Halv..

Känner mig halv utan honom. Jag kan inte föreställa mig ett liv utan honom. Vår vänskap är något av det heligaste i mitt liv och tanken på att han inte kommer finnas hos mig mer, gör ont! Hur kan man bara släppa en vänskap så lätt? Hur kan man bara stänga av känslor och en relation på det sättet? Förtjänar jag inte ens en förklaring?

Saknar dig ♥

Så var det den tiden på månaden

280220111429 (MMS)

Så var det den tiden på månaden då man ska stämpla MÅNGA cigarett sedlar! Joy oh joy! Sen är det dags för lönespecifikationer och vilotids schema som skall sorteras och läggas i kuvert.

Vill hoppa!

Hade velat hoppa överbord nu! Simma hem till Malmö och gömma mig under täcket.

Hade det inte varit för att brorsan kom på besök idag, så hade jag inte klarat resten ut av dagen.

Idag går ALLTING fel och jag kan inget annat än att ta emot smällarna!

När allt annat känns för jävligt

När allt annat känns för jävligt, så räddar min bror mig genom att överraska mig med ett besök! Mina sorgsna tårar omvandlas till glädjetårar. Älskar dig så mycket att det gör ont!

Klump i magen!

Skakar i hela kroppen, gör allt för att hålla masken och inte börja gråta.

Har en stor klump i magen och hjärtat slår fort. Säg att det är ett dåligt skämt?!

Jag vill inte tro på orden jag läser, vill inte se sanningen i vitögat.

Kan inte hantera det här, vill inte hantera det här. Mitt hjärta gråter idag.

Känns som jag skall spy, svimma och gråta samtidigt.

My view right now..

To many readers?

It can't be for real that I have had 250 readers on my blog today.

Did someone push the REFRESH button 250 times? haha..


Woodbridge New Jersey..

Whom are you, that reads my blog?

It's funny how people around the world reads my blog, and they probably does not even speak Swedish.

Woodbridge / New Jersey
? Who are you?

So, tell me..

En helt vanlig dag i Oslo

Så här såg det ut när vi skulle lägga till i Oslo imorse. Först blev vi runt 15 minuter försenade när vi skulle lägga till eftersom det var svårt att lägga till på grund av all is. Sen fungerade inte vår fjärrkontroll som vi använder för att sätta och ta landgången, så en från biljettkontoret fick komma upp och sätta den åt oss. Sen bildades det kö ut till tullen då de gjorde kontroller idag och terminalområdet är smalt och långt. Vilket äventyr!Totalt kluven..

En skådespelare kan alltid dra på sig ett smile och låtsas som om man är världens lyckligaste. Så har jag känt hela dagen. Hållt masken och bara kört race:t! Har varit nära tårarna hela tiden och bara känt mig så otroligt kluven. Hade sån lust att ringa till Hassel för att prata, men det kan jag ju inte. Han är nånstans i Asien på resande fot. Behöver prata, rensa skallen. Dela mina tankar och känslor.

Man skall inte hoppas för mycket på saker och ting, man blir lätt besviken och ledsen.

Som en rädd kanin

Känner mig som en liten kanin som blir jagad och snart kommer bli skjuten i nacken.

Nervositeten tar över och trots jag till 99% redan kan förutse vad resultatet blir, kan jag inte låta bli att hoppas. Inväntar Chilie, behöver verkligen henne nu. Hennes närvaro och stöd. Vet inte riktigt var jag har mig själv. Låtsas som om allt är bra, att allt är ok. Men det är det ju självfallet inte. Inte så som jag tänker.  

Känner mig så dum, som hoppas. Som drömmer. Ser på dom små, vill gråta. Pratade med LeeLee tidigare idag, kändes så otroligt skönt att få ut lite av det man bär på. Att veta att där är någon som vet hur man har det, vad det är för tankar och känslor man går igenom just nu. Som förstår en.

2011-02-23 @ 12:28:46

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Liten uppdatering. Chilie har nyss lämnat båten efter ett kort besök. Har det ännu märkligare än då hon kom ombord. Lite besviken, om än lättad. Ser ner, det blir svårt och hålla masken idag.

