njöt till fullo! Det är bra att han äntligen börjat utnyttja både msn och mail. Lättare att hålla kontakt så..


Lee sticker till Thailand nu medan jag är ute på havet, och kommer visst stanna där i ett halv år. Så jag fick passa på att träffa henne ikväll. Det blev kort och intensivt. Vi stack hem till henne, eller ja hon bor hos Jonas så länge. Satt och slökollade på tv och snackade om Mads och Turkietresan hon nyss vatt på. Skönt och se henne. Jag hoppas du lever till det yttersta och njuter av din tid i Thai Thai!

Det var långt och cykla hem från Lorensborg, och kallt. Men man känner sig duktig när man väl kom hem.
Gick en kort promenad runt kvarteret med J.S och nu sitter jag här.. Dags och sova tror jag..

 


 


Hann inte skriva blogg igår. Jag hälsade på mama på kvällen, ej setts på ett tag. Tror hon uppskattade det. Vi hade iaf en mysig kväll.. Sen lite spontant bestämde jag mig för och hooka upp med Erika runt 11.30pm. 

Måste bara nämna något. Denna veckan har ju varit lite speciell på det sätt att jag träffat på massa folk jag inte sett på länge. Häromdagen, i fredags tror jag det var. Skrev Padde N. till mig på msn. Vi har ej setts på 2½ år. Sist var nog på min 25års fest hos mama. Igår ringde han för och säga hey bara.. Då jag cyklade förbi hansa för och möta upp Erika, så kom där en bil körandes sakta förbi mig. I den satt Padde N. och en polare. Det är bara så wierd att jag stöter på folk så här nu helt plötsligt. Så himla oväntat och kul! 

Mötte som sagt upp Erika, hennes kille och ett annat par. Vi gick till Fagans. Den irske puben som ligger vid Åhlens. Det var länge sen jag var där. De hade liveband.. Mycket folk och bra stämning. Då de stängde ville alla vidare, så vi hamnade på Harrys. Mycket folk även där. Men inte lika kul dock. Träffade på Pontus Broholm. 
I korthet, en bra kväll! 

Men även om det var en trevlig kväll, var det jobbigt med dessa två nykära par. Det fick mig bara och sakna Mads ännu mera. Har nästan lite panik. Man vill inte åka ut på havet imorgon. Men jag har väl inget val.

Nu måste jag verkligen sova..



 

...

Jag har spenderat tid på att sminka och fixa håret, ändå stämmer det inte.. Mitt utseende ser annorlunda ut. Det har inget med håret eller sminket och göra.. Det sitter längre in än så.. Själen gråter idag.. Men det är mycket som kan döljas med hjälp av det yttre.. Hoppas bara ingen genomskådar mig idag..





Nu skall jag bara få kläder på mig och sen cykla runt halva stan för att ta mig till mama. Behöver komma ut lite..

Orken har rest..

Har ingen ork till något som helst. Hade Mads vatt här hade han skrattat och frågat var min ork tagit vägen..

Jag borde göra nånting, vad som helst.. Men de jag vill träffa är antingen på jobb, upptagna eller bortresta.. Så jag väljer att stanna hemma och låsa in mig.. Ibland har man väl rätt att tycka synd om sig själv?



Doften av lacoste..

Hur wierd är man på en skala om man sprutat killens parfym på en t.shirt som man tänkt och sova i..? Isbjörn har också lånat lite.. Älskar doften, och saknar min man..


Här kommer en uppdatering av ovanstående text.

Tack Annelie för dina ord, skönt och veta att man inte är den enda som är lite "wierd" här i världen..
Det var skönt och somna till hans doft.. På något underligt sätt fick det mig att känna mig mindre ensam..

Lugg och mudcake..

Så här ser jag ut idag.. Nu får ni äntligen se mig i min nya lugg.. Låt kommentarerna strömma in! Själv kan jag tycka att jag ser ut som en liten skolflicka emellanåt.. Inte för att det är något fel i det.. hehe.. Kanske inte så smart och skaffa lugg när man som jag är lazy att fixa frissan var dag.. Men me like my new look anyway..



