I miss you Tito

1 år har gått, jag tänker på dig var dag. Jag hör fortfarande dina fotsteg. Hör hur du försöker resa dig upp från golvet under bordet i vardagsrummet. Jag saknar din närvaro, din vänskap. 15 år tillsammans. Jag är tacksam för dessa år vi haft, den kärlek du gett mig och familjen. Min fluffboll Tito ♥

Dagen i korthet

Dagen i korthet; -Vaknade 7:35am -Gick upp, betalade räkningar -En timme senare fick jag upp Rex också. -Smoothies till frukost -Biltur för att besöka Secondhand butiker -IKEA -48 minuters löptur i parken -Snitzel, broccoli och potatis till middag -Film och mys i soffan

Efter regn kommer sol!

300520111803 (MMS)

Efter regn kommer sol! Idag blir det upp mot 30 grader här i Holland. Vi är just nu i Henschotermeer, en sjö mitt i en skog. Efter veckans stress över flyttningen är det skönt att äntligen kunna slappna av och njuta av ledigheten tillsammans med Rex. Igår gjorde vi inte så mycket. Softade hemma bara och på kvällen besökte vi Wokrestaurant de Mallejan i Maarssen. Aldrig sett en så stor restaurant som fokuserar på asiatisk mat. Den ska tydligen vara störst i Europa. Konceptet är att man själv går runt och plockar på sig ingredienser som du sen går över till kocken med så att han lagar det framför dig. Jag som inte är överentusiatisk för buffet mat gillade det här. Absolut värt ett andra besök! Det är cirka 2 och en halv vecka sen vi sågs sist. Vi blir båda lite nervösa när vi väl ses, en härlig känsla. Man måste ju anpassa sig till varann igen. Så jag är glad att han tagit ut semester. 11 dagar samman, underbart!

Härligt att ställa sig på fars balkong

280520111799 (MMS)

Härligt att ställa sig på fars balkong och höra myllret av människor som är nere på torget och handlar eller bara sitter i solen. Sitter och chillar med far till lite musik med Vaya con dios. Skön dag! Nu måste jag dock hem och städa efter kalaset igår.

Älskar mig själv! Spiller ut en helt ny..

270520111788 (MMS)

Älskar mig själv! Spiller ut en helt ny flaska nagellack sen när jag ställer mig upp välts kaffet ut över hela köksbordet! Jodå så att..

Tackar gudarna för att wifey har ställt up...

Tackar gudarna för att wifey har ställt upp så mycket som hon gjort! Hjälpt till att sortera, slänga ut, gå till humana med kläder, packa, laga mat till mig. Men det jag vill tacka henne mest för, är hennes stöd nu när jag har haft några jobbiga dagar rent mentalt. Stress, panikångest, svettningar, tårar. Hon har bara funnits där för mig hela tiden. Hållt om mig, tröstat och fått mig att le. Med wifey finner jag snart lugnet igen. Älskar dig så himla mycket. You and me, me and you!

Nu är sängen och diverse annat flyttat

250520111786 (MMS)

Nu är sängen och diverse annat flyttat till fars lägenhet. Tack till grabbarna som hjälpte till! Efter en två timmar powernap i eftermiddags är jag nu i full gång igen med och packa. Lee är över på besök och tog med sig cheesecake. I like! Nu blir det paus! Jag har så himla mycket småsaker har jag insett! Tar aldrig slut packandet!

Gårdagen gick inte helt som planerat.

240520111783 (MMS)

Gårdagen gick inte helt som planerat. Men fick tömt och rengjort rummet hos far. Alla möbler står nu i hallen och trapphuset. Vi skall ner till soptippen senare idag och sen flytta över min säng till far. Var med wifey hela dagen och bror. När vi tröttnade på städningen stack vi ner till espressohouse en sväng. På vägen hem hörde vi sång från St. Johannes kyrkan. Smet in och lyssnade såklart. Vi fick en trevlig avslutning på dagen och hamnade nog mitt i ett genrep. Efteråt kände jag lugnet och tillhörigheten igen.