Sista dagen i GSC!

Det har varit trevligt och jobba i GSC veckan som gått, men nu närmar det sig sitt slut. Ett morgonpass till bara, sen skall jag ned på A-kontoret igen och leka sekreterare. Big boss kommer ut imorgon, så det kommer helt säkert bli en bra dag. Efter att ha haft en rätt hektisk helg med många passagerare, har de sista två dagarna varit alltför stilla. Spökskepp! saknar verkligen och ha Chilie här ute, saknar och prata med henne.

Kvällen har jag spenderat i loungen med alla sötnosar. Väldigt mysigt! Uppskattar våra kvällar i soffan när vi ser på kropumulige på tv. Nasty stuff! Haft svårigheter med att falla i sömn flera nätter i rad nu, så det har blivit sena kvällar i messen. För mycket och tänka på och har svårt och finna ro.

Alone!

Härlig dag, och snart blir det pizza i messen med tjejerna.

Nu återstår bara två veckor på havet. Joy oh joy!

Sur röv!

Total blackout Danmark

Måste ses, ni kommer vika er av skratt!

Ännu en weekend..

Så var helgen överstökad. Haft cirka 1700 passagerare var dag och den ena dagen har inte vatt den andra lik. Nu sjunker passagerar antalet till cirka 900 imorgon. Är dock inte helt tillfreds med att både Chilie och Jane skall hem imorgon. Jane skall i och för sig med på fritur till Oslo, men det gäller inte. Vi får se hur det går. Jag skall arbeta i GSC fram till onsdag. Sen har jag ytterligare två veckor som sekreterare.

Nyss sett film med tjejerna. Blev en teenager film "Easy A".

Tror jag skall försöka sova snart. Det har varit en märklig dag. Varit helt slutkörd. Drömde återigen om en kollega. Denna gång var det bara inte L. Märklig dröm! Sen pratade jag med M.N tidigare idag och det har självklart påverkat mig. Inte för allt i världen, trodde jag att han skulle förstå att låtarna påminde om honom. Men sen när jag tänker efter, han känner ju mig in och utantill. Eller nästan i alla fall. Vi får se hur det här går.


En fin vårdag..

En jättefin vårdag här i Köpenhamn. Njuter av solen och ler för mig själv. Det är rätt kyligt och vattnet har återigen frusit till is. Fick precis 3 små gåvor från Michelle och Gugi också, så nu är jag ännu gladare! Oboy, Hello kitty klämmor och en handske man kan torka av damm och vatten med! Perfekta gåvor! ♥ De är så söta, ger mig alltid så roliga saker. Skall själv en sväng till Netto tror jag. Måste inhandla tvål och annat smått och gott.

Nästan 1700 passagerare med idag, 1200 av dom är nya passagerare och cirka 1100 av dom är danskar. Ser fram emot ikväll när vi skall stå i Guest service centre! Undrar om det blir lika busy som igår. Det är givande att arbeta där uppe istället för att bara sitta nere på kontoret med det administrativa. Speciellt nu när man skall vara ute i tre veckor så kan det vara skönt med lite avväxling. Föredrar ju att arbeta som frontfigur och serva gästerna än bakom stängda dörrar. Men samtidigt kan det ibland vara skönt att bara passa sitt eget arbete och inte prata med någon. Man kan inte få allt i världen, därför är det bra att man kan flexa lite i vår avdelning.

Jag har dock märkt av att jag har väldigt svårt för att koncentrera mig på studierna här ute. Måste verkligen fokusera. Men har i alla fall lyckats bli klar med uppgifterna som skulle skickas in. "Passport/visa/currency/customs". Känns otroligt bra och det var väldigt intressant!

Snö i Oslo!

Tjejerna nere på biljettkontoret här i Oslo var så söta och gav mig en varm filt imorse. Jag var ju så smart så jag kom ner i check in, i fleecejacka, kjol, nylonstrumpbyxor och ballerina skor. Det snöar i Oslo vill jag bara påpeka!