Mads has left the building. Det känns tomt. Måste ju bara säg att jag saknar honom och önskar att han hade stannat kvar. Men jag visste ju att han skulle åka.. Man kan visst aldrig förbereda sig nok. Baby steps, det är nog det enda sättet jag klarar av situationen på.. Har massa kärlek, men ingen Mads att lägga det på..

Har inte gjort alltför mycket idag heller.. Varit hemma med Mads hela dagen..

Men jag åkte iaf in till stan här på kvällen för att ta en fika med J.S. Stackaren fick vänta 45 minuter på mig i kylan innan jag väl dök upp, är tacksam för att han var så förstående. Men det ändrar ej det faktum att jag skäms att jag kom sent.
Efter en kort promenad satte vi oss på Espresso house och fick islatte och mudcake! YAMMI..
Har verkligen längtat efter kladdkaka sen Cissi skrev att hon skulle äta det igår.. Så tack Cissi för att du gör så gott intryck på mig! :) Det var trevligt och se J.S.. Vi har inte setts på år och dar, så det var kul och snacka och ta igen lite tid!

Det är lite små underligt hur jag stöter på folk lite överallt som jag ej sett på länge. Men det är kul! Där är så många man förlorat kontakt med, så det är tur att Malmö är så pass litet att man hittar varann igen..

Jag blir nog bara hemma ikväll, klockan närmar sig midnatt. Är otroligt nog rätt trött, men det betyder inte att jag kommer vara smart nog att lägga mig i tid. Kommer säkerligen kämpa för att hålla mig uppe så länge som möjligt. De sista tre nätterna har jag haft Mads vid min sida, så då har jag inte haft några problem med att sova. Nu sitter jag här i den tomma lägenheten och den enda som kommer ligga vid min sida i fortsättningen är Herr. Isbjörn..

Mads, jag vet att du läser detta.. Jag är inte längre bort än ett telefonsamtal.. Jag kommer alltid finnas här för dig Skriv, ring eller skicka mig en chokladkaka! Jag tänker på dig och hoppas du finner ro i din själ.. Älskar dig..

Bara hemma..

Mads är fortfarande kvar här hemma. Men skall nog åka hem till Aalborg imorgon. Det hela känns lite surrealistiskt.. Jag vet inte hur jag skall reagera eller känna. Det har varit skönt och ha honom här hemma, även om jag är fullt medveten om att det bara är tillfälligt. Jag var rädd att det skulle bli stelt och jag föreställde mig den värsta situationen. Men det hela har gått bra och vi har haft det bra.

Igår steg vi upp väldigt tidigt eftersom att Mads skulle vara på Capio kl. 10.00.. Tog taxi ner till stan och läkarbesöket tog inte mer än några minuter. Är glad att han fick möjligheten att komma in där, och svaren verkar ha varit tillfredsställande. Efter det fick vi frukost inne på Espresso house på hansa.. Det verkar vara ett populärt ställe för nyblivna mammor! Babyvagnar och ungar över det hela.. Själv kändes det ganska sorgset bara..

Gick ner till Sony center, och fick Äntligen det rätta linsskyddet till min kamera som jag väntat på i evigheter. Fortsatte ner mot magistratparken där vi satt ett tag och lapa sol och kollade på söta små hundar som lekte runt i gräset. Skönt att vi äntligen fick tid att prata ut och möjligheten att berätta vad vi kände och tänkte.

Vädret var underbart så vi bestämde oss för att fortsätta promenera, och hamnade i Slottsparken.. Sen vidare ner mot ribban och hundområdet.. Ännu fler söta små hundar.. Fortsatte ner mot Bo01 och kollade på båtarna som låg till i hamnen. Vid det här laget var vi rätt trötta och bestämde oss för att ta bussen hem igen. Resten av gårdagen slappade vi bara här hemma. Fick tortillas till middag och så såg vi Fanboys! Smårolig film som handlar om Starwars fans.. :)

Vi sov nog båda oroligt inatt, är trötta och sega idag. Minns bara att jag vaknade till flera gånger. Drömde väl otäcka drömmar igen, men som tur är så minns jag inte denna gång. Blev även väckt av älsklingen mitt i natten och vi låg och pratade hur länge som helst. Så jag vet inte hur mycket sömn jag faktiskt fått. Får hoppas på att jag kan sova bättre inatt.

