Dagens köp: CYKEL!!

Varför får jag ingen luftcirkulation i min lgh? Fyyyy va varmt här är! :/

Började dagen med ett besök hos Zinkernagel. Som konstaterade att det var ett kraftigt ryggskott jag fick i Spanien. Just det, glömde skriva om det igår. Jag hade sååå extremt ont i ländryggen att jag fick gå till en läkare i Roses. Han var då specialiserad inom chiroterapi. Så han stretchade, böjde, knakade och suckade.. Fick en injektion med kortison (smärtstillande iaf) rakt in i ryggen.. Det hjälpte absolut, men det har ju inte försvunnit helt. Hoppas behandlingen idag kommer hjälpa. Jag skall tillbax nästa torsdag igen. Har även beställt tid hos Ekman för massage imorrn eftermiddag.

Sen träffade jag papa, så tog vi oss en islatte/Smoothie på Barista.. *mums* .. Jag har varit på jakt efter cykel på blocket nu ett tag. Men det kommer aldrig in något bra. Så vi beslutade oss för att gå till Hojen och kolla. Fann mig en Velo Scania! Exakt likadan som papa har.. hehe.. Men den är riktigt nice och cykla på. 2995,- gick den på, plus att jag köpte extralås för 299,- .. Mycket pengar och lägga på en cykel nu när jag inte har en inkomst. Men bättre köpa kvalitet som papa säger. Plus att det är så dyrt och åka buss hela tiden!
  


 
Var inne på Søstrene Grene och köpte lakritsrot och hyldblomstdricka. Yaaammmi!!
Efter det tog jag mig en sväng in om ÖB och köpte rengöringsprodukter etc. Så nu skall här städas!!
Just nu sitter jag och väntar påv att tvätten skall bli klar nere i källaren. Finns ju roligare saker att sysselsätta sig med..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

The life I live..

Be a part of me, as I am a part of you..

RSS 2.0