nå nå..

E sjukt trött.. Sov inte alls mkt inatt.. Satt uppe med Helene och snakka i mässen.. Skönt o få prata med henne,
höra hennes åsikter, bara släppa ut allt jag gått o burit på.. Älskar att den tjejen är SÅ sjukt rak på sak och säger exakt vad hon tycker och tänker utan massa krångel och sånt..

Det är lite trubbel i paradiset oxå.. O det känns riktigt jobbigt att vara här och veta att mannen inte har det så bra där hemma, och det är allt pga mig! Jag vill inget annat än att han skall vara lycklig. Men det visar visst sig att jag inte alls är tillräckligt kärleksfull eller omtänksam. Är jag verkligen så egocentrisk? .. Jag försöker mitt bästa, ändra på mig.
Förr klara jag ju knappt och hålla hand ute.. Jag kunde ej visa offentligt vem jag var tillsammans med, jag var inte alls den som tyckte om att kramas eller visa kärlek. Mads har fått mig att tro på kärlek igen, att våga vara känslig. Men till en viss gräns. Det känns fortf främmande, nytt.. Jag tror inte ALLS han förstår var jag kommer ifrån, vad jag har upplevt i gamla "relationer" .. Han är ALLT va jag inte haft i en relation.. O det säger mkt tycker jag!!
Det är nästan så han borde få träffa mitt X, bara för och inse vad jag fruktar i en person.. För och se va jag haft med och göra.. Men jag vill ej se mitt X, så det kmr nog aldrig bli av.. Det är bara så svårt att "visa" Mads va jag känner..
Han säger att handling betyder mer för honom än ord.. Men jag står kluven, för jag har INGEN som helst aning hur jag skall kunna visa det? Jag är visst inte så bra på det där, att visa honom kärlek.. E det någon som har tips, eller som är i samma position? .. *suck* .. Jag vet inte om Mads fortf läser mina inlägg, förstår om han slutat.. Det jag skriver är inte menat  till att såra någon, men ibland måste jag bara få ut tankarna.. O min rehabilitering har alltid varit att Skriva..

Jag tror jag skall ner o sova ett par timmar.. Startar igen kl 17:00.. Det har vatt rätt tråkigt på jobb.
Igår hade vi bara 430 pax, o hade först otroligt tråkigt i kassan i spriten, sen blev jag flyttad till tøjbutiken, o där hade jag ÄNNU tråkigare.. Inga pax.. O vika vika vika kläder tills man blir helt fyrkantigt i hufvet.. uff.. Not my thing..
Hoppas på att det iaf blir lite mer i aften, trots samma paxantal..

back 2 work..

Så var man tillbax på jobb.. Men denna gång, är det dax för mej och testa på att jobba på Crown istället..
5e skeppet på 3 år, Jag är va du kan kalla skeppsslampa.. LOL..  ha ha..

Förvirring som vanligt.. Men iaf sett en del välbekanta ansikten.. Alex, Heléne, Mads (shopmanager), Troels (skyller), Tanja(desse), Jannie(desse), Kim(F&B), Dariusz och ..

Börjar jobba kl 17.00, så det har vatt massa tid till o hänga i info samman med Heléne ;)
Härligt o se henne igen o ta igen lite förlorad tid!! Weeeoo..

Neh, skall snacka lite med Mads på msn, sen ner o vila..


Do you feel me..?

För tillfället hör jag på "Do you feel me" av Anthony Hamilton..
En låt som Macke skickade till mig tidigare idag.

Har ni någonsin känt att ni står så otroligt nära en person, men ändå är ni som 2 totala främlingar? Känslan av närhet och tillhörighet är stark, men när du ser denna person på avstånd, märker du hur långt väck ni egentligen står varann.. Man tror sig känna varann.. Men i ett ögonblick av tystnad, märks osäkerheten och avståndet mellan er. Hur kan man vandra så långt, utan att ett ord hörs? Utan att man finner varann?

"Soviet Connection (The Theme From Grand Theft Auto IV) / Michael Hunter"

Inspirerande.. Mina tankar är många idag.. Mads är ute, så jag har tid för mig själv och att höja volymen högt och låta tankarna vandra iväg.. Otrolig känsla.. Bara vara.. Vara med mig själv och mitt inre.. Saknar det.. Mina tankar har varit låsta ett tag, fångade i ett nät av mörka moln.. Tid att finna tillbax till det vackra.. Till glädjen inom mig..

mails mails maaails..

E fortfarande hemma.. Inte kommit så långt.. Duschat, fixat håret.. Drikker kaffe coh fått i mig 2 toast.. Mailat Önp ang kabeltv iaf. Hoppas på svar snart.
Hade rätt ang mitt feriekort, tyckte väl att 3300dkk verkade lite lite för ett helt år. Så nu har jag fått det ordnat så det kommer ett till. Fått 2 dagars jobb i feb... Woohoo.. :p Väckt Mads.. Drikker lite mer kaffe.. Borde byta om och dra mig ner mot Ams.. Spännande dag..

förkyld..

Dagen som gått har vatt soft.. Vaknade rätt sent, eftersom vi såg King Kong igår, o lilla Annie fick mardrömmar.. LOL..
Hälsade på Julija o Alex.. Drack kaffe och tog igen allt skvaller man missat.. hehe..
Efter det blev det en promenad hem till lilla papa, där Padde oxå hälsade på. Så blev det pizza och film. "Stranger inside" med Jodie Foster i huvudrollen. Rekommenderar den starkt! Skönt o se papa o snacka lite.. :)) Saknat honom!

Nu e jag hemma med Mads, e trött o super förkyld. Skall snart i säng.. Upp tidigt imorrn hoppas jag på! Natti..