Idag har vi absolut inte gjort nånting alls. Vaknade sent och sen har vi bara suttit stationerade här i soffan hela dagen. Man skall ha tid till att slappa också ju. Försöker undgå tanken på att han faktiskt skall åka igen.

Jag önskar man kunnat göra saker annorlunda, få honom att stanna.. Få det hela att fungera mellan oss igen. Jag har undvikit och prata med andra än familjen om min situation. Jag är inte mentalt klar till att ta itu med sanningen. Men snart har jag väl inget annat val. Fantasierna man haft, drömmarna om en framtid tillsammans. Barn kanske.. Det hela är så långt borta nu.. Nu står man på noll igen. Det är svårt att släppa taget om honom. Detta är personen som jag vill dela min vardag med, mitt liv.. Jag vet att det var ett svårt beslut för honom, och på något underligt sätt så har jag full förståelse för det. Men det är jobbigt.. Att älska gör riktigt ont..

Kvinna igen..

Dagen i korthet:

  •  Vaknar efter 3 timmars sömn.
  • Antagligen drömde jag om världens undergång, för jag trodde tiden stod stilla.
  • Dammsugar och dammar av lite..
  • 11:15 cyklade hemifrån mot Värnhem.
  • Stöter på en gammal bekant på vägen och står och snackar ett tag.
  • 12:00 Inga lediga tider hos Taibe förrän kl. 14:00
  • Cyklar in mot stan och yrar runt.
  • Bokar tid på Leep hair.
  • 12:30 lyckas komma in 15 minuter tidigare till vaxningen.
  • Cyklar tillbaks till Värnhem och hälsar på brorsan, får mackor..
  • 14:00 fick plockat ögonbryn och färgat dem..
  • 15:00 Leep hair, möts av Lee's gamla klasskompis. Hon klippte lugg på mig.
  • Ny look för 49,- Perfekt!
  • Cyklar hemåt..
  • 16:00 kommer hem svettig och trött..
  • Väcker Mads som kommit hem till Malmö tidigt idag.
  • .. Mys pys hemma bara med Mads..
  • 21:24 Mads sover i soffan efter pizzan.. Jag bloggar..


Bild på nya frissan kommer imorgon då jag kanske ser lite mer respektabel ut!

Gonatt världen..

rödvin och skön nattvisa..

När jag skulle bära ut cykeln från lägenheten idag, upptäckte jag att det satt en levande liten nyckelpiga på cykeln. Undra vad det betyder? Om det betyder något? Jag har ju haft problem med nyckelpigor här hemma, men nu när jag kom hem igår, har jag funnit dem döda på golvet lite här och var.. Men den här stackaren har klarat sig. Så nu är han ute i det fria..



Lite spontant, skrev jag och Padde Broholm på Msn.. Det gör vi iof rätt ofta. Men det är två år sen sist vi sågs. Tiden har verkligen flygit förbi! Han undrade om jag behövde skjuts någonstans eftersom han skulle in till stan. Så jag frågade om han ville ta en kaffe, och den idéen hookade han på direkt.. Så vi möttes i stan, jag följde med till Shock där han skulle handla skor. Sen satte vi oss på Barista.. Slutade med att vi fikade i tre timmar!! Tiden gick så snabbt, alldeles för kort tid tyckte jag.. Sen var jag desvärre tvungen och gå. Men det var riktigt kul och se honom igen, och WOW säger jag bara. Han har verkligen förändrats sen operationen. Är glad för din skull. Jag måste bli bättre på att ta kontakt!


Efter fikan cyklade jag ner till Malmborgs på Mobilia för att möta upp papa och handla in till middagen.. Det blev massa gott. Vi hann knappt komma in genom dörren här hemma så var han igång i köket. Så det blev inte att jag själv fick pröva att laga vildsvinsgrytan. Men jag och brorsan hjälpte iaf till och lärde oss massa nytt. Hann även damma lite i fönstrena under tiden han lagade maten.. Grytan blev riktigt god! Så tack för ännu en mysig afton..


Jag borde sova.. Men något tar emot.. Lyssnar på en skön nattvisa som jag fick av en gammal bekant.. Henke.. Den är nog bättre att försöka somna in till, än The Killers.. Dricker ett glas rödvin till så kanske det hjälper lite på traven!

