Äventyr!

Har ju fått besök av en från Holland, som kommer stanna några dagar. Så igår blev det en liten rundtur i Malmö. Då vi båda gillar att vandra blev det en promenad genom stan och sedan ut mot Bo01 som nästan är ett måste. En kall, men fin dag i Malmö. Han är lätt att ha att göra med, så har inte behövt underhålla honom så mycket. Fått sett lite olika områden och byggnader. Men det är ju mest för sällskapet han har kommit, så han verkar tillfreds. På kvällen bjöd brorsan och tjejen över oss på middag, det blev thai mat som uppskattades av oss båda!





Vädret har ju varit super idag med, så vi bestämde oss för att ta ut på äventyr i Skåne. Brorsan var så snäll att låna ut sin bil till oss, så vi lättare kunde ta oss runt. Turen gick ner mot Österlen. En sväng förbi Ystad och stränderna, sedan vidare mot Simrishamn och äventyret avslutades med en vandring på Stenshuvud. Helt underbar vy idag och det var helt vindstilla där uppe. Vädret var ju betydligt mycket bättre och varmare på den sidan av skåne. Sagolikt!





I helhet har det varit några intressanta dagar och det är inte alltid man själv tar sig i kragen och tar ut på äventyr. Så det gör att det blir lite extra kul nu när man fått besök. Imorgon skall vi nog ta en tur över till Köpenhamn.





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

The life I live..

Be a part of me, as I am a part of you..

RSS 2.0