Back to work..

This is Me earlier today, on my way to work.

And now in uniform, back at work..

And the view from my window right now.

Malmö, parkernas stad.

HAPPY BIRTHDAY PATRICK!!

Happy playing on our "drums" and singing in the hood..

Nellis och mys..

Varit uppe sen klockan sju imorse, så det är snart tid för mig att sova. Ligger redan i sängen och väntar bara på att klockan skall slå tolv så att jag kan ringa brorsan och gratulera honom på födelsedagen.

Jag har ju varit hundvakt hela dagen åt Nella. Det har varit riktigt mysigt och hade faktiskt henne ända till middagstid. Lekt, busat, sovit och kollat på tv. Något jag absolut kan göra om snart igen. Kvällen spenderade jag hemma hos Julija i deras nya lägenhet, samman med Camilla och Jackie. Gjorde inte mycket mer än att umgås och hjälpte dem med att få upp lite småsaker.

 

Hassel har också varit på besök idag. Kom över med lunch till oss alla. Sen låg Hassel, jag och Nella hela eftermiddagen framför dumburken bara. Riktigt soft eftermiddag. Alltid lika uppskattat och ha honom på besök.


I helhet har det varit en skön höstdag och vädret har ju hjälpt på humöret en hel del eftersom det varit solsken hela dagen. Imorgon väntar havet igen. Nu är jag bara borta i tolv dagar, försöker intala mig själv att det kommer gå fort. Har en del och se fram emot när man kommer hem vilket gör att det antagligen kommer gå ännu fortare.

Gonatt änglar!

Lovely day..

Det har varit en sån där skön dag. Där man känt att en börda lyfts från ens axlar. Kanske berodde det på mailet jag skickade till honom. Jag fick sagt det jag behövde. Nu är jag fri att andas igen.

Spenderade eftermiddagen med Julija. Hjälpte henne med teorin till körkortet. Brorsan kom också förbi caféet och umgicks lite med oss. Sen var vi förbi hennes nya lägenhet som hon och killen flyttar in i imorgon. Riktigt fint. Reality check, livet förändras snabbt och drastiskt ibland. Mitt liv är långt från stabilt, och det inser jag nu. Men det är på rätt väg. Jag får ta babysteps, så skall jag nog komma tillbaks till det som en gång varit.

Ikväll har jag varit hemma hos brorsan och tjejen. Druckit kaffe och myst i soffan. Det var länge sen jag besökte dom. Nu undrar jag, varför gör vi inte detta oftare. Det var precis vad jag behövde. Ett litet tjejsnack med henne.

Lyssnar på "You". Låten har fastnat och nu blossar alla känslor upp igen. Vad gör jag?

Har verkligen känt ett behov att få lov och mysa med LeeLee, så tror jag går tillbaks till köket och fortsätter vårt lilla snack. Ibland, behövs bara LeeLee för att jag skall känna stabilitet och lugn. Min underbara Bomullstuss.

Imorgon skall jag vara hundvakt hela dagen medan paret flyttar, så tror snart jag går i säng. Gonatt världen!You..

Ik mis je..

You used to told me, to come out of my shell. From my Dreamworld.


When I finally did, the world outside was new and I lost it for a while. I thought you would be there to hold my hand. Catch me when I fell over all these trees. I realized that I stand here alone now.

I lost my dreamworld, will I loose you too?

ℒℴѵℯ ♥

Mama's B-day ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

We had a wonderful saturdaynight and mum was smiling and dancing all night long.

I want to take this opportunity to thank all guests that showed up. We appreciate it ♥

Darkness..

You might wonder why I sometimes write my blog in English. The only reason I can come up with, is that my mind and thoughts comes up in English. Like now.

Darkness surrounds me today. Like a dark heavy cloud, waiting to strike me with the lightning. The air is thick, I am struggling to breathe. All I want is to hide. There is Emptiness and my heart turns cold.

I feel sick, and my head will explode.

Me?

Who am I ?

Selma..

This is a true friend. I just logged on facebook, and this is the first text I saw on my wall.

"Hey my chinese friend, oh what to write... Well if I am not there for you then, who is. You just forget sometimes that, I always know when your sad and not to keep count or anything, but I think you have been there for me more than you will ever know:) Love you lots xoxo"

I am speechless.. Selma, I love you..

Smaken av blod..

Det blev som sagt en rätt soft dag. Hängt mestadels av dagen här hemma med Johan och snackat lite och sett på tv. Inte gjort något speciellt egentligen, men det har varit helt perfekt för mig. Ju mer jag pratar och umgås med Johan, destu mer uppskattar jag att ha honom som vän.

Blir en sen natt för mig, trots att jag var klar till och gå i säng redan innan sju på kvällen. Nu snurrar alla tankar och tandvärken är inte och leka med. Borde gå i säng, men ser massa tramsiga program på tv.

Imorgon väntas städning och så får jag arbetsledaren från Sydmåleri över på besök för att titta på mitt tak i matsalen som redan börjat krackelera. Det är så skönt att inte ha planer och bara göra ingenting! Njuter verkligen.