Gonatt världen..

dreams..

Jag behövde visst sova ut.. Har vaknat flera gånger imorse, men valde att lägga mig igen. Någon skrämde livet ur mig genom att plinga på dörren, vågade inte öppna. Men så kunde jag höra ungarna från sidan om som skrek. Någon plingade visst på dörren brevid också. Så det brydde jag mig inte så mycket om och la mig igen..

Jag har börjat drömma mycket igen! Eller börjat minnas mina drömmar borde jag kanske skriva.. Jag hade en riktigt jobbig dröm om Mads häromdagen.. Jag tror jag grät när jag vaknade.. Vet inte med er, men jag får lätt en spykänsla.. Sen kom ångesten över att jag börjat drömma dåliga drömmar om honom igen. Jag vet ju vad det betyder.. Så vill jag ej ha det. Det är inte rättvist varken mot mig själv eller honom. Mads kommer hem imorgon, det blir intressant..

Jag måste ner till Möllan och handla inför middagen ikväll. Vildsvins gryta skall jag bjuda på. Så skall ner och handla in lite grönsaker och dylikt. Behöver visst rödvin också till grytan.. De stänger marknaden kl. 15.00 så jag borde komma igång. Det verkar vara en varm och solig dag idag igen. Tar nog cykeln ner till stan.. Nice..

Cornchicken, croquettes, bernaisesauce and salad..

Kyllingen tinade tillslut.. Men det tog tid kan jag lova.. Det blev en mysig liten middag och alla blev mätta och belåtna!



Är tacksam för att min bror ville komma på middag.. Med tanke på det som varit.. Det är underbart att ha honom tillbaks i min vardag.. Sakta med säkert.. Vi har inte riktigt pratat ut mer om det som skett, och jag tror faktiskt att vi båda har det fint med det just nu. Livet är för kort för att älta.. 7 månader utan min bror.. Det var alldeles för lång tid.. Är glad att vi försöker! Så blev det lite snick snack, kollade på youtube etc.. Nu har båda åkt hem och jag sitter i min tysta lägenhet..

Vad skall man hitta på imorgon då.. En sak har jag iaf planerat in, och det är att sova länge! Blir skönt! Får se hur det blir med klipp och färg.. Annica kan först på torsdag kväll. Jag vill gärna göra det SNART! Behöver en förändring i livet..
Vill färga håret mörkt igen.. Nu har jag ju min naturliga hårfärg, som är brun/svart/koppar.. Plus att det är helt solblekt i topparna.. Ser förfärligt ut! I NEED A MAKEOVER NOW!! Någon som vill hjälpa?? Jag sitter gärna modell..

Tror jag skall lägga mig snart.. Ögonen börjar strejka.. Gonatt världen..

Home @ last..

Så var man hemma igen.. Solen skiner och det är riktigt varmt.. Stod av båten kl. 9.15 imorse.. Tog bussen ner till Cph City, satte mig på barasso och fick mig en latte, juice och en bulle.. Läste tidningen.. Njöt av morgonstunden..
Sen tog jag tåget hem, möttes av en värmebölja.. Svettigt värre med grå joggingbyxor o mina nya röda sneakers som jag köpt på jobb för 471 DKK.. Nice price!! Dem är lite hårda, så måste verkligen gå in dem.. Det är lite irriterande faktiskt.. But I looove them! Måste ju ha lite färg i tillvaron.. hehe..



Hade stora planer på att gå ut och springa, men det verkar bara alldeles för varmt. Så jag har placerat mig framför datorn istället och har lagt upp alla bilder som jag tagit under tiden jag varit ute på havet.


Annica i arbetsuniform..
 
Mr. Gilbert

Min nya cabin.

Min utsikt..

Igår var jag och min kollega Birgitte på HMK tur. En guidad tur runt Oslo. Vi hade verkligen tur med vädret. Sol sken och der var riktigt varmt! Vi valde den längsta turen på 4½ timme. Det var ju inte rent nöje dock. Vi fick åka med gratis via jobb. Det är ju en del av vårt jobb att kunna informera gästerna om denna tur och vad de kan uppleva. Kan direkt säg att Viglandsparken inte är ett bra exempel att besöka om man har trötta ben.. Många trappsteg! Ni kan se en del av parken. Men för att komma till toppen skall man vandra uppåt.. Men vackert är det, och skulpturerna är fantastiska! Nedan kan ni se några exempel. Har en massa bilder för dem som vill se fler.