Check in var lugn och rätt tråkig. Satt och kollade ut genom fönstret och drömde mig väck. Hade några konferencegäster, men satt mer eller mindre hela förmiddagen helt ensam där nere. De har fått installerat nya lampor. Ser ut som värmelamporna man har i gris stallen till kultingar. 200watt ligger de på! Herregud!

Har lovat mig själv att ta tag i studierna den här gången jag är ute, så får nog påbörja mina uppgifter som skall vara inlämnade om bara tre dagar. Har verkligen tappat motivationen till studierna. Det är inte bra, måste muntras upp!

Eller så är jag bara allmänt trött på det hela. Känner bara att jag hade behövt komma bort, om än bara för en weekend. Men det blir inte aktuellt tror jag. Pratar med Kristine för tillfället. Vi försöker planlägga vår lilla tur till Amsterdam här i maj månad. En långweekend bara vi två. Längtar redan!

Oh well, om man skulle göra något vettigt nu då.

Hade sista dagen på Ving idag. I alla fall...

Hade sista dagen på Ving idag. I alla fall på ett bra tag. Nu väntar havet mig i tre veckor. Sen ser mitt schema för båten rätt snurrigt ut för mars och april. Har examen i mitten av mars, det är därför jag måste jobba så underliga pass. Jobb gick smärtfritt idag, men har varit rätt slutkörd. Sen blev det lite nödvändig shopping innan jag åkte hem för att städa och tvätta hemma hos papa. Medans tvätten var igång gick jag hem till Alex och Julija. Det blev middag från China Garden. Har ej ätit där på flera år, men det smakade helt okej trots de inte hade kryddat alls. Nu har jag hängt upp tvätten och plockat undan här hemma. Sängen kallar! Godnatt världen.

Middagen hos papa blev suveränt god, eller...

Middagen hos papa blev suveränt god, eller som Lee hade sagt "faktiskt" god! Till middagen såg vi filmen 127hours. Baserad på en verklig händelse och vad jag skulle vilja kalla det, ett Riktigt äventyr! En film för Jungleboy och Jane! Sjukt bra! Självklart somnade jag till film nummer 2, True grit. Tyckte även den filmen var riktigt bra. Men det dumma med mig är, att hur bra en film än är, så somnar jag enkelt till den. Missade nog en tredjedel, får se om jag hinner se resten imorgon. Sträckan mellan mig och papa kändes otroligt lång när man är så trött, frusen och utmattad! Vinden blåste verkligen upp och den isande kylan gav mig tårar längs med kinden. Nu har jag äntligen bäddat ner mig i min drömsäng med ett stort duntäcke. Rutinmässigt ställer jag minimum sex alarm innan jag somnar och checkar det om och om igen så jag verkligen satt det till. Nu somnar jag närsom. Gonatt!

Lagar mat med papa! Sweet!

130220111396 (MMS)

Lagar mat med papa! Sweet!

Godmorgon till er alla. Har sovit som en s...

Godmorgon till er alla. Har sovit som en stock men är fortfarande riktigt trött. Dags att cykla till jobb. Hade de märkligaste drömmarna inatt. Hade bland annat en om Lasse på jobb, skum! Nästan så jag kände att jag behövde skriva till honom när jag vaknade. Cykeltur nästa!

Det kunde inte varit en mer soft lördag! H...

Det kunde inte varit en mer soft lördag! Har ju varit sjuk nästan hela veckan från jobb på grund av migränen. Så det var kul att komma ner på Ving idag och få något vettigt gjort. Efter jobb cyklade jag direkt hem till Alex och Julija och där har jag varit tills nu. Babyboom deluxe! Softat, sett på tv, lekt med babys:ar, lagat middag ihop och sett två filmer. "Precious" som jag verkligen rekommenderar er till och se, som baseras på en sann och tragisk historia. Den andra filmen var "I rymden finns inga känslor". En svensk film om en kille som har asberger. Riktigt bra film den också! Nu skall jag nog lägga mig dock, jobb väntar om bara några timmar igen. Saknar min soffpotatis!