Vote for me!

Jag är med i en tävling hos Kilroy travel där man kan vinna en resa ner till Asien. De 10 personer som har flest "gillar" på sin kommentar är med i utlottningen av priser. Hade uppskattat om ni röstade på min kommentar om min dröm om att få simma med valhajar! ♥

Kilroy tävling

1 dag kvar..

Jag skriver inte så ofta. Känner inte att jag har något och dela med omvärlden just nu. Inte om det som sker här ute på Pearl. Det har varit en omtumlade törn och nu är jag mer än redo att åka hem! Skall bara ha överstökat den här arbetsdagen. Skall nog packa resväskan redan nu så jag är klar att bara sticka imorgon. Sov inte mycket inatt, så min hjärna kör på lågvarv.

Imorgon kommer wifey hem till mig med flyttlådor och kärra, så att jag kan börja packa ner mina saker i lägenheten. Måste ringa bror min och se om vi kan köra alla möbler som står i gästrummet hos papa, till soptippen. Sen skall det städas och efter det kan jag börja flytta över säng och andra ting till far. Mycket och göra, på kort tid. Men no stress! På fredag håller jag maskeradfest. Måste ju fira att jag närmar mig de 30 plus att jag flyttar. Mitt nya hem är Nieuwegein. En härlig tanke!

Snart kan jag ligga i gräset i Holland med älsklingen igen. ♥

Rex..

Ibland måste jag nypa mig själv i armen ♥

Lee+Annica = Kärlek!

Så är wifey med på tur igen från och med idag tills fredag. Även om vi inte får jättemycket tid samman är det skönt och veta att hon finns här ombord. ♥ Min underbaraste och käraste vän. Älskar dig!

Virgin in Amsterdam

Zachtjes aan lekker stuk! Oh my Kristine!

Här kommer en liten resumé av vår Amsterdam tur.

Torsdag:
  • Hotel Barbacan - Vilse när vi skulle finna hotellet som visade sig ligga precis vid Amsterdam Business school. Trång och smal trappa. Inget vatten i kranen, Mossa inne på rummet! Smutsiga handdukar och överkast. 1 tv kanal första dagen (med reklam bara) 1000tals fimpar utanför fönstret och hälften hade ett vackert "blad" inprintat, squeeky säng. Käkade middag nere i Chinatown (förfärlig mat) med sällskap av en tjock katt. Efteråt tog vi en promenad i gay-området, blev höga bara av lukten från alla coffeeshops och Kristine blev vettskrämd nere på Distriktet! 1½ timme för att finna en pub som INTE var en coffeeshop och som spelade sjukt hög rockmusik. Helt i vår smak. En öl senare vandrade vi vidare och hamnade på "Peter Beense" som ligger på Rembrandtplein där Kristine fann sin blivande man. Suspicious Minds är låten som skall spelas på deras bröllop! Blev en sen natt med många intressanta inslag!
Fredag:
  • Vår plan om att gå upp tidigt gick i stöpet redan första dagen. Frukost klockan 14:00 på området. Nyduschade men svettiga som två gamla lökar! Besökte en liten loppmarknad och promenerade runt i stan. Fick sett världens smalaste (?) hus på "Singel 7", och Anne Frank's huis. Efter det var vi på Pancake house och grisade. Fick övertalat Kristine om att vi skulle besöka Distriktet igen. Tror helt klart att det är det område i Amsterdam som jag känner till bäst nu. Där var till och med tjejer som blottade sig för mig. Mys! Sprang omkring på Distriktet och jagade Skalman hur länge som helst tills vi äntligen fick ett foto på honom. Sen hamnade vi på "Temple Bar" på Nieuwmarkt där det var Swedish sensation med gamla gubbar. Än en gång, tror det var Kristine som drog till sig dom! Det blev en del öl under kvällen. Satt i en träsko, var på svettklubb och mötte en mysko Sydafrikan som jättegärna ville bli "vän" med oss.
Lördag:
  • Sov bort halva dagen. Frukost på Mickey D's. Var på (K)anal-tur, åt äckliga pommes med mayo som man Måste göra om man är i Amster. Var lite nere. Kristine lockade med mig på Dragqueen baren "Lellbel" på Rembrandtplein! Perfekt! Nya vänner och stort intag av Öl! Marocko var inte vårt favoritland denna afton! Dåliga karaoke uppträdanden och sen var vi på svettklubb igen.
Söndag:
  • SOV länge! Blev utlåsta från vårt hotellrum. Var nere på Gay-området igen och åt en riktigt god mexikansk middag samtidigt som det var en mini "terror" attack precis framför ögonen på oss. Capoeira på Rembrandt. Promenerade mest runt. Somnade tidigt!
Måndag:
  • Öl till frukost på Heineken experience! We like!
I helhet, en fantastisk tur! Ser fram emot fler besök av KrYstine! ♥