       

Vi fick även besöka Fram- , Kon tiki- , och Vikinga-Museet.. Det var riktigt trevligt och intressant! Har bilder från alla ställena, men ni orkar antagligen ej se fler museeums bilder.






 Söte lilla bibi i bussen på väg hemåt..

 
Pärlan i hamnen..

Har tagit en hel del bilder, som vanligt.. Men det får räcka för idag.. Tror jag skall gå igång och dammsuga.. Papa och Padde kommer förbi senare på middag.. Har tatt ut majskylling.. Men tvivlar på att det skall hinna tina.. Annars får jag väl gå ner och handla något.. Var inte förberedd alls, papa bjöd in sig själv.. Härligt initiativ!

Peace out!

På egna ben..

Så är det sista dagen Vibeke är ombord. Hon stoppar imorgon. Känns lite trist, nu när vi börjat få bättre kontakt. Men så är det nästan alltid iof. Så fick jag då veta att Jane inte kommer förrän fredag. Så jag har en enkel tur helt på egna ben.. Det skall bli intressant.. Jonas säger att det kommer gå bra, och att vi får jobba ihop. Så kommer även våra "designated persons" imorgon, för att göra en audit. Så jag skall till intervju på torsdag. Lite nervös måste jag ju erkänna.Det går helt enkelt ut på ISPS och ISM. För er som ej förstår termen, säkerheten ombord i samband med mitt jobb och mitt ansvar i terminalen. Skall läsa lite i boken ikväll tror jag. För och vara på den säkra sidan.

Fick pratat med älsklingen idag.. Skönt och höra hans röst.. Det var länge sen.. Jag hoppas vi ses nästa vecka i Malmö!!

Har tagit några fina bilder på solnedgången..


Gilbert tyckte det var roligare om jag visade soldnedgången..

 

Skall sova nu tänkte jag. Natti..

Ointressant liten Annica

Jag känner mig off.. Är helt ute ur kampen! Bryr mig inte om något, går runt i min egna lilla dimma.
Önskar jag kunde få åka hem, rehabilitera mig själv. Nu har jag bara en vecka kvar på båten.. Men det känns som evigheter. Vibeke åker hem på onsdag, så möter Jane ut istället. Jag har absolut inget emot henne, hon är bra på sitt jobb. Men jag får bara ingen kontakt med henne. Förstår ni vad jag menar? .. Sen att U.M kommer ut också, gör ju inte saken bättre. Mitt liv står på paus, och under tiden står det på rewind.. 

Här kommer lite bilder från vår tur nere vid Akers Brygge.. På bilderna kan ni se Lone, Knud, Jonas och Vibeke..
   
 
Bilder från Vibekes födelsedags- / avskeds-middag..
 

Jag har inte kommit på en lösning ännu på hur jag skall göra för att få det bättre. För att släppa all ångest och tråkiga tankar. Det finns inget jag hellre vill. Men samtidigt. Vad orsakade denna situation? Jag erkänner, jag är nere på botten och jag vet ej hur jag kommer upp igen.. Men öppnar man dörrar, får man också vara beredd på att sänka garden och bli stucken emellanåt.. Inte sant!? DET GÖR ONT!!

Tack Vibz (Mumin) för att du orkade lyssna igår.. Love you!

 

Pärlan..

Varit ute på havet nu sedan i torsdags. Måste erkänna, har det inte alls särskilt bra. Kan inte slappna av, har svårt för och koncentrera mig och jag känner inte att jag får in någon bra rytm..

Mestadels utav denna arbetsdag gick åt att stämma av konti och göra omkonteringar.. Låter spännande va?

Incheckningen var rätt udda, fick upplevt många sitiuationer som jag inte upplevt förr.. Arbetsmässigt är det ju bra, men samtidigt så känner jag ångest för vissa av gästernas skull. Men skall ej gå in på detaljer.

