buksmärtor..

Normalt brukar jag ta mig en lur vid den här tiden. Men inte idag. Fick tillräckligt med sömn igår tror jag..

Vaknade med enorma buksmärtor på vänster sida i lördags natt.. Efter en timme rullandes runt, fick överstyrmand Thomas komma ner, som såklart inte visste var d var, fick morfin o somnade igen.. På morgonen var smärtorna fortf kvar, så jag fick åka in på akutmottagningenm, som inte gjorde mer än några vanliga tester..
Fick ligga på cabinen hela dagen, såg alla förfärliga tv-shower, läste tidningar och hade allmänt tråkigt..

Jobbar idag, men tar det rätt lugnt.. Har några timmar fri nu bara.. Fortf ont i magen.. Men men..

stillheten..

Queen ligger här som ett spökskepp.. Stillheten har tagit över.. De flesta har åkt hem över helgen..
Tror det kommer va lugnan nu de närmaste dagarna.. Fylleriet har tagit en paus. Återstår att se om fyllorna blir hårdna nu i helgen. Men av någon anledning, tvivlar jag.. Med tanke på de sista 2 helgerna som gått och det som skett..

R.I.P .. and God bless..

Sara har varit här i 2 dagar och besökt Lars.. Så jag fick möjligheten och hänga lite med henne igår eftermiddag.
Det blev en runda i byn och en fika.. :) O massa chitchat.. :)) Minns inte ens sist vi sågs, så det blev en riktigt trevlig dag!

Skall kolla lite på flyg till Aalborg med Mads nu tänkte jag. Vi åker upp och besöker familjen veckan innan vi skall till Spanien. Få lite quality time och lära känna dom lite bättre.. :) Det har ju inte blivit att jag mött dom så ofta.. Inte för att jag inte vill, för jag vill verkligen komma in i familjen. Men pga jobb etc.. Så det blir några dagar där uppe, hoppas på att vi får fint vårväder =)


Här har vi henne..

tystnad..

Det har varit en stor tystnad från min sida, jag förstår inte varför jag inte sätter mig ned i 5minuter och bara får skrivit en rad eller två. Saknar skrivandet, men ändå så är jag så frånvarande.

Tiden här ute står nästan stilla.. Dagarna har blivit till rutin, och det sker inte mkt nytt. Har fortf inte tankar på att åka hem. Har varit här i 6½ vecka nu. Vissa dagar önskar jag dock att jag vore någon helt annanstans. Det har varit lite småfrustrerande med alla fulla människor, bokningar som gått helt fel och personer som är allmänt jobbiga. Nu säger jag inte att det gäller alla, för majoriteten av våra gäster är underbara! Förra veckan var väldigt lugn, så jag fick tiden till att gå genom småting som skulle ordnas, kontoret som skulle rengöras och facebook.. :p

Trots att jag är omringad av massa söta kollegor och vänner (+gäster) så kan jag inte hjälpa att jag ibland känner mig lite ensam och uttråkad. Drömmer mig bort, önskar jag vore på resande fot någonstans..

Nu har jag och Mads beställt resa till Spanien den 24/5-11/6 iaf, så jag har något att se fram emot, och mest ser jag fram emot att få vara mer samman med Mads och uppleva nya saker och ställen. :o)

Vi vet fortf inte officiellt om vi kommer förlängas här i Oskarshamn, men det är iaf klart att de är försinkade med deras arbete där uppe, hur mkt de ligger efter vet jag inte dock. Men vi får bara ta det som det kommer. Jag ställer iaf in mig mentalt på att vi skall vara här till juli.. Så är jag förberedd! :)

Det blir inte mkt mer skrivande, för nu kom ju såklart Mads :p ... Så jag tror bara vi går upp och lägger oss en sväng..
Mkt tankar.. dåliga drömmar...........

HYVÄÄ PÄIVÄÄ! :)

Här sitter jag i info med lille krylltott. Här e helt tyst.. Likt ett spökskepp.. hmm..

Igår var bara en helt underbar dag för mig.. Tog ledigt vid 12.. Åkte ner till stan.. Fick klippt håret (mjuuukt o fint nu),
shoppat lite smink, fikade på Orchidea (Vibz du hade ÄLSKAT d stället) fixade naglarna.. Promenerade runt.. :)
Riktigt soooooft dag! :) Kvällen var seg, inget folk ombord som orkade snakka med mig.. hehe. .Satt här i info o letade efter semester resor.. Reser nu här i Maj.. Det lutar nog åt en enkelbiljett till Barcelona.. O därifrån reser vi runt lite =)

Nå, vi skall upp o äta lunch nu.. Vi ses.. :)

kaotiskt inre..

Sista 2 dagarna, har jag inte alls kunnat koncentrera mej på jobb.. Har vatt så irriterad och arg.
Hur kan ens egen bror svika en så? Hur skall jag någonsin känna tillit till honom igen?
Här ringer man för och erbjuda honom chans till arbete, och så blir man mer eller mindre rövknullad!
Orkar inte ens skriva om händelsen, då utomstående ej borde ha vetskap om vad som skett.
Men jag tycker verkligen det är brist på respekt gentemot mig OCH Mads!!

Jag längtar verkligen till Mads kommer ut.. Det har vatt sååååå otroligt skönt att få lov o längta lite efter honom, känna saknad.. Det har ju varit lite skakigt i vårt förhållande sedan jag kom hem från Phillie.. Kaos kan man nästan kalla det. Men vi kämpar, försöker finna tillbax till varann och den glädje och kärlek vi en gång hade.. Är det måske 1 års kris? Jag har varit kall och ignorant.. Envis och alldeles för självupptagen... Har inte "sett" honom.. Nu vill jag ta mig tiden till att försöka lära känna min man lite bättre.. :) Vi håller på att kolla efter resor (eller rättare sagt jag har börjat kolla) till maj/juni.. Lite getaway så vi får kvalitetstid..

Beror ju oxå lite på när vi åker hem. Jag har ju varit här i en månad, får se om jag kommer åka hem nått innan den 30april. Dfds avtal med Alstom Power AB går ut den siste april, och så kan de förlänga det med 2* 7 dagar..
Jag märker att jag börjar bli lite trött, halvsover nästan om eftermiddagarna framför datorn.. hehe..
Vase skrattar bara åt mej.. :p "Göra en Annica" kallar han det visst nu om man slumrar till.. LOL..

Jag hoppas det blir en bättre dag imorrn.. Jag har gråtit, skrikit, dratt mej i håret.. Nu får det räcka!
Min dag slutade iaf med ett leende.. Mina kära "Havator" gubbar kom med en påse karameller till mig! :o)

Lars är tillbax!

Sååå skönt att Lasse liten kommit tillbax till jobb.. Så har man en kollega att dela arbuppgifterna med, o allt annat shit som dykt upp.. :o) Saknat honom! .. Nu skall vi bara få med honom i svängarna, så skall vi nog bli dreamteam igen!
Det blev 14 timmars jobb idag.. Sover lite längre imorrn och möter kl 10 istället.. Naaaajs! =)

Har snakkat med Mads om att sticka på ferie nånstans efter denna tid här ombord, det hade nog vatt najs, och väldigt bra för vårt förhållande.. Skall kolla runt lite imorrn.. :) Nu skall jag sova tror jag.. natti natti..

The life I live..

Be a part of me, as I am a part of you..

RSS 2.0