Jag låter bilden tala för sig själv!


En styck sovandes Rex och jag

050520111720-001 (MMS)

En styck sovandes Rex och jag, i parken utanför Bunnik. Samma park som vi besökte för några dagar sedan. Naturen här ute är fantastiskt vacker. Vi har varit här några gånger nu, och för var gång vi besöker parken känns den mer och mer speciell. Ikväll åker jag till Amsterdam för att möta upp Kristine, som flyger in från Oslo. Girls weekend! Ser fram emot fem härliga dagar i trätofflornas land med min favorit norska! Men först, hem och packa!

Sämre kan man ha det.

030520111717 (MMS)

Sämre kan man ha det. Ligger i en park och njuter av solen och dricker lite rose. Livsnjutning på hög nivå med Rex! Barnen har ferie från skolorna så parken är fylld av barnskratt och lekar. Sommaren är här på riktigt.

Mjölksyra och blommor

Uppe med tuppen idag igen för en joggingtur. Vi körde samma runda som igår. Men en klar förbättring. Idag behövde jag varken stanna till eller ta min astmamedicin en enda gång. Helt klart stolt över mig själv och min prestation! Solen stod högt på himmeln, rätt blåsigt men lagom varmt. Är detta livet med en sportskille? Nytt kapitel i mitt liv!

Efter det besökte vi Ferry's mor. Blev en trevlig liten pratstund ute i trädgården med lite indonesiskt snacks. Jag har bara mött hans mor en gång tidigare. Men nu var jag inte lika nervös i alla fall och kunde prata lugnare och mer sansat. Hade det jättemysigt. Men vi stannade inte så länge eftersom vi skulle köra ut till en växthus för att köpa hem fler växter. Nu är huset mer hemtrevligt. Blev en runda till Ikea också för att köpa lite småting. Tänk va lite grönt, några kuddar, ljus och en filt kan göra! Känns genast mycket bättre. Jag känner ju mig fortfarande som en gäst i hans hus och han försöker göra allt för att jag skall känna mig som hemma. För att jag skall känna att det är "vårt" hus. Kommer nog dröja ett tag. Men uppskattar allt han gör för mig, och för att han vill att jag inreder huset.

Tror jag skall lägga mig på soffan nu med Rex och kolla på tv. Godnatt världen.

Sommar och sol!

Var uppe tidigt idag. Rex lyckades övertala mig till att följa med ut på en joggingtur i parken. Så det blev en cirka 50 minuter lång tur. Doften av sommar, änderna med sina ankungar, solen, fåren som fått lamm och alla människor som var ute på joggingtur fick mig att le. Vilken underbar morgon!

Hem, installerade min nya nespresso maskin och gjorde en god frukost med scrambed eggs och knäckebröd.

Det har varit riktigt varmt idag, så vi spenderade hela eftermiddagen nere vid floden där vi solade.

The life I live..

Be a part of me, as I am a part of you..

RSS 2.0