Bali..

Befinner mig just nu i Kuta pa Bali. Varit har i cirka sex dagar skulle jag tippa pa. Tappar lite uppfattning om dagar och datum. Har bestamt mig. Jag gillar inte alls Kuta. Staden ar uppbyggd pa turism. Men det ar varre an alla charter orter i Europa. Gillar man att bara festa sa ar det perfekt! Pa varje horn erbjuder gubbarna dig magic mushroom, transport, massage, eifidrin och viagra. Intressant men nu borjar jag trottna pa gubbarna. Annica tappar talamodet. Men det finns i princip inget annat har. Vi festade tva dagar, och vi hade jatte trevligt, men det rackte gott och val.

Stranden ar den varsta jag nagonsin sett. Smuts, plastglas, plastpasar, doda fiskar och annat. Ser ut som en stor soptipp. Det ar inte direkt sa att man vill ligga pa stranden och sola. Vi haller oss till var pool pa hotellet.

Igar hyrde vi en chauffor och bil. Tog oss runt lite pa sodra delen av on i 8 timmar. Fick sett jattefina stora risfalt, flera hindu och buddistiska tempel, en skog med massa vilda apor. Lite handarbete i form batik, trasnideri etc. Korde aven upp sa vi skulle fa sett storsta vulkanen, men det borjade regna kraftigt och dimman lag tat.

Vi aker nog vidare imorgon eller dagen efter. Jag vill ge Bali en chans till att visa en fin kulturell sida, sa jag har bestamt mig for att resa runt nagra dagar till har, innan jag lamnar on. Men sen vet jag inte om jag stannar kvar i Indonesien eller vart jag reser. Far se vart fotterna bar mig.

Dags for mig att bege mig tillbaks till hotellet och ata min kalla mat.








Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

The life I live..

Be a part of me, as I am a part of you..

RSS 2.0