Mycket mer har ej skett.. Hade brandövning i fredags, hela besättningen fick åka ut med räddningsbåtarna.. Vi tackar Styrmand Sten för allt vatten han lyckades få in då han skulle stajla lite :p


Välkommen till brandövning..



 
18 månader idag.. Tänker en massa på älsklingen.. Vill bara se honom nu.. Har så mycket tankar som behöver komma ut. Känslor som flyger runt.. Förvirring..

Tror jag skall röra mig uppåt, se om jag orkar hålla mig uppe så att jag kan gå till shopen en sväng.. PEACE!

Älsklingen är djupt saknad!

18 Månader..

Jag älskar dig.. Hoppas du aldrig glömmer det.. Kan inte sluta tänka på dig..

-Kärlek-

Gay or not gay?

Om man kysser en kvinna.. Eller har sexuellt umgänge.. Betyder det automatiskt att man är homosexuell? Gay, Lesbo, Bi? Jag har tänkt på det idag. Jag är inte attraherad av kvinnor. Där finns många som jag helt ärligt kan säga är riktigt vackra, eller sexiga. Men jag hade aldrig blivit upphetsad av tanken att kyssa en kvinna.

En kvinnlig bekant var samman med en annan kvinna inatt. Men hon säger att hon helt säkert inte är lagt åt det hållet. Det förvirrar mig. Jag har aldrig prövat att vara samman med en kvinna. Vad fick henne att söka sig till en av samma kön? Hon säger själv att hon inte vet, eller förstår.. Men vad tror ni?


Denna bild säger allt tycker jag.. Hade en underbar dag igår!

Över till annat..

Dags att åka ut på havet imorgon. Har inte ens packat väskan och det är mitt i natten. Där är hur mycket disk som helst, och jag hade verkligen behövt städa. Men känns det viktigt? Jag har tappat lusten till det hela. Mads är fortfarande hemma i Aalborg, och det dröjer nog innan han kommer ner till Malmö igen. Det blir nog först när jag kommer hem från havet. Saknar honom enormt mycket. Här är så tyst och tomt. Känner mig inte hemma när han inte är här.. KOM HEM!!

Etage och burgers..

Kladdar helt säkert ner hela tangentbordet med fett från mina Mickey D. burgers.. Är hungrig och trött. Satt hemma halva kvällen, tills jag beslöt mig för att hooka på idéen att gå ut. Blev att jag och Julija stack hem till en gammal bekant tjejkompis, Carla! Skithärlig tjej.. Hanna var också där. Sen blev det utgång på etage. Man kunde ju lätt känna sig som gammelmormor! Jag undrar vad genomsnittsåldern var där ikväll. I vilket fall så hade jag trevligt sällskap men dock kunde det ju ha varit bättre musik. Men man kan inte få allt här i världen. Träffade också på Padde, Musta och Martin där inne! Nice nice! Vad var oddsen för det?

Jag behöver verkligen sova. Måste tillbaks till Dockan imorrn för att hämta upp min cykel som står utanför Carlas port. Det regnade ju så sjukt mycket inatt så vi inte kunde ta med dom till klubben. Typiskt.. Skall äta upp och lägga mig!

Gone.. *puff* .. Gone?

Mads har åkt hem till Aalborg.. Jag vet inte helt hur jag skall hantera det. Är nog fortfarande lite chockerad. Efter helgen som har gått, har jag väldigt svårt att placera mina känslor och tankar. Sitter här i vår tomma lägenhet och gör allt för att det inte skall vara tyst. Musiken spelas riktigt högt på datorn och tv.n står igång i andra rummet. Har ont i magen, nu är jag ensam här.. Gone.. *puff* .. Gone?

Helgen som gått har varit lite upp och ner. Jag förlorade möjligen en person, men vann en annan..

Bengt och Mama kom och hämtade upp mig i lördags eftermiddag. Så åkte vi ut till Bengt i Genarp. Känslorna svajade, men jag lyckades förklara för dom vad som skett och de var väldigt förstående. Tack allihopa.. Trots omständigheterna, så hade vi en trevlig lördag. Patrick kom också förbi och det är jag glad för.


Bengans nya pool

Patrick solar

Annica försöker flyta..

Mami n I..

Kräftkalas..



