Snö i Oslo!

Tjejerna nere på biljettkontoret här i Oslo var så söta och gav mig en varm filt imorse. Jag var ju så smart så jag kom ner i check in, i fleecejacka, kjol, nylonstrumpbyxor och ballerina skor. Det snöar i Oslo vill jag bara påpeka!

Check in var lugn och rätt tråkig. Satt och kollade ut genom fönstret och drömde mig väck. Hade några konferencegäster, men satt mer eller mindre hela förmiddagen helt ensam där nere. De har fått installerat nya lampor. Ser ut som värmelamporna man har i gris stallen till kultingar. 200watt ligger de på! Herregud!

Har lovat mig själv att ta tag i studierna den här gången jag är ute, så får nog påbörja mina uppgifter som skall vara inlämnade om bara tre dagar. Har verkligen tappat motivationen till studierna. Det är inte bra, måste muntras upp!

Eller så är jag bara allmänt trött på det hela. Känner bara att jag hade behövt komma bort, om än bara för en weekend. Men det blir inte aktuellt tror jag. Pratar med Kristine för tillfället. Vi försöker planlägga vår lilla tur till Amsterdam här i maj månad. En långweekend bara vi två. Längtar redan!

Oh well, om man skulle göra något vettigt nu då.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

The life I live..

Be a part of me, as I am a part of you..

RSS 2.0