Såg förresten filmen "Kick-Ass" igår. Ni som inte sett den. Se den! Ni får ett gott skratt!

Tandalös..

Har varit hos tandläkaren idag. Efter många om och men, blev det en tillfällig lösning på problemet. Fick dra ut ena visdomstanden i överkäken. Går ju och tuggar på tandköttet i underkäken. Mys! Skall tillbaks nästa månad, och fortsätta behandlingen.

Var även inom infoteket för att gå igenom olika utbildningar med en studievägledare. Det gick väl si så där.

Hänger hemma med Johan nu, så säger tack för nu.

Mudcake..

I miss my partner in crime!We have to hook up soon again..

HEMMA!

Måndag förmiddag. Sitter här i lägenheten och njuter av att bara vara hemma. Någon inspirerade mig denna morgon till att lyssna på jugge sånger. Tack! Är på riktigt härligt måndags humör och skall snart bege mig ut på en promenad i höstvädret. Det blir en tur ned till Infoteket först och främst.

Har lite och ta itu med denna vecka, men får ta en sak i taget. Det är en fin dag! Kärlek till er alla.

Lång dag..

Dagarna smälter lätt in i varandra och man tappar greppet om vilken dag eller vilken hamn man är på väg mot.

Lång dag idag. Normalt håller jag några timmar ledigt mitt på dagen. Men istället var jag, min chef och Businessleader accommodation på ett 3½ timmar långt möte där vi introducerades inför det nya inköpssystemet vi kommer få våren 2011. Jag fruktade mötet, men det visade sig vara väldigt intressant och lärorikt.

Suttit med avstämningar hela kvällen och beställningar. Är trött. Skulle hem på torsdag, men stannar på havet fram till lördag istället.

Lördag och evakueringsövelse.

Idag blev det en evakueringsövelse och sedan hissades vi ned med en av räddningsbåtarna och var ute och seglade en tur runt Operan här i Oslo. Det var inte fler än mig, Marcin och Vibeke från admin avdelningen.

The feeling..

Of being ignored, is terrible.
To miss someone, is even worse.
I can not do anything, I can not reach you.

I need you, but you are not here.

Tandvärk!

Nu har jag varit hemma från jobb sedan i måndags på grund av inflammation i mun och tandvärk. Mindre kul!

Två besök hos tandläkaren för att konstatera att min visdomstand i överkäken slår emot den undre då jag biter. De har nu skurit väck en del av slemhinnor/tandköttet. Mindre skönt och jag kan inte sova om nätterna eller äta fast föda utan att det gör ont. Åker dock ut på havet igen imorgon. Nästa fredag väntar ännu ett besök hos tandläkaren och även veckan efter det. De sa att de skall överväga om de skall dra ut en av visdomständerna.

Imorgon kommer snickaren förbi, så jag borde nog gå i säng snart.

New haircut..

Before

After

 

 

 

 

 

Good night..

Angel with broken wings..

Sekreterare..

Så var man sekreterare igen. På med läsbrillorna och tänkarhuvudet. Nu får vi se hur det går, har lovat mig själv att hålla huvudet högt. Är lite frånvarande idag. Ont i hals, öron och täppt i näsan! No good, men med lite sund kost så skall jag nog hålla mig frisk. Har dock fått en rätt kraftig inflammation i tandköttet på grund av min ena visdomstand. AJ! Får hoppas på att det blir bättre snart.

Hoppas att Chilie mår bättre idag, så hon kommer på jobb. Kan märka att jag behöver henne här. Saknar dig!

Me, myself and I..

What is trust?

Friday night, stuck on the boat. I am really tired, but my head is spinning around.

Am I just an empty shell? Is it all worth it?

I sit here, feeling more empty than ever.

Happy Belated Birthday to us!Det är inte alltid det är så positivt att vara sommarbarn. Inte om man jobbar som vi gör.
Idag kunde jag och Thomas äntligen få vår efterlängtade födelsedagsmiddag.
Steaks med pommes och glass till efterrätt! 3 månader efter, men det blir aldrig för sent!

Poäng till mig!

Fick först 5 poäng för att jag hjälpte den äldre och svårt gåendes mannen med rullatorn att komma ombord pärlan tidigare. Inte kan han ju sitta här till 15:30. Sen fick jag xtra poäng för att jag fick ordnat så att hans kabin blev klar direkt :) Jag är en duktig och serviceminded flicka sa han!

Tillägnat Johan Hasselnäs!

Underbar dag!

Ibland, kan en kort mening har större betydelse än vad man tror.
Precis innan han gick ut från dörren log han stort och sa;

-När du är trött eller mår dåligt där ute, så tänk på att du snart kommer hem igen!

Det fick mig att tänka efter och ändra mitt tankesätt, och jag är otroligt tacksam över att du sa det.
Du är verkligen en fin människa Johan! Är glad att jag mött dig och jag hoppas vi kommer lära känna varann bättre med tiden. Vet att du är en person jag kan trivas med. Tänk att det du sa, kunde ha så stor påverkan.

Jag ler.

The life I live..

Be a part of me, as I am a part of you..

RSS 2.0