Trots en trevlig afton ute på landet, kände jag mig rastlös och visste inte vad jag skulle ta mig till. Patrick körde mig in till stan igen vid midnatt. Åkte hem och bytte om till party och åkte ner mot Lilla torg för att mötas upp med Julija och hennes arbetskamrater på Centiliter och gram. Men vi rörde oss snart mot Skeppsbron. Musiken var inte helt i min smak. Men det blev en trevlig natt och vi försökte hänga med i tempot. Men Julija var nog lite bra på den, och stack hem så fort de stängde vid tre tiden. Själv fortsatte jag neråt mot Breeze för att mötas upp med Brorsan och hans vänner. Utanför träffade vi på en gammal gemensam bekant, Taner.. Han följde med oss in och vi dansade vidare i nattens hetta.. Men istället för att åka hem efter det, och sova. Så fortsatte jag vidare hem till Patrik och Carlito.. Det blev en lång natt, kom visst hem efter nio på morgonen. Märktes av igår. Låg bara och sov och var totalt slutkörd! Är tacksam för att Mads stoppade om mig i soffan, hämtade dricka till mig hela tiden och var söt nog att gå ut och köpa pizza. TACK söte! Vill även säga förlåt till C. för att jag var otrevlig och agro. Ibland kommer det visst ut över fel personer.. Jag har inte alltid huvudet på skaft.. Tappade visst det hela i helgen.. Är bara så förvirrad och lost..



Borde städa, det är bara så dammigt och äckligt. Men här är en bastu som vanligt, så man inte ens orkar röra på sig. Tror jag lägger mig på soffan istället. Tror inte det är allt för smart att anstränga mig i vilket fall. Min rygg har det inte bra, spänningar och smärton på höger sida igen. Får se vad som sker senare idag. Om jag klarar att vara ensam hemma..

aj aj aj..

Som Carlos säger om mig;

Jag är inte känd för att göra smarta grejjer!

Jag håller helt och hållet med, det är jag inte!!


Tack för att jag fick gråta ut mot din axel igår.. Tack för att du gav mig själv chansen att bryta samman och må dåligt.. Tack för att du ställde upp.. Det gör ont, men du har nog rätt i att det gör över.. Nån dag..

Carlito my man!

Himmeln är verkligen underbar med Månen som lyser helt klart. Nyss kommit hem, haft en helkväll med Carlito och grabbarna på kvarterskrogen på Bellevue. :p Ni anar nog inte hur mycket jag saknat Carlos. På grund av diverse situationer, har vi ej setts på sån ca åtta månader. Jag har varit på mitt håll och gjort mitt, och han har varit på annat håll och gjort sitt. Vi fick inte mycket tid för oss själva annat än en kort promenad, där jag mest grät och sparkade på sten. Men det var riktigt festligt och hänga med gubbarna på krogen.. :o)


Leffe och Carlos spexar..


Jonas och tönten..

Först var jag inte ens säker på om jag orkade eller ville träffa honom. Vilket egentligen ej berodde på honom, utan på sitsen jag är i just nu. Är rätt kluven och nedstämd. Men jag tror det var bra för mig att träffa honom och bara få lite tid att skratta och prata.. Shit vad tiden har gått fort!



Här har ni oss, två trötta apor! Säg BANAN!!

Jag är glad att vi lagt ner tid på att lära känna varann och det vet jag att han också är. För om man tänker tillbaks ca två år, då vi jobbade tillsammans på Queen och jämför med var vi står idag. Så har vi kommit långt i vår relation! Detta är en man som jag respekterar högt och håller väldigt mycket av. Han har stor påverkan på mig, och jag hoppas vi snart får möjlighet för att ses igen. Jag har verkligen saknat dig din tönt!



Igår var jag och besökte familjen Finn. Det känns fortfarande konstigt och säga Finn.. Det har ju alltid varit David Olsson i mitt huvud. Men det är nog på tiden att jag lär mig.. För nu har Carin och David gift sig. Barn har de ju också. Egon som är 1½ år nu, och så lilla Ebott som är 2 månader. Jätte fina små pågar, men högljudda! haha..