Back to....?

Sov riktigt dåligt inatt, vaknade nån gång efter 7.. Somnade visst i soffan igår igen..
Tvättat.. Hängt upp tvätt.. Blåmärken på benen efter Pers massage igår, träningsvärk.. fått mens.. Blivit småförkyld, ont i halsen.. TACK! Allt kommer visst på samma gång.. Såååå happy.. *host host*

Försöker plocka undan lite här hemma, tatt ner alla julsaker (eller ja, Mads har gjort d), packa ut allt fr resväskan.. GER UPP!! Såå tråkigt.. O så kom jag in i en onödig diskussion med min älskling, så nu snackar vi visst inte.. :/

Jag kan ej hjälpa att jag tycker att det förflutna borde förbli förflutet.. Utan att man skall behöva ta upp vem man varit med eller varit tillsammans med. Det förflutna kommer ju alltid ha en betydning. Men samtidigt.. Det finns ju en anledning till varför det tillhör det förflutna.. Eller hur?! Ibland sårar det förflutna mig, tar upp minnen jag ej vill minnas..
Det förflutna tillhör en annan Annica, ett annat liv.. Ett liv som jag lämnat.. Försökt göra upp med mitt inre, och med vår herre.. Försökt finna inre ro, för att förstå vad jag gjort och tänkt. Men samtidigt, så gnager det fortfarande på mig.. Jag vill ej prata om det.. Inte med någon.. Jag har gjort dumma saker, både mot mig själv, och mot andra.. Förstört så mkt, sårat så många.. Låtit egot tala.. Varför låta det förflutna vara en del av det nya?

................................................

Jag är den jag är, och jag är rädd att det inte alltid räcker för honom.. Att jag inte kan ge honom allt va han behöver och vill ha. Jag känner inte till en renare och finare själ än den som finns inom honom. Och jag vill ej förstöra den genom att förgifta honom.. Han är ren.. Unik.. Vacker..


..............................................

Jag behöver rensa huvudet lite.. Skall nog fortsätta städa..

Wrong tattoo??

Kan inte hjälpa att tänka.. Did I get the wrong tattoo?

Blev inspirerad utav Signe, och har tatuerat in mitt namn runt handleden.. Men efter en diskussion med Mads igår, så mår jag faktiskt lite dåligt..

Jag är väldigt starkt bunden till min fars efternamn, och OM jag någonsin skulle gifta mig, vill jag fortf bära mitt nuvarande efternamn. Men tanken har ej varit aktuell, och helt ärligt, så vill jag inte bli gift. Ett papper.. Thats it?!
Vad som sker i framtiden dock, det kan man ju aldrig veta. Å för den delen, man kan väl bära 2 efternamn??

Där kommer iaf våra delade åsikter. Jag vill bära mitt. O Mads sa då, att om han någonsin skulle gifta sig, så vill han att kvinnan som han gifter sig med, skall bära hans efternamn..

Han verkade lite besviken..? Antagligen är det bara jag som tänker för mkt på det just nu. Men kan ej hjälpa att jag tänker över det, då det trots allt, är en big deal! Well, var tvungen o skriva av mig lite, men skall försöka sluta tänka över det..

.....

Det har snöat inatt,, mindre kul.. O nu e det skiiitkallt här i vårt kök.. Skrivit till MKB och hoppas att de kontaktar mig idag och fixar det! .. Har fan gåshud, o då har jag ändå pyjamas, tofflor OCH morgonrock på mej! :/

NU ringde Marie.. Perfekt, nu väntar jag bara på att snickaren skall kontakta mig så vi kan boka tid så han tätar alla fönster! :) WOOOHOO!!

.....

Tror jag skall försöka väcka mannen.. :)

BACK in Sweden..

Nu har jag vatt hemma i ett dygn. E trött o har ont överallt. Men är såååååå glad över att vara hemma i min lgh samman med min älskade Mads.. :) Overkligt hur mkt jag har saknat mannen.. Det blev nästan till en pina tillslut att behöva räkna ner dagarna tills vi skulle få ses igen. 6 veckor kanske inte känns som lång tid för många. Men i detta fall, kändes det som en evighet! .. "Semestern" blev absolut inte va jag förväntade mig. Så mkt som hände, mest negativt..

Det kändes som en prövo.. Ett test för hur mkt jag klarar av att vara samman med familjen. O tro mig, det var hårt..Känslomässigt, så kändes det som jag skulle bryta samman varje dag. Jag ville bara bort, hem.. Väck..

Jag orkar inte ens skriva vad som skett de sista 6 vekkorna i mitt liv.. Men det har vatt ångest, tårar, ilska, bråk etc. Inte mkt glädje.. En del dagar var ju bra.. Men det kändes nästan som ett skådespel. Tråkigt nog..

Nästa gång.. Åker jag nog själv igen.. Eller samman med Mads.. :) Vill gärna presentera honom för familjen. Men vette fan om han vågar träffa min crazy familj.. hehe..

Neh, back 2 d sofa.. Mysa med Majse.. -kärlek-


senaste vekkan..

Har vatt sjuk i en vekka.. Skrev jag det i forra inlagget? E forvirrad deluxe.. Vatt hos lakare, fatt mediciner..
Matt skit, ej kunnat ata ordentligt.. E pa battringsvag nu.. Antligen!

Skall hem om 2 vekkor.. Har inte riktigt njutit av denna tid har nere, pitbull till mama.. o massa brak mellan A och P.
Vill mest bara hem till min baby.. Cashen e snart slut, o tta Lota o Hirocko har akt hem till Tokyo..

Resume = NOT GOOD!!

Well.. Take care angels..

The life I live..

Be a part of me, as I am a part of you..

RSS 2.0