Pancakes! Äntligen lyckades det! Nu blir d...

110220111392 (MMS)

Pancakes! Äntligen lyckades det! Nu blir det mys i soffan med wifey och Bruno!

Någonting gick helt galet fel med vår pann...

110220111391 (MMS)

Någonting gick helt galet fel med vår pannkakssmet! Fredagkväll spenderas hemma hos wifey. Går alltid lika bra för oss. Men kul har vi!

Så här retarded och sur ser man ut efter a...

100220111373 (MMS)

Så här retarded och sur ser man ut efter att man bråkat med en taxi chaufför i Malmö!

Gråter lite till Extreme home makeover. Li...

Gråter lite till Extreme home makeover. Ligger utfläkt på soffan som en liten gris. Spillt halo halo på mina mjukisbyxor ser jag. Om ni undrar, så är det en filippinsk dessert. Nyss ätit soumen också, mår lite lagom illa. Tror det är medicinen jag tog innan. De sa att jag skulle må dåligt av den. Eller så har jag bara ätit för mycket wasabi till min soumen. Än så länge har medicinen inte haft någon effekt på mig. Är bara extremt trött. Så tråkigt och vara ensam när man mår så här.

Fick efter mitt läkarbesök, medicin med rä...

100220111366 (MMS)

Fick efter mitt läkarbesök, medicin med rätt komiskt namn. Nu får vi se om dom hjälper. Min läkare är övertygad om att min migrän kommit tillbaks. Fyra dagars huvudvärk är väl inte heller helt okej.

Chips och vaccinationer

Borde resa mig upp från soffan och tända lamporna. Sitter här i mörkret och ser på "Vänner". Kan knappt se tangentbordet. Har näsan ner i böckerna idag, nu börjar det närma sig den ena tentamen i mars. Är nervös, men samtidigt fungerar jag bäst under press. Nästa avsnitt, visum och vaccinationer.

Har fortfarande huvudvärk, tredje dagen nu. Hela kroppen värker och vid det här laget, vet jag att det inte finns något jag kan göra utan får bara invänta att det försvinner igen. Har inte jobbat på två dagar, men är nog tvungen att gå dit imorgon. Huvudvärk eller inte, vill ej missa för mycket på jobb. Skall försöka få en akuttid hos Zinker.

Sitter och drömmer. Tänk om man hade kunnat flytta utomlands och jobba därifrån? Hade vatt perfekt nu!

Santa, my savior!

Magen är platt som en pannkaka igen, så jag är definitivt inte gravid. Om än man haft flertal av symtomen. Men jag är fortfarande så gottis sugen. Det var till och med en i helgen som ringde mig och frågade om jag övervägt abort? Vet inte helt hur jag skall ta det? Är det fel av en, att man gått och hoppats på att man blivit med barn trots man har en p-stav? Stirrat på min mage i spegeln, önskat att där skulle vara en liten trollunge där inne. Men icke. Känner mig som en idiot som springer runt här i lägenheten på jakt efter socker. Fann en jultomte som jag fått av Sirak. Den får duga! Choklad och lite japanskt chips. Det är dagens kost.

barn..

Efter kvällens konversation med brorsans tjej, står jag ännu starkare som individ och i de värderingar jag har.

Jag är helt övertygad om att det jag tror på, är det som är riktigt för mig.

Words from a wise person.

Words from a wise person. "Acceptance is not submission, is it acknowledgement of the facts of a situation. Then deciding what you're going to about it" My life situation is about to change, again. The last 7 months of my life I've felt torn. I've been struggling with these feelings and the meaning of them. Now it seems like God helped me on the way. Now it's up to me to be strong. Is this the end?

Prepering japanese dish "soumen"

070220111363 (MMS)

Prepering japanese dish "soumen" for our last dinner together before Kitty goes back to Japan! I'm gonna miss her company!

Sitter på Espresso house nere på skomakare...

