Virgin in Amsterdam

Zachtjes aan lekker stuk! Oh my Kristine!

Här kommer en liten resumé av vår Amsterdam tur.

Torsdag:
  • Hotel Barbacan - Vilse när vi skulle finna hotellet som visade sig ligga precis vid Amsterdam Business school. Trång och smal trappa. Inget vatten i kranen, Mossa inne på rummet! Smutsiga handdukar och överkast. 1 tv kanal första dagen (med reklam bara) 1000tals fimpar utanför fönstret och hälften hade ett vackert "blad" inprintat, squeeky säng. Käkade middag nere i Chinatown (förfärlig mat) med sällskap av en tjock katt. Efteråt tog vi en promenad i gay-området, blev höga bara av lukten från alla coffeeshops och Kristine blev vettskrämd nere på Distriktet! 1½ timme för att finna en pub som INTE var en coffeeshop och som spelade sjukt hög rockmusik. Helt i vår smak. En öl senare vandrade vi vidare och hamnade på "Peter Beense" som ligger på Rembrandtplein där Kristine fann sin blivande man. Suspicious Minds är låten som skall spelas på deras bröllop! Blev en sen natt med många intressanta inslag!
Fredag:
  • Vår plan om att gå upp tidigt gick i stöpet redan första dagen. Frukost klockan 14:00 på området. Nyduschade men svettiga som två gamla lökar! Besökte en liten loppmarknad och promenerade runt i stan. Fick sett världens smalaste (?) hus på "Singel 7", och Anne Frank's huis. Efter det var vi på Pancake house och grisade. Fick övertalat Kristine om att vi skulle besöka Distriktet igen. Tror helt klart att det är det område i Amsterdam som jag känner till bäst nu. Där var till och med tjejer som blottade sig för mig. Mys! Sprang omkring på Distriktet och jagade Skalman hur länge som helst tills vi äntligen fick ett foto på honom. Sen hamnade vi på "Temple Bar" på Nieuwmarkt där det var Swedish sensation med gamla gubbar. Än en gång, tror det var Kristine som drog till sig dom! Det blev en del öl under kvällen. Satt i en träsko, var på svettklubb och mötte en mysko Sydafrikan som jättegärna ville bli "vän" med oss.
Lördag:
  • Sov bort halva dagen. Frukost på Mickey D's. Var på (K)anal-tur, åt äckliga pommes med mayo som man Måste göra om man är i Amster. Var lite nere. Kristine lockade med mig på Dragqueen baren "Lellbel" på Rembrandtplein! Perfekt! Nya vänner och stort intag av Öl! Marocko var inte vårt favoritland denna afton! Dåliga karaoke uppträdanden och sen var vi på svettklubb igen.
Söndag:
  • SOV länge! Blev utlåsta från vårt hotellrum. Var nere på Gay-området igen och åt en riktigt god mexikansk middag samtidigt som det var en mini "terror" attack precis framför ögonen på oss. Capoeira på Rembrandt. Promenerade mest runt. Somnade tidigt!
Måndag:
  • Öl till frukost på Heineken experience! We like!
I helhet, en fantastisk tur! Ser fram emot fler besök av KrYstine! ♥

Jag låter bilden tala för sig själv!




Kommentarer
Catha

Hahahaha Blomman!! Det låter helt underbart!! Skön beskrivning!! "Utelåst" och "Mexico" i samma mening. Igen: underligt hur jag känner igen mig i det du skriver. Blev utelåst på balkongen i bara spetsboxer på hotellet i Mexico... Aaaaah those were the days! ;)

puss!

2011-05-23 @ 10:31:34


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

The life I live..

Be a part of me, as I am a part of you..

RSS 2.0