Gott nytt år!!

Välkommen till 2011!


Kitty är med på fritur under nyår, vilket har varit jättetrevligt. Det har mestadels inneburit jobb för mig under tiden hon varit ombord, men vi hann åtminstone med en sista promenad i Köpenhamn innan året tog slut. En spännande promenad som slutade med att vi var dyngsura från topp till tå då en lastbil körde förbi oss i full fart och stänkte ner oss med snöblask! Ja, precis som man brukar se i filmer! En av servitörerna som gick en bit längre bak, lyckades se det hela, så vi gjorde honom glad! Han fick verkligen sig ett gott skratt!

Jobbade till 22:45. Månadsskifte, årskifte och förberedelser inför drydock. Spenderade nyårskvällen i ett tomt konference rum där jag satt och vek lönespecifikationer och feriekort till 330 personer. Spännande!



Tolvslaget var även det rätt lugnt. Vi samlades alla vänner nere i messen och skålade med barnchampagne och åt lite smått och gott som de ställt fram. Mycket mer hände faktiskt inte. För min del, var det bara ännu en arbetsdag som var avklarad så man kunde gå i säng! Men trevligt var det.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

The life I live..

Be a part of me, as I am a part of you..

RSS 2.0