060220111358 (MMS)

Sitter på Espresso house nere på skomakaregatan igen. Tappat räkningen på hur många gånger jag besökt Espresso house senaste veckan. Men det är i alla fall min tredje chevre/fikon macka. Är omringad av småbarns familjer. Jag står inte ut. Känner mig så tom. Allt gulligull snack, gråt, blöjbyten. Jag vill också ha allt det där. Det är så avlägset från min värld.

Grattis Bengt!


Grattis Bengt! Japansk och Filippinsk födelsedags middag hemma hos mama.

Jättemysig afton. Tror min mama uppskattade att jag tog med Kitty. Hon gjorde ju till och med japansk tempura som Kitty verkligen gillade.

DFDS Party!

Festen hemma hos David och Emil var super!

Tack till Amanda, Anja, Bo, Bobber, Chilie, Kitty, Snorre och alla andra som förgyllde min kväll. Länge sen man festade en hel natt och däckade på en puff! Men det blev inte många timmars sömn då en i gänget snarkade som en timmerfabrik och höll alla andra vakna!

Så vi åkte hem till Malmö istället och sov några timmar till innan vi begav oss ut på äventyr. Fick visat Kitty Bo01, Malmöhus slott, Gamla väster och stan. Efter det var det raka vägen hem till Mama. Ikväll blir det födelsedagsmiddag för Bengt som fyller år imorgon.

 

 

När vi kom hem idag från Köpenhamn låg ett...

050220111344 (MMS)

När vi kom hem idag från Köpenhamn låg ett efterlängtat brev och väntade på mig. Det var med en pirrig och nervös känsla som jag slet upp kuvertet. Kan knappt förklara med ord, hur glad jag blev när jag såg att de beviljat min ansökning. 25.000dkk i stipendier! Tror bara jag skrek av lycka i trapphuset! Nu gäller det att studera hårt och ligga i, fram till examen i september månad. Lycka!

Tonights outfit

Blus från Vila, byxor Only och skor Bianco.

Kitty kat and I..

Having a blast!

Going to Copenhagen with Kitty on adventur...

040220111337 (MMS)

Going to Copenhagen with Kitty on adventures. We are gonna meet some friends from DFDS and party! Have a nice weekend all readers!

Sitter på bussen, på väg till Entre.

Sitter på bussen, på väg till Entre. Last minute shopping! Fått tag i två par skor med kilklackar från Bianco och ett par gammelrosafärgade byxor från Zara. Kan bara inte bestämma mig om jag gillar dom eller inte. Skall försöka få tag i ett par t-shirtar nu. Sen kanske hem till Mama en sväng. Har jobbat hela dagen och det har stått och blinkat rött konstant. Totalt bombade med kunder som måste boka om sina Egypten resor. Jobbar imorgon också sen är jag som tur är ledig på lördag! Nu är jag framme.

Japanese dinner tonight!

020220111330 (MMS)

Japanese dinner tonight! Yakiudon! Så himla gott och tack allihopa för en mysig kväll!

Drömmer mig bort och längtar. Är tillbaks ...

270120111306 (MMS)

Drömmer mig bort och längtar. Är tillbaks i Malmö och jag har Kitty med mig hem. Hon skall bo hos mig i en vecka. Sen åker hon hem till Japan ett tag, och kommer tillbaks i mars då hon börjar jobba i Danmark. Planen igår var att göra lite sightseeing, men mestadels utav dagen gick till shopping istället. Hittade en massa fina kläder, bilder kommer upp senare. Det blev middag på Barista, pastasallad i försök att få i sig lite mer hälsosam mat. Efter ett tag dök även J.S upp. Kaffe och lite catch up innan vi drog vidare hem till Sirak. Lugn kväll för min del eftersom jag jobbar idag. Men de andra var verkligen på party mood. Även Kitty drog ut till Crown med Sophie och hennes kompis. 

Jag har varit väldigt känslig sen igår. Har en stor klump i magen och det hugger till i mitt hjärta. Är ledsen, arg på mig själv och förvirrad. Varför känner jag nu så här? Varför reagerar jag? Varför kommer dessa känslor tillbaks? Saknar dig!

The life I live..

Be a part of me, as I am a part of you..

RSS 2.0