Jag borde verkligen ta mig i kragen och träffa mina vänner mera. För det är samma situation med David. Vi går ju waaay back! Så långt tillbaka att vi snackar om småglytt som tjuvringer på ens porttelefon och säger massa dumma saker och springer därifrån fnittrandes. Yes, vi snackar om en 5 årig liten David och Annica på samma gård på Spångatan 7B.
Så vi har gått igenom mycket tillsammans genom åren. Underbart!

Jag borde snart sova, skall bara snacka klart med C. på msn.. Sen raka vägen i säng..

Gonatt på er..

Vietnamesiskt och Potter.

God afton till er.. Är lagom trött idag.. Vietnamesiska favorit restauranten på Möllan, har öppnat igen efter renoveringen. Så jag och Mads var förbi och åt middag, fick äggnudelsoppa med scampi, krabba, musslor och bläckfisk! Yummi!
Jag rekommenderar starkt er att besöka krogen, väldigt god mat och servicen är super! Man känner alltid sig välkommen av paret som äger det. Plus att det är prisvärt!

http://www.oresundsregionen.se/sv/foretag/39/restaurang-asien/index.aspx


Sen var vi på bio och såg nyaste Harry Potter filmen. Kul film.. Fått i mig alldeles för mycket popcorn känner jag. Tror jag skall lägga mig på soffan.. Gonatt världen!

Bio och kalvköttbullar.

Jag undrar vad folk tänkte då de såg mig cykla runt som en liten påskkärring i regnet.. Är glad att jag hade min grönblommiga scarf som jag fått av papa med mig. Det har öst ner ikväll, riktigt höstväder. Måndag kväll och det blev middag på "Bullen" eller Två krögare som det egentligen heter. Potatispuré med kalvköttbullar, med brunsås, lingon, och ättiksgurka. Papa fick en härlig rödspätta.

Sen blev det bio, Public enemies med Mr. Johnny Depp i huvudrollen. Gangsterfilm Deluxe! Rekommenderas starkt! Ni kan ju se trailern på deras hemsida;      http://www.publicenemies.net/

Tidigare idag hann jag även med ett besök hos mama. Vi ses inte så ofta tyvärr. Vi gjorde inte nått speciellt, satt bara och snackade. Sen fick jag massa kött och pålägg att fylla frysen med. Tack!

Just nu står Mads framför mig här i köket och brer ut smält choklad på den nybakade kakan han gjort precis innan jag kom hem. Han är bara helt underbart söt!! Ser fram emot morgondagen då jag får äran och smaka på den! :)



Jag tror att jag skall lägga mig på soffan en stund. Gonatt världen!

Chokladkaka och kräftor!

2009-08-01 @ 17:50:45
Är igång och rydder lidt op.. Kaos här hemma.. Men jag har lovat Mads och inte bli panikslagen.. Så jag försöker städa lite i taget.. Vill ha en större lägenhet.. Eller iaf mer utrymme. *drömmer*

Mads är igång och bakar kaka.. Woooho!! :o) Har kräftor på upptining, skall över till Julija och Alex senare på knytkalas.
Det blir helt säkert mysigt! Har packat en liten påse med smått och gott som hon skall få i födelsedagsgåva. Hoppas hon blir glad för det.. :) Saknat min lilla get!

Skall fortsätta städa.. Vi hörs!

Och Annica, min säng är sönder.. haha.. Det är därför jag behöver köpa en ny.. Tycker även det är synd att du lagt ner din blogg, jag följde den och din vardag. Hoppas allt är bra med dig..



Nu är vi hemma igen. Det blev en väldigt trevlig och kladdig kräftmiddag.. Camilla tog lätt pris i att kladda. Det är iaf inte kräftor hon skall bjuda på om hon skall på dejt! hahaha... Julija vann pris i att äta flest kräftor, vi andra var nog medelmåttiga! Jag vet inte hur många jag fick i mig, men tillräckligt för att få ont i magen. eller så var det allt vitlökssmör på de rostade mackorna kanske? Sen fick vi nyponsoppa med vaniljglass och mandelbiskvier till dessert! Tack för ikväll!

 
Supergoda kräftor!

 
Mätta?

 
eller trötta?


Julija a.k.a Dalí?

The life I live..

Be a part of me, as I am a part of you..

